- Tepki
- 0
Arkadaşlar selamlar, yeni bir sistemim var ve bu sistemde sürekli mavi ekran yiyorum. Sıkıntısı nedir çözemedim. Valorant oynadığım da sürekli mavi ekran yiyorum. LoL, Project Diva vb. oyunlarda da sabit fps alamıyorum. Sistem özellikleri;
AMD Ryzen 9 590
ASUSTeK - TUF GAMING A520M-PLUS
DDR4 16x8x8 1600Mhz R
ZOTAC - NVIDIA GeForce RTX 30
Samsung 980 Pro M2 2TB SSD
Windows 11
Bu şekilde bir sistemim var. Benchmark testi de yaptırdım ve sonucu paylaşıyorum.
Ek olarak diğer oyunlarda hiç bilgisayarım kapanmadı. Sadece Valorant oynarken yaşıyorum. İlk başlarda windows 11'den ötürü Valorant'a giremiyordum. Bios ayarından "Other os" olan kısmı UEFI olarak değiştirdiğimde oynayabiliyordum. Sanırıma vanguard için bir şeymiş. Evet sistemimdeki sıkıntılar bunlar arkadaşlar. Yardımcı olabilirseniz gerçekten çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
AMD Ryzen 9 590
ASUSTeK - TUF GAMING A520M-PLUS
DDR4 16x8x8 1600Mhz R
ZOTAC - NVIDIA GeForce RTX 30
Samsung 980 Pro M2 2TB SSD
Windows 11
Bu şekilde bir sistemim var. Benchmark testi de yaptırdım ve sonucu paylaşıyorum.
Ek olarak diğer oyunlarda hiç bilgisayarım kapanmadı. Sadece Valorant oynarken yaşıyorum. İlk başlarda windows 11'den ötürü Valorant'a giremiyordum. Bios ayarından "Other os" olan kısmı UEFI olarak değiştirdiğimde oynayabiliyordum. Sanırıma vanguard için bir şeymiş. Evet sistemimdeki sıkıntılar bunlar arkadaşlar. Yardımcı olabilirseniz gerçekten çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.