fanlar içeri mi üflüyor
egzoz fanı da ters takılmış. kasıtlı mı taktın?
2side dışarı veriyor sıvı soğutucular 3x fan içeri veriyorfanlar içeri mi üflüyor
2side dışarı veriyor sıvı soğutucular 3x fan içeri veriyor
evet üzgünüm yanlış olduEkli dosyayı görüntüle 26238
dışrı veriyor demişsin de sol ve yukarıdaki fanları bu şekilde hava üflüyor. aslında iiçeri üflüyorlar
estağfurullah bu yanlıslıktan yola cıkarak aslında ön fanlarını da radyatöre üflediğini varsayıyorum.evet üzgünüm yanlış oldu
Markasi ne am4 e mi takacaksinHocalar sıvı soğutma geldi fanları taktım kasaya montajladım. Soğutma başlığını nasıl işlemciye geçirecem yüksekte kalıyor çözemedim.
Evet hocam am4 takıcam diş kısmını oturttum ama sanki ne biliyim çıkacakmış gibi geliyorMarkasi ne am4 e mi takacaksin
Markasi nedir sogutucunun video atayimEvet hocam am4 takıcam diş kısmını oturttum ama sanki ne biliyim çıkacakmış gibi geliyor
Doğru değil mi böyle hocam
Markasi nedir sogutucunun video atayim
Resimlerde mevcut hocam doğruysa bu şekil montajlarımMarkasi nedir sogutucunun video atayim
Doğru takmışım o zaman hocam sadece dişleri düzgün geçirmem gerekliymiş
Yani aslinda bana sorarsan kablolamam berbat sjdjkss ne iyidi bu konuda daha iyi olan birine sor @Kürşat KütükçüDoğru takmışım o zaman hocam sadece dişleri düzgün geçirmem gerekliymiş
Hocam bir de kablolarını nasıl düzgün takabilirim bilginiz var mı
Yani aslinda bana sorarsan kablolamam berbat sjdjkss ne iyidi bu konuda daha iyi olan birine sor @Kürşat Kütükçü
Konu nedirYani aslinda bana sorarsan kablolamam berbat sjdjkss ne iyidi bu konuda daha iyi olan birine sor @Kürşat Kütükçü
KablolamaKonu nedir
Kabloları düzgün takmışmıyım kısmı ve montaj düzgün mü diye merak etmiştim hocamKonu nedir
Sıvı soğutmayı üste tak pompa kablosu ve CPU fan kablolarıni doğru taktığına emin misinMontaj bu şekilde. İşlemci yine de 90 üstüne çıkıyor ondan kapanıyormuş PC hocam yanlış bir şey mi ve acaba?