Bu kadar üst düzey bir sistem o kasaları kullanmak hakaret gibi bir şey olur.msi mag force m100r veya m100a olsa daha iyi olabilirmiydi ?
Bu kadar üst düzey bir sistem o kasaları kullanmak hakaret gibi bir şey olur.msi mag force m100r veya m100a olsa daha iyi olabilirmiydi ?
Teşekkürler hocam belleği önerdiğiniz xpg ile değiştiririm. Kasa ve soğutucu için başka model öneriniz var mıdır acaba? Kendim de bakmaya devam edeceğim, dün gece çok geç saatlere kadar bunlarla uğraşıyordumBelleği değiştirin. Önerdiğim ürünler daha iyi.
Kasa ve soğutucu iyi değil.
Önerdiğim soğutucular çok iyidir işinizi görür. Kasa içinde aynı şeyler geçerli çok iyi ürünlerdir.Teşekkürler hocam belleği önerdiğiniz xpg ile değiştiririm. Kasa ve soğutucu için başka model öneriniz var mıdır acaba? Kendim de bakmaya devam edeceğim, dün gece çok geç saatlere kadar bunlarla uğraşıyordumsırf bir şekilde ucuzlasın diye bakınıyorum... Diğer parçalar okay diyorsunuz değil mi işlemci ve gpu falan? Keşke sizin yolladığınız gpu’yu alabilsem ama hem ekstra masraf hem de 2 gb fazla hafıza için değmez sanırım. Evga da hoşuma gitti ama diğer parçalar msi olduğundan mecbur onu seçemedim
En son kendime koyduğum sınırı aşıp basıcam parayı alıcam en başta önerdiğiniz kasalardan birini ama içim elvermiyorTeşekkürler hocam belleği önerdiğiniz xpg ile değiştiririm. Kasa ve soğutucu için başka model öneriniz var mıdır acaba? Kendim de bakmaya devam edeceğim, dün gece çok geç saatlere kadar bunlarla uğraşıyordumsırf bir şekilde ucuzlasın diye bakınıyorum... Diğer parçalar okay diyorsunuz değil mi işlemci ve gpu falan? Keşke sizin yolladığınız gpu’yu alabilsem ama hem ekstra masraf hem de 2 gb fazla hafıza için değmez sanırım. Evga da hoşuma gitti ama diğer parçalar msi olduğundan mecbur onu seçemedim
Benim orada kafam karışmış sanırım tamamdır. Evga’yı seçiyorum öyleyse. Sanırım şu an seçmiş olduğum msi’dan daha iyiÖnerdiğim soğutucular çok iyidir işinizi görür. Kasa içinde aynı şeyler geçerli çok iyi ürünlerdir.
EVGA karta gelecek olursak MSI sistem diye EVGA almadıysanız sorun yok bu konuda alınabilir.
+2GB VRAM 4K oyun oynayacaksanız faydalı olur ama QHD için 10GB VRAM yeterli sorun yok. EVGA ise oldukça iyidir orada da sorun yok.Benim orada kafam karışmış sanırım tamamdır. Evga’yı seçiyorum öyleyse. Sanırım şu an seçmiş olduğum msi’dan daha iyi
Onu sırf 240MM diye atlamış olabilirim. Bir de siyah değildi sanırım. 360'lığı ve siyahı varsa bir göz atayım tekrardan teşekkürler. 4K oyun en azından yakın zamanda oynayacağımı sanmıyorum. EVGA'ya geçtim o zaman. Bu çok iyi oldu çünkü direkt 400 lira ucuzlamış oldu sistem. Parça listesini ram, ekran kartı, kasa ve cpu soğutucuyu düzeltip yeniden güncellerim+2GB VRAM 4K oyun oynayacaksanız faydalı olur ama QHD için 10GB VRAM yeterli sorun yok. EVGA ise oldukça iyidir orada da sorun yok.
Birde önerdiğim Phanteks 240mm soğuyucu sizin seçtiğiniz Gamepower üründen hem performans hem kalite hem ses anlamında çok daha iyidir. Asetek 7. nesil pompa kullanıyor ve 6 yıl garantilidir.
oo çok pahalıymış kablolar bilgim yoktu. Tabii ki onlara gerek yok o zaman şimdilik. Önerdiğiniz kasalara tekrar bakacağım. GPU'yu değiştirince biraz fiyat inmişken daha rahat olurum belkiPerformans bileşenlerinden kısıp 1000-1500 TL para verip ışıklı kablo almayı istiyorsunuz bence doğru bir karar değil. Sonradan alırsınız bütçe olunca önerisini ayrıca yaparız. Lian Li Strimer serisini öneririm ama dediğim gibi öncelik ekran kartı, kasa ve soğutucu gibi bileşenler olmalı.
Ayrıca kasa olarak 2700 TL bütçeye TD500 seçmişsiniz ki yanlış bir karar. Ben size 3K bütçeye kadar çok iyi kasalar paylaştım.
teşekkür ederim bakacağım ona daİlle 360mm uygun fiyatlı ama F/p oranı iyi bir sıvı soğutma alacağım diyorsanız Thermaltake TH360 ARGB 360mm - 2.685 TL fiyatı iyi bu ürün alınabilir.
https://www.incehesap.com/gamepower-skadi-360-fiyati-48461/ bu arada bunu tavsiye etmezsiniz değil mi? İlk mesajımda bu vardı sanırım örnek sistemdeİlle 360mm uygun fiyatlı ama F/p oranı iyi bir sıvı soğutma alacağım diyorsanız Thermaltake TH360 ARGB 360mm - 2.685 TL fiyatı iyi bu ürün alınabilir.
Asla önereceğim bir ürün değil hem marka hem ürün.https://www.incehesap.com/gamepower-skadi-360-fiyati-48461/ bu arada bunu tavsiye etmezsiniz değil mi? İlk mesajımda bu vardı sanırım örnek sistemde
edit: linki düzelttim
Çok teşekkürlerAsla önereceğim bir ürün değil hem marka hem ürün.
Aynen hocam biraz görsel amaçlı eklemek istedim arkası boş kalmasın diye. Onun dışında sistem tamamdır değil mi?O kasada fan var ve sıvı soğutucu alacağınız için ekstra fana gerek yok. Ama arkası boş kalmasın görsel olarak derseniz alınabilir tabi ona lafım yok.
Hazır sistemlere baktım daha mantıklı gelmeye başladı.Aynen hocam biraz görsel amaçlı eklemek istedim arkası boş kalmasın diye. Onun dışında sistem tamamdır değil mi?
Ohoo bu da çok iyiymiş hocam ya bunu alıp geçebilirim tamam diyorsanız. Normalde bu parçaları tek tek toplamaya kalksak çok daha pahalıya gelir gibi geldi bana. Buna o ekstra fanı eklesem yeter gerisi güzelHazır sistemlere baktım daha mantıklı gelmeye başladı.
UNLOST X v3 - 44.262 TL - Yazan fiyata aşağıdaki bileşenler alınabilir.
Ekli dosyayı görüntüle 5250