Skygate Siyah Ekran

KS

Alli

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Gerek yok sürücü ile uğraşmanıza böyle kalsın. Tekrar olursa duruma ayrıca bakarız.
selamlar tekrardan, ekranım yine gitti biraz bekledim tekrar geldi bu hatayı aldım.
1661700105044.png

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Sürücünüzü kaldırın DDU ile ve güncel sürücüyü WHQL olarak sitesinden indirip kurun. Ayrıca cihazınızın güç ayarlarınızı yüksek performans modunda değilse o moda alın.

KS

Alli

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Sürücünüzü kaldırın DDU ile ve güncel sürücüyü WHQL olarak sitesinden indirip kurun. Ayrıca cihazınızın güç ayarlarınızı yüksek performans modunda değilse o moda alın.
tamamdır deneyeceğim. sorun şimdilik yazılımsal görünüyor sanırım, bileşenlerimle alakalı bir problem yok heralde doğru mudur?

Lucatoni

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Sorun cozulurse yazar misiniz? Bende skygate almistim da boyle bir sorun cikarsa cozuldugunu sizden duymak isterim.

korayates

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Tabii yazarım şuan driver sürümünü değiştirdim bakalım çözülecek mi.
Selamlar, kullandığınız Photoshop orjinal mi?
Birde PS dışında başka herhangi bir programda yada oyunda böyle bir sorunla karşılaştınız mı ?

KS

Alli

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Selamlar, kullandığınız Photoshop orjinal mi?
Birde PS dışında başka herhangi bir programda yada oyunda böyle bir sorunla karşılaştınız mı ?
Orijinal yazilim evet. Hayır başka bir uygulamada vesaire yasamadim

Mr.Alperen

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
19
Arka planda sürücü güncellenmesi oluyor olabilir o aşamada. Tekrar oldu mu bilmiyorum ama sürücü güncelliğini kontrol edin.
hocam aynısı bendede oldu bilgisyar çalışıyor ama ekran siyah monitörün ayarlar sekmesi de gözüküyor du ama geri kalan hiç bişye gözükmüyordu arakdaşarımın sesini dahi duyuyordum power a basılı tutarak reset attım bende .

Lucatoni

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Çözüldü mü sonuç önce ki sürüme dönünce hocam?

KS

Alli

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
hocam aynısı bendede oldu bilgisyar çalışıyor ama ekran siyah monitörün ayarlar sekmesi de gözüküyor du ama geri kalan hiç bişye gözükmüyordu arakdaşarımın sesini dahi duyuyordum power a basılı tutarak reset attım bende .
Ekran kartı modelin neydi?

Mr.Alperen

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
19
Çözüldü mü sonuç önce ki sürüme dönünce hocam?
en son 3 hafta önce aldım tek kez aldım köy evinde olduğum için güncelleme yapamdım için olmuıuştur dedim eve gelince yaptım güncellemerini daha da almadım

KS

Alli

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
yardımcı olan herkese teşekkürler, coil whine, siyah ekran, ve bi miktar performans düşüklüğünden sonra sistemi iade etmeye karar verdim. cayma hakkımı kullanacağım bunun yerine 3-4k daha verip nvidia bir sisteme geçeceğim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri