Varsayılan SSD disk kalsın 2000 TL vermeye gerek yok çok saçma fiyatlar. Size +2K bütçeye dışarından 1TB disk önerelim?
Para konusunda sıkıntı yoksa RTX 3070/3070 Ti bir hazır sistem alın? AMD ucuzken mantıklı. Sistemi 20K ve üzerine çıkattığımızda bir anlamı kalmıyor sistemin.@ugur.gozaydin Çok sevinirim. Para konusunda sıkıntım yok. Şu upgradeleri yaparsan iyi olur dediğiniz şeyler varsa lütfen belirtin.
20K bütçeye 3070 makine yok. Ben bütçe mühim değil deyince daha fazlası olur diye düşündüm.@ugur.gozaydin 20K lara kadar bir sıkıntım yok. Önereceğiniz bir sistem var mı? Tek isteğim kazık yememekBekle derseniz bekleyedebilirim.
Skygate [PC Hocası] - 19.820,66 TL - Sistem böyle alınır. COUGAR MX440 kasa listede varken kaçırmayın.@ugur.gozaydin 20K lara kadar bir sıkıntım yok. Önereceğiniz bir sistem var mı? Tek isteğim kazık yememekBekle derseniz bekleyedebilirim.
Hocam sitesinden yardım kısmından mesaj yazdım. Aynen sizin söylediğinizi dedimHadi ya talepte bulunur musun İncehesabı arayıp. Konuştum ben şimdi fan stoğu bitince hafta sonu eklenmemiş. Arayıp durumu belirtin. PC Hocası ile görüştüm deyin.
500-700 TL arası bir soğutucu alırsınız sisteme. Daha sonra önerdiğim M.2 disklerden birisini bütçeye göre alabilirsiniz.Skygate [PC Hocası] - 19.820,66 TL - Sistem böyle alınır. COUGAR MX440 kasa listede varken kaçırmayın.
Hocam X570 anakart daha iyi değil mi ?Skygate [PC Hocası] - 19.820,66 TL - Sistem böyle alınır. COUGAR MX440 kasa listede varken kaçırmayın.
Fiyat ilavesi yapsak havale ile bu kasa için değiştirirler mi sistemdeSkygate [PC Hocası] - 19.820,66 TL - Sistem böyle alınır. COUGAR MX440 kasa listede varken kaçırmayın.
Giriş seviyesi X570 genelde önermem. Ama alınabilir karar kullanıcıya ait.Hocam X570 anakart daha iyi değil mi ?
Eğer sipariş onaylanmadıysa sorun firmaya.Fiyat ilavesi yapsak havale ile bu kasa için değiştirirler mi sistemde
Merhaba hocam, siz mesaj attıktan sonra aradım görüştüm kendileriyle, telefondaki arkadaş mail yoluyla iletişim kurmamı istedi aramama rağmen, mail attım anında ama şu an siparişim paketleme aşamasına geçildi ve büyük ihtimal kargoya verilebilir, yani bilmiyorum stok fansız çok çok bir sorun olur mu ama kötü bir deneyim yaşamak da istemiyorum, ilk kez bilgisayarım oldu sonuçtaHadi ya talepte bulunur musun İncehesabı arayıp. Konuştum ben şimdi fan stoğu bitince hafta sonu eklenmemiş. Arayıp durumu belirtin. PC Hocası ile görüştüm deyin.
Hediye fanHadi ya talepte bulunur musun İncehesabı arayıp. Konuştum ben şimdi fan stoğu bitince hafta sonu eklenmemiş. Arayıp durumu belirtin. PC Hocası ile görüştüm deyin.
@OceanLaB @ugur.gozaydin hocam?Hediye fan
Mrb almış olduğum üründe tanıtım videosunda iki adet fan hediye olarkak gönderilecek denmişti. Fakat ben sistemi sipariş ettiğimde seçenekler de ekli değildi. Forum da pchocasi beni söyleyin sizinkinede eklerler dedi. Mümkünse sistemime iki tane fanida takar mısınız?
![]()
Cevap:
İncehesap Müşteri Hizmetleri 22.08.2022 17:22 ‘da Yanıtlandı
Değerli Müşterimiz,
Kampanyası sona eren ürünlerimiz ile ilgili maalesef yardımcı olamamaktayız. Kampanya ve indirimlerimiz önümüzdeki süreçte de devam edecektir, güncel bildirimlerimiz ile ilgili haberdar olmanız için web sayfamız ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmenizi rica eder, anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla,
İncehesap.com. hocam Böyle bi mesaj gonderdiler
Bu otomatik bir cevapmış, yani yardımcı oluyorlar.
Demin siparişim kargoya verilmiş hocam, büyük ihtimal hediye fansız çünkü siparişimde gözükmüyordu, acaba nasıl bir aksiyon almamı tavsiye ederseniz hocam?Bu otomatik bir cevapmış, yani yardımcı oluyorlar.
Yani şimdi ilk sistemi ben aldım diye kazıklandım kı?Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın![]()