Sizce Ne Yapmalıyım? Arkadaşlar

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,244
Merhaba, arkadaşlar ben sevincimi de üzüntümü de sizinle paylaşıyorum arkadaşlar. Yakın bir zamanda herkesin bildiği üzere evlenecektim ben lakin birden bire evleneceğim kız soğudu benden yani güzel giden bir ilişkimiz vardı çok şükür nedense birden bire '' Ayrılmak İstediğini '' dile getirdi, Kız diyecek bir şey bulamadım. Her yerden engellendim kızın evine gittim kapıyı annesi açtı dediği su bana '' Kızım Seninle Konuşmak İstemiyor Artık Bir Daha Rahatsız Etme '' Deyip yüzüme kapattı kapıyı, Güzel giden bir ilişki bu kadar anı karar verip Neden? bu kadar kolay vazgeçebilir ki bir insan..

Konuyu açma sebebim sizi gerçekten ' Kardeşim , Abim , Dostum ' Gördüğüm için yazıyorum. Kötü bir amacım yok yanı yanlış anlamayın lütfen beni.

n7cati

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
225
Merhaba, arkadaşlar ben sevincimi de üzüntümü de sizinle paylaşıyorum arkadaşlar. Yakın bir zamanda herkesin bildiği üzere evlenecektim ben lakin birden bire evleneceğim kız soğudu benden yani güzel giden bir ilişkimiz vardı çok şükür nedense birden bire '' Ayrılmak İstediğini '' dile getirdi, Kız diyecek bir şey bulamadım. Her yerden engellendim kızın evine gittim kapıyı annesi açtı dediği su bana '' Kızım Seninle Konuşmak İstemiyor Artık Bir Daha Rahatsız Etme '' Deyip yüzüme kapattı kapıyı, Güzel giden bir ilişki bu kadar anı karar verip Neden? bu kadar kolay vazgeçebilir ki bir insan..

Konuyu açma sebebim sizi gerçekten ' Kardeşim , Abim , Dostum ' Gördüğüm için yazıyorum. Kötü bir amacım yok yanı yanlış anlamayın lütfen beni.
Hocam öncelikle konuyu görünce üzüldüm gerçekten suçu kendinizde aramayın üzüntünüze üzüntü katmak istemem fakat türk kızlarının birçoğu böyle maalesef 8-9 kez yaşadım 1-2 tanesi ciddiydi sadece ama gerçekten kendinizi suçlu hissetmeyin sakın , belki başka biri girmiştir hayatına belki ailesi ile tartışmıştır kişisel hayatınızı ve kızın hayatını bilmediğimiz için bu konuda yorum yapmak zor açıkçası bilemiyorum kendinizi üzmeyin demek isterdim tabiki demekle olmuyor fakat öylesi nasipmiş diyelim :(

KS

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,244
Hocam öncelikle konuyu görünce üzüldüm gerçekten suçu kendinizde aramayın üzüntünüze üzüntü katmak istemem fakat türk kızlarının birçoğu böyle maalesef 8-9 kez yaşadım 1-2 tanesi ciddiydi sadece ama gerçekten kendinizi suçlu hissetmeyin sakın , belki başka biri girmiştir hayatına belki ailesi ile tartışmıştır kişisel hayatınızı ve kızın hayatını bilmediğimiz için bu konuda yorum yapmak zor açıkçası bilemiyorum kendinizi üzmeyin demek isterdim tabiki demekle olmuyor fakat öylesi nasipmiş diyelim :(
Orası öyle kardeşim vardır bunda da bir hayır deyip sustuk tek.

Canbulu2123

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
286
Büyük ihtimalle abimsinizdir. Hayatta bazen her şey yolunda gitmiyor. Önemli olan bir şeyleri yola sokabilmeye çalışmaktan geçiyor. Siz fazlasıyla denemişsiniz bunu. Tabiki seviyorsundur üzülürsün ama kaybeden siz değilsiniz eminim. Belki hiç sohbetimiz olmamıştır ama burada yazış şeklinizden bile iyi niyetli birisi olduğunuz belli. Sıkmayın canınızı.

Buraqq

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
336

Hocam adınıza çok üzüldüm,nedenini zaten biz bilemeyiz fakat hocam kendini üzme sakın, vazgeçtiği için o kaybetti sen değil,seni ne kadar yüz yüze tanımasakta burda ki konularından,mesajlarından iyi ve güzel bir abimiz olduğun belli,sırf bir kız yüzünden kendini harap etme bence.Allah hakkında hayırlısını nasip eder inşallah.

KS

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,244
Hocam adınıza çok üzüldüm,nedenini zaten biz bilemeyiz fakat hocam kendini üzme sakın, vazgeçtiği için o kaybetti sen değil,seni ne kadar yüz yüze tanımasakta burda ki konularından,mesajlarından iyi ve güzel bir abimiz olduğun belli,sırf bir kız yüzünden kendini harap etme bence.Allah hakkında hayırlısını nasip eder inşallah.
Yok be kardeşim üzüldüğüm nokta benim, her iki tarafta yüklü miktarda harcama yaptı ben buna üzülüyorum ayrıldığımız için üzülmüyorum ben..

Buraqq

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
336
Yok be kardeşim üzüldüğüm nokta benim, her iki tarafta yüklü miktarda harcama yaptı ben buna üzülüyorum ayrıldığımız için üzülmüyorum ben..
Hocam vardır bunda da bir hayır demekten başka çare koymamış arkadaş.

Canbulu2123

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
286
Buranın ortamı bi başka ya. Az,öz insan var. Tanıdık,tanımadık insanlara yardımcı olmaya çalışan, vakit ayıran kişilikler. Bugün biz vardık başka zaman başka bi dostumuz,abimiz, kardeşimiz yanınızda olurdu. Bu çok hoşnut bi durum. Hatta ben bu forumda yeni bile sayılırım.

mertaliozturk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
323

Hocam yapmayın ya...

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Hocam öncelikle sizin için hayırlısı ne ise o olsun, üzüldüm adınıza.
“İş ciddiye binince karşıt cins evrim geçiriyor” görüşünü çok fazla duyar oldum. Maalesef bizim kültürde, 2 kişi haricinde her aile bireyi bu evliliğin parçası olmaya çalışıyor. Onu da geçtim insanlar ne istediğini bilmiyor, kendisinin/ karşısındakinin olumlu veya olumsuz yönlerini bilmiyor. Hal böyle olunca verilen kararların da arkasında durmak gerçek bir karakter işine dönüşüyor. İnşallah herkesin yolu gönlü kadar temiz insanlarla kesişir.
Moraliniz yerinde değilse vurun kendinizi sokağa bir ufak yürüyün, dostlarınıza vs zaman ayırın. Bir dost tavsiyesi olarak da ısrarcı olmayın(acı tecrübelerle hiç faydasını görmediğimi belirtmek istedim), yolunuz bahtınız açık olsun…

Son düzenleme:

Qlay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
114
Her ikiniz içinde hayırlısı buysa yapacak birşey yok gibi (bu işlerden anlamam :) )

Hayırlısı neyse o olsun.

KS

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,244
Hocam öncelikle sizin için hayırlısı ne ise o olsun, üzüldüm adınıza.
“İş ciddiye karşıt cins evrim geçiriyor” görüşünü çok fazla duyar oldum. Maalesef bizim kültürde, 2 kişi haricinde her aile bireyi bu evliliğin parçası olmaya çalışıyor. Onu da geçtim insanlar ne istediğini bilmiyor, kendisinin/ karşısındakinin olumlu veya olumsuz yönlerini bilmiyor. Hal böyle olunca verilen kararların da arkasında durmak gerçek bir karakter işine dönüşüyor. İnşallah herkesin yolu gönlü kadar temiz insanlarla kesişir.
Moraliniz yerinde değilse vurun kendinizi sokağa bir ufak yürüyün, dostlarınıza vs zaman ayırın. Bir dost tavsiyesi olarak da ısrarcı olmayın(acı tecrübelerle hiç faydasını görmediğimi belirtmek istedim), yolunuz bahtınız açık olsun…
Yapacak bir şey yok kardeşim her işte bir hayır vardır.

Her ikiniz içinde hayırlısı buysa yapacak birşey yok gibi (bu işlerden anlamam :) )

Hayırlısı neyse o olsun.
Allah razi olsun kardeşim.

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Engelleyecek kadar ileri gittiyse ve bir sebep yok ya da belirtmiyorsa yapabileceğiniz pek bir şey yok gibi. Bir şeyler değişmiş ve bu kararı almış. Daha ileri süreçte ya da evlilik sonrası aynı şeyi yapsaydı etkileri daha yıkıcı olurdu. Sağlık olsun hocam. Olmayacak ya da sorun olacaksa ne kadar erken bittiyse o kadar daha iyidir. Umarım gönlünüze göre birini bulursunuz.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Üzüldüm hocam. Birden kararı değiştiyse bence hayatında başka biri olabilir.

KS

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,244
Engelleyecek kadar ileri gittiyse ve bir sebep yok ya da belirtmiyorsa yapabileceğiniz pek bir şey yok gibi. Bir şeyler değişmiş ve bu kararı almış. Daha ileri süreçte ya da evlilik sonrası aynı şeyi yapsaydı etkileri daha yıkıcı olurdu. Sağlık olsun hocam. Olmayacak ya da sorun olacaksa ne kadar erken bittiyse o kadar daha iyidir. Umarım gönlünüze göre birini bulursunuz.
Doğru diyorsun kardeşim evlendikten sonra olsaydı birde bu olaylar zar zor toparlanırdım belki de..

Üzüldüm hocam. Birden kararı değiştiyse bence hayatında başka biri olabilir.
Eğer öyle bir şey varsa ' da kardeşim bunun öbür tarafı da var yani vardır bunda da bir hayır diyorum hep sustum. :)

Arthemis.

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
153
Öncelikle geçmiş olsun hocam. Yanlış anlaşılmasın lakin öncesinde zaten diyordunuz kankalık falan v.s başladı ani evlenme kararı falan uğraştınız sırf emek maddi manevi duygusal zarara uğradınız. Umarım toparlayabilirsiniz lakin genelde bu tarz hikayeler ya kavgalı bir evlilikle bitiyor veya evlenmeden önce son hazırlıklar yapıldığında karşı taraf kararını değiştiriyor kendi kafasına göre karar veriyor. Zaten siz demiştiniz kız sevgilisinden ayrıldı sonra sizinle oldu falan belki sorun burda veyahut sizi istemiyor olabilir yani genelde zaten kankalıkla başlayan ilişkiler kaç yıl olursa olsun bir süre sonra bozuluyor kimisi sınavı başarıyla bitiriyor kimisi sırf uğraşıyor çile çekiyor. Boş laga luga yapmak istemem lakin günümüz şartlarında evlenmek zor aynı şekilde sizi anlayan bir karşı cins bulmak daha zor. Bu durumda karşı tarafın seçenekleri zaten sınırlı oluyor ya istemez ya sevdiği olur ya sizi sevmez bahane aramakla bitmiyor ülkemizin klasik kızları. Öğrenme durumunuz olursa derdini öğrenmeyi deneyebilirsiniz ha yok tam kararını vermiş sizi gözden çıkarmışsa hiç uğraşmayın.

Son düzenleme:

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874

Al sana 2 sezonluk tr dizisi. Boşver hocam go gym.

Senolix

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81
Valla okurken üzüldüm hayatımda hiç aşık olmadığım zamanlar kız bu saygısızlığı yapmış ise karşı taraf neden üzülür bir türlü anlayamazdım yaşamadan bazı şeyler gerçekten anlaşılmıyor yakın zamanda bende hiç olmayacak salak saçma şeyler yaşadım ilk defa böyle bir hisse kapılmıştım ve farklı görmüştüm 5 ay kafamdan atmak için uğraştım daha anca anca atabildim o yüzden sizi çok iyi anlayabiliyorum ve neden böyle yaptı sorusuna da bir cevap bulmak gerçekten boşa enerji tüketir herkesin dediği gibi klasik türk kızları inanın bizim ülkede kadınlar sürekli şikayetçi sanki biz erkekler bu ülkede cenneti yaşıyormuşuz gibi çoğu kadınların erkeklere saygısı bile yok o yüzden bırakın kendiniz ile ilgilenin benim hiç inancım yoktu yaşadıklarımdan sonra da kesinlikle uzak durmak istiyorum boşa zaman ve psikolojik olarak zarar görüyor insan toparlayacağım diyeye canınız çıkıyor o sürede de hayatı kaçırıyorsunuz umarım en kısa zamanda bu kötü günleride geride bırakırsınız bir süre içinize atmayın dertlerinizi dinleyecek arkadaşlarınız ile konuşun ama bunu zaman ile azaltın ki bu süreç çok sürmesin canınız acıyor biliyorum ama bu sizi daha farklı biri yapacaktır emin olun

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri