KS
- Konu Sahibi
O kadar SS istediniz attım ?
ugur.gozaydin' Alıntı:Ben disklerinde bir problem göremedim. Aldığın FPS değerlerini paylaşırmısın sanki sorun yok E.Kartının FPS testlerine baktım çoğu piyasadaki oyunda 30 FPS sabit veriyor fazlasını değil 30 FPS çok akıcı olmaz zaten. CS:GO da ise 110-140 FPS arası sende eğer bu değerleri alıyorsan sıkıntı yok E.Kartının maksimum gücü bu ama eğer bunlardan farklı olarak bir değer alıyorsan başka bir sorun olabilir. MSI Afterbuner 'i aç ve oyun için SS at. GPU , CPU RAM ve HDD veya SSD herneyse bunların yük durumlarını görmek istiyorum kullanımları herşeyi gösterir.
Enes Değirmenci' Alıntı:Kartınız zaten kötü bir kart değil gayet de güze lfps ler veriyor bu konuda rahat olun...
ugur.gozaydin' Alıntı:Ben kartınızı küçümsemiyorum sedece ULTRA ayarlarda 10 tane oyun videosu izledim 30-40 FPS sonuç veriyordu bunu söyledim. Akıcılık yok diyorsunuz Hz değerlerinizde yada V-Sync ayarlarınızda bir problem varsa bu sorun ortaya çıkar. V-Sync baktık birde Hz 'ye bakalım o zaman. Monitörünüz muhtemelen 60 Hz. Başlata görüntü ayarlarını değiştir yazın ve açılan pencerede Ölçekleme 100% olduğundan emin oldun ve ve en altta görüntü bağdaştırıcısı seçeneklerine tıklayın açılan pencerede Monitör dekmesine gelin eve Hz değerinizi monitörünü 60 Hz ise bu ayarda olup olmadığını konrtol edin. Renk yönetimi sekmesine gelin ve Renk yönetimine tıklayın ve burada Profiller diye bir bölüm var altta ona tıklayın ve Ayarlarımı sistem varsayılanlarını kullanarak sıfırla deyin. Aygıt bölümünde E.Kartınız ve Monitörünüz doğru seçili olduğundan emin olun. Hepsi bu daha bir test edin bakalım.
ugur.gozaydin' Alıntı:Dediğim gibi virüsten bahsetmiştiniz. O virüslerden kaynaklı bazı ayarlara erişim engellenmiş. Tekrar temiz kurulum yapmanız gerekebilir. Ve kurulumdan sonra ilk önce Antivirüs kurulumu yapın ve Antivirüsün yakaladığı şeyleri PC nizde tutmayın.
ugur.gozaydin' Alıntı:Şimdi diyorsun ki virüs yok, HDD 'de sorun yok, Windows ve Sürücüler güncel, RAM 'lerde sorun yok sordum söylemedin ama işlemci yükünü ve E.Kartının yükünü paylaş oyun esnasında ama cevap vermedin. Hadi bundada bir problem yok o zaman sistem ile alakalı genel bir sorun mevcut oluyor. Ben başka bir çözüm yolu bulamadım tekrar format işlemi gerçekleştirip tekrar denerdim ben aklıma başka bir yol gelmiyor. Temiz diski komple silip UEFI bir temiz kurulum yapıp önce Windows Updateleri çalıştırıp güncelleştirmeleri sonra kendi sürücülerimi kurup bir test gerçekleştirirdim. Dediğim gibi bileşenlerden kaynaklı bir sorun yok burda. Yazılımsal bir problem gibi duruyor.