Skygate Siyah Ekran

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Hayır, bilgisayarı power tuşundan basılı tutarak kapattım sonra tekrar açtım
Ben de bir dönem benzer sorun yaşamıştım. Nvidia ile yazılım güncelledikten sonra olmuştu.
Bir sonraki güncellemeye kadar devam etti ve yeni güncellemeden sonrasında düzelmişti.

KS

Alli

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Arka planda sürücü güncellenmesi oluyor olabilir o aşamada. Tekrar oldu mu bilmiyorum ama sürücü güncelliğini kontrol edin.
Az önce devam ettim kullanmaya tekrar yaşamadım, sürücüm en güncel sürüm olarak görünüyor sitede önerilen olarak şu sürüm var bunu mu indirmeliyim acaba
1661691562181.png

Yusufb23

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
47
Ben de bir dönem benzer sorun yaşamıştım. Nvidia ile yazılım güncelledikten sonra olmuştu.
Bir sonraki güncellemeye kadar devam etti ve yeni güncellemeden sonrasında düzelmişti.
Ben AMD ekran kartı kullandım yani tövbe ettim ama 3060li sistem kalmayınca AMD ye yöneldim

Yusufb23

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
47
Mesela ben fan hızını artıyor dum sorun çözülüyor du

Yusufb23

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
47
22.5.1 WHQL sürüm olduğundan tercih edilebilir.

Konuda sadece kötüleyip duruyorsunuz Nvidia fanlığı yapmaktan başka bir şeyiniz yok.
Boş yapma istersen yıllarca AMD ekran kartı kullandım işlemcisini kullandım driver konusunda rezaletler

KS

Alli

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
22.5.1 WHQL sürüm olduğundan tercih edilebilir.

Konuda sadece kötüleyip duruyorsunuz Nvidia fanlığı yapmaktan başka bir şeyiniz yok.
WHQL ne demek oluyor? bir de direkt onu indirip kursam olur mu yoksa şuan kurulu olanı silmem mi gerek

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Ben AMD ekran kartı kullandım yani tövbe ettim ama 3060li sistem kalmayınca AMD ye yöneldim
Biliyorum, zaten benzer bir sorun olduğu için belirttim.
Bahsettiğim güncelleme başka kullanıcılarda da aynı sorunu yaratmıştı.
Görüntü gidiyor ama bilgisayar çalışmaya devam ediyor.
Bu süre içerisinde ses falan gelmeye devam ediyor vs.

Geçmiş olsun.
Umarım bileşenlerde sorun yoktur, kablo veya yazılım ile ilgili bir sorundur.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
ALT+R tuşlarına basın ve Radeon ayarlarından kontrol edin sürümü. Güncel değilse Radeon üzerinden yada sorduğunuz AMD linkinden WHQL sürümü kurabilirsiniz.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
WHQL ne demek oluyor? bir de direkt onu indirip kursam olur mu yoksa şuan kurulu olanı silmem mi gerek
WHQL kısaca onaylı diyerek tanımlayabilirim. Tamamen bitmiş her şeyi onaylı bir sürüm. Yeni sürümler gibi hiçbir şey test aşamasında olmadığından en az hata olasılığı var.
Boş yapma istersen yıllarca AMD ekran kartı kullandım işlemcisini kullandım driver konusunda rezaletler
Düzgün konuşursan sevinirim. Kötüleyeceksen de burada kötüleme konuda farklı ve gereksiz mesajlar yazıyorsun.

Yusufb23

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
47
Biliyorum, zaten benzer bir sorun olduğu için belirttim.
Bahsettiğim güncelleme başka kullanıcılarda da aynı sorunu yaratmıştı.
Görüntü gidiyor ama bilgisayar çalışmaya devam ediyor.
Bu süre içerisinde ses falan gelmeye devam ediyor vs.

Geçmiş olsun.
Umarım bileşenlerde sorun yoktur, kablo veya yazılım ile ilgili bir sorundur.
Usta o her sürümde sıkıntılı oluyor vallahi billahi denedim valorant oynarken bende de çok yapıyordu pc ci bı abi fanı arttır demişti saçma buldum ama işe yaramıştı

Yusufb23

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
47
WHQL kısaca onaylı diyerek tanımlayabilirim. Tamamen bitmiş her şeyi onaylı bir sürüm. Yeni sürümler gibi hiçbir şey test aşamasında olmadığından en az hata olasılığı var.

Düzgün konuşursan sevinirim. Kötüleyeceksen de burada kötüleme konuda farklı ve gereksiz mesajlar yazıyorsun.
Sende AMD fanboyu toxiclik gibi şeylerden bahsetme AMD kullandım mi hiç

KS

Alli

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
ALT+R tuşlarına basın ve Radeon ayarlarından kontrol edin sürümü. Güncel değilse Radeon üzerinden yada sorduğunuz AMD linkinden WHQL sürümü kurabilirsiniz.

sürümüm bu en güncel sürüm olarak geçiyor eski sürücüyü yüklemek için yüklü olan sürücüyü silmem gerekiyor mu acaba?

Ekli dosyalar

• 1661691865293.png
    1661691865293.png
    11.9 KB · Görüntüleme: 13

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Usta o her sürümde sıkıntılı oluyor vallahi billahi denedim valorant oynarken bende de çok yapıyordu pc ci bı abi fanı arttır demişti saçma buldum ama işe yaramıştı
Bilemiyorum. Ben sadece 1 kere yaşadım. O da dediğim gibi yazılım güncellemesi yaptıktan sonra oldu, bir sonraki güncellemede düzeldi.

KS

Alli

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Gerek yok sürücü ile uğraşmanıza böyle kalsın. Tekrar olursa duruma ayrıca bakarız.
saçma mı bilmiyorum ama prizimin tüm slotları dolu, bir laptop monitör ve kasa bağlı bir de bazen telefonumu şarj ediyorum üstüne, bunla ilgili bir şey olabilir mi prizin gücü yetmiyorsa vs.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
saçma mı bilmiyorum ama prizimin tüm slotları dolu, bir laptop monitör ve kasa bağlı bir de bazen telefonumu şarj ediyorum üstüne, bunla ilgili bir şey olabilir mi prizin gücü yetmiyorsa vs.
Saçma değil soru. Çoğaltıcı prizde bir sıkıntı olabilir yüklenen akıma bağlı bir problem.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri