Steelseries Arctis Prime için Asus Z590P anakart ses kartı yeterli olur mu?

Asabiyet

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba, SteelSeries prime kulaklık aldım hi res destekli bir kulaklık. Ses kartım yetersiz olursa hi res den yaralanamıyorum. Başlıkta ki anakart destekler mi desteklemez ise en uygun ses kartı yada destekleyecek dac konusunda yardımcı olacak var mı? Yada bu konuda bilgili aydınlatma sağlayacak bir arkadaş şimdiden teşekkür ederim.

KS

Asabiyet

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Kulaklığınız kaç OHM? Aslında direkt model bıraksanız daha iyi olur.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
32 Ohm orta-üst seviye bir kulaklık kendisi. Anakartınızda ALC897 dolu bir codec var. Bu kulaklığı besleyebilir sorun yok.

s4lly

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
225
Günlük bir kullanıcıysanız örn. film, müzik, oyun tarzında takılıyorsanız ve profesyonel olarak sesle bir işiniz yoksa anakartınız iş görecektir. Ayriyetten bir ekolayzır kullanırsanız ses performansında da artış sağlayabilirsiniz.

KS

Asabiyet

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Günlük bir kullanıcıysanız örn. film, müzik, oyun tarzında takılıyorsanız ve profesyonel olarak sesle bir işiniz yoksa anakartınız iş görecektir. Ayriyetten bir ekolayzır kullanırsanız ses performansında da artış sağlayabilirsiniz.
Ekolazyer SteelSeries gg solar uygulamasını kullanıyorum beğendimde. Yalnız hi res için yeterli olur mu anakartımdaki ses kartı bilemedim.

KS

Asabiyet

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ekolazyer SteelSeries gg solar uygulamasını kullanıyorum beğendimde. Yalnız hi res için yeterli olur mu anakartımdaki ses kartı bilemedim.
32 Ohm orta-üst seviye bir kulaklık kendisi. Anakartınızda ALC897 dolu bir codec var. Bu kulaklığı besleyebilir sorun yok.
Tamamdır teşekkürler.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Bakın her Hi-Res sertifikalı kulaklık yüksek ses kalitesine sahip diye bir kaide yok. Bu sertifikaya sahip pek çok tırt ürün var. Sizdeki ürün giriş seviyesi bir ürün bu sınıfta. ALC897 fazlasıyla yeterli olur. 32 ohm zaten kulaklığınız. 60 veya 80 ohm filan olsa kesinlikle yetmez derdim ama sorun yok besleme kanadında.

KS

Asabiyet

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bakın her Hi-Res sertifikalı kulaklık yüksek ses kalitesine sahip diye bir kaide yok. Bu sertifikaya sahip pek çok tırt ürün var. Sizdeki ürün giriş seviyesi bir ürün bu sınıfta. ALC897 fazlasıyla yeterli olur. 32 ohm zaten kulaklığınız. 60 veya 80 ohm filan olsa kesinlikle yetmez derdim ama sorun yok besleme kanadında.
Peki giriş seviyesinde olsa da bir performans alabilirim değil mi hi res den?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Kulaklığın doğal ses kalitesi 10 üzerinden 7 puan diyebiliriz. Ses kalitesi kötü değil ama çok iyi de değil. Odyofil değilseniz tatmin olursunuz.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Hatta şöyle iyi inceleme kanallarından birkaç detay inceleme bırakayım size daha net fikir sahibi olursunuz.

KS

Asabiyet

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hatta şöyle iyi inceleme kanallarından birkaç detay inceleme bırakayım size daha net fikir sahibi olursunuz.

ASUS STRIX 300 fusion kullandım Cloud 2 kullandım bir çok kulaklık da denedim fakat bunun sesler bana daha iyi geldi tabi konforda. Ses hi res gördüğümden kendimi şartlandırmış olabilirim psikolojik olarak ama solar özelliği ile aşırı iyi ses kasılıyor. Ben çok beğendim sadece şuan da tek sorun video izlediğim de ses direk karşıya gidiyor bunu nasıl engellerim?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
ASUS STRIX 300 fusion kullandım Cloud 2 kullandım bir çok kulaklık da denedim fakat bunun sesler bana daha iyi geldi tabi konforda. Ses hi res gördüğümden kendimi şartlandırmış olabilirim psikolojik olarak ama solar özelliği ile aşırı iyi ses kasılıyor. Ben çok beğendim sadece şuan da tek sorun video izlediğim de ses direk karşıya gidiyor bunu nasıl engellerim?
Bu kulaklıkta bu söylediğiniz sesin karşıya aktarılması sorununa birkaç defa daha denk geldim nette. Mikrofon ayarlarından olabilir sorun. Windows Ses Denetim Masası ve yazılım üzerinden mikrofon ayarlarında sesi dinle, karşıya aktar gibi bir ayar onaylıysa bu onayı kaldırın.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri