AMD bu herşey olabilir insallah yazılım ile ilgilidir beni bilgilendirisen sevinirim o sistemi almayi düşünüyorumSaçma değil soru. Çoğaltıcı prizde bir sıkıntı olabilir yüklenen akıma bağlı bir problem.
AMD bu herşey olabilir insallah yazılım ile ilgilidir beni bilgilendirisen sevinirim o sistemi almayi düşünüyorumSaçma değil soru. Çoğaltıcı prizde bir sıkıntı olabilir yüklenen akıma bağlı bir problem.
Anladım teşekkürler. Az önce BIOS sürümümün eski olduğunu öğrendim. Bundan kaynaklanabilir mi peki?Saçma değil soru. Çoğaltıcı prizde bir sıkıntı olabilir yüklenen akıma bağlı bir problem.
Sanmıyorum ama güncellemek BETA sürümler harici sistem kararlılığını arttırır.Anladım teşekkürler. Az önce BIOS sürümümün eski olduğunu öğrendim. Bundan kaynaklanabilir mi peki?
selamlar tekrardan, ekranım yine gitti biraz bekledim tekrar geldi bu hatayı aldım.Gerek yok sürücü ile uğraşmanıza böyle kalsın. Tekrar olursa duruma ayrıca bakarız.
tamamdır deneyeceğim. sorun şimdilik yazılımsal görünüyor sanırım, bileşenlerimle alakalı bir problem yok heralde doğru mudur?Sürücünüzü kaldırın DDU ile ve güncel sürücüyü WHQL olarak sitesinden indirip kurun. Ayrıca cihazınızın güç ayarlarınızı yüksek performans modunda değilse o moda alın.
Tabii yazarım şuan driver sürümünü değiştirdim bakalım çözülecek mi.Sorun cozulurse yazar misiniz? Bende skygate almistim da boyle bir sorun cikarsa cozuldugunu sizden duymak isterim.
Selamlar, kullandığınız Photoshop orjinal mi?Tabii yazarım şuan driver sürümünü değiştirdim bakalım çözülecek mi.
Orijinal yazilim evet. Hayır başka bir uygulamada vesaire yasamadimSelamlar, kullandığınız Photoshop orjinal mi?
Birde PS dışında başka herhangi bir programda yada oyunda böyle bir sorunla karşılaştınız mı ?
hocam aynısı bendede oldu bilgisyar çalışıyor ama ekran siyah monitörün ayarlar sekmesi de gözüküyor du ama geri kalan hiç bişye gözükmüyordu arakdaşarımın sesini dahi duyuyordum power a basılı tutarak reset attım bende .Arka planda sürücü güncellenmesi oluyor olabilir o aşamada. Tekrar oldu mu bilmiyorum ama sürücü güncelliğini kontrol edin.
Dünden beri kullanıyorum hala bir sorun yaşamadım. Yaşarsam yazarım tekrar burayaÇözüldü mü sonuç önce ki sürüme dönünce hocam?
Ekran kartı modelin neydi?hocam aynısı bendede oldu bilgisyar çalışıyor ama ekran siyah monitörün ayarlar sekmesi de gözüküyor du ama geri kalan hiç bişye gözükmüyordu arakdaşarımın sesini dahi duyuyordum power a basılı tutarak reset attım bende .
rx6600Ekran kartı modelin neydi?
Memnun musunuz ?rx6600
evetMemnun musunuz ?
o zaman alma kardeşim AMD burda gelip kötülemenin bir alemi yokBoş yapma istersen yıllarca AMD ekran kartı kullandım işlemcisini kullandım driver konusunda rezaletler
en son 3 hafta önce aldım tek kez aldım köy evinde olduğum için güncelleme yapamdım için olmuıuştur dedim eve gelince yaptım güncellemerini daha da almadımÇözüldü mü sonuç önce ki sürüme dönünce hocam?