- Konu Sahibi
Ram ile beraber 5.500 max 6 filanBu süreçte tam olarak ayırabileceğin max. bütçe ne kadar ?
Ram ile beraber 5.500 max 6 filanBu süreçte tam olarak ayırabileceğin max. bütçe ne kadar ?
Ikisinin arasında bir performans farkı ısı farkı var mıdır peki ?12100f için 5500 önerilebilir. Ama anakart fiyatları ile beraber ikisininde toplam fiyatı birbirlerine yakın oluyor.
8gb ram mevcut bende ama şu an aynı ramden tekli sekilde bulamıyorumRam ile beraber 5.500 max 6 filan
Isı halledilir hocam ısıyı çok takmayın. Performans olarak pek fark olmasada 12100f bir tık daha iyi.Ikisinin arasında bir performans farkı ısı farkı var mıdır peki ?
Ramın marka modelini yazarmısınız?8gb ram mevcut bende ama şu an aynı ramden tekli sekilde bulamıyorum
Bende intel düsünüyorum halen düzgün bi işlemci fanı ile problemi çözebilirim benceIsı halledilir hocam ısıyı çok taknayın. Performans olarak pek fark olmasada 12100f bir tık daha iyi.
Stok fan iş görür.Bende intel düsünüyorum halen düzgün bi işlemci fanı ile problemi çözebilirim bence
Corsair vengeance ddr4 8gb 2400 veya 2600 mhz birisi şu an evde olmadiğım için tam hatırlayamıyorumRamın marka modelini yazarmısınız?
Bir incelemede stok fan ile yüksek sesde çalistıgını duymuştum eğer çok rahatsız olursam değiştiririm ama şu an kasa soğutmam gayet yeterliStok fan iş görür.
12400F Bile stok fan ile idare edebilir 12100F nasıl 90 dereceye çıkıyor ?Bir videoda işlemcinin stok fan ile ısinmaya müsait olduğunu stres testinde ise 90 dereceye dayandığını gördüm
Bir videoda görmüştüm ama yanlış görmuşüm prime95 ile işlemciye bindirebildiği kadar yük bindiriyor 90 derecelere dayanıyordu. Sonrasında cyperpunk testinde 70 olmuş videonun tamaminı izlemediğim için yanlış bilgi vermişim12400F Bile stok fan ile idare edebilir 12100F nasıl 90 dereceye çıkıyor ?
Hocam bir sorum daha olacak bu attığınız link ile internetten mi almalıyım yoksa gidip vatan bilgisayar vb gibi yerlerden mi almak mantıklı aralarında elbet fiyat farkı olur diye düşünüyorum
Korkum fiyat farkı değil kargoda vs bişey olur korkum oHocam bir sorum daha olacak bu attığınız link ile internetten mi almalıyım yoksa gidip vatan bilgisayar vb gibi yerlerden mi almak mantıklı aralarında elbet fiyat farkı olur diye düşünüyorum
Güvence veremem ama sorun yaşamazsınız hocam. Vatanda pahalı olur.Korkum fiyat farkı değil kargoda vs bişey olur korkum o
Peki kargoda birşey olması durumunda uğraşır mıyım ve orjinal ürün gelmemesi gibi filan bir ihtimal var mıdır ?Güvence veremem ama sorun yaşamazsınız hocam. Vatanda pahalı olur.
Ve 600w psu bu sistemi besler mi yoksa birde psu mu almalıyımPeki kargoda birşey olması durumunda uğraşır mıyım ve orjinal ürün gelmemesi gibi filan bir ihtimal var mıdır ?
Anakart trendtoldan geliyor bir sorun olmaz. Diğerlerini bilmiyorum.Peki kargoda birşey olması durumunda uğraşır mıyım ve orjinal ürün gelmemesi gibi filan bir ihtimal var mıdır ?
600w gayet yeterli.Ve 600w psu bu sistemi besler mi yoksa birde psu mu almalıyım
Işlemci hepsiburadadan geliyor ram ise amazondan amazondan bir sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum ama hepsiburadadan emin değilimAnakart trendtoldan geliyor bir sorun olmaz. Diğerlerini bilmiyorum.
Gerçi hepsiburada kendisi yetkili bir şekilde satıyomuşIşlemci hepsiburadadan geliyor ram ise amazondan amazondan bir sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum ama hepsiburadadan emin değilim