SSD alsam eski SSD bulunan bilgileri nasıl geçirecem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

velat.ayirhan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
SSD hafızası düşük yeni bir tane almak istiyorum ordaki bilgiler nasıl geçer transfer falan yapmak lazım mıdır?

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,416
Cvp: SSD alsam eski SSD bulunan bilgileri nasıl geçirecem

Şöyle yapabilirsiniz;

İki diski de bilgisayarınıza takın. Ardından bilgisayarı başlattığınızda "Bilgisayarım" bölümünde iki diski de göreceksiniz. Sonrasında taşımak istediğiniz bilgileri kes diyerek yeni diske taşıyabilirsiniz. Format atmanıza vs de gerek kalmamış olur.

Güncelleme;

Eğer diskinizi ilk taktığınızda bilgisayarım bölümünde göremiyorsanız, sol alttan başlat bölümüne gelerek "disk" yazın ve çıkan sekmede disk yönetim bölümüne girerek boşta olan diskinize sağ tıklayıp "yeni birim oluştur" diyerek kullanmaya başlayabilirsiniz.

KS

velat.ayirhan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
RE: Cvp: SSD alsam eski SSD bulunan bilgileri nasıl geçirecem

OceanLaB' Alıntı:
Şöyle yapabilirsiniz;

İki diski de bilgisayarınıza takın. Ardından bilgisayarı başlattığınızda "Bilgisayarım" bölümünde iki diski de göreceksiniz. Sonrasında taşımak istediğiniz bilgileri kes diyerek yeni diske taşıyabilirsiniz. Format atmanıza vs de gerek kalmamış olur.

Güncelleme;

Eğer diskinizi ilk taktığınızda bilgisayarım bölümünde göremiyorsanız, sol alttan başlat bölümüne gelerek "disk" yazın ve çıkan sekmede disk yönetim bölümüne girerek boşta olan diskinize sağ tıklayıp "yeni birim oluştur" diyerek kullanmaya başlayabilirsiniz.

Anladım teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri