Ben bilgisayarı %85 modelleme %15 oyun için kullanıyorum. Yanarlı dönerli ve internet cafe gaming klavyesi gibi olsun istemiyorum.
Aradığım özellikler;
Olabildiğince sessiz olsun. Kardeşimde Apex 5 var ve bana çok sesli geliyor.
Bilek desteği olsun.
Numpad olsun. TKL modelleri çok şık ve kompakt duruyor ama bence numpad önemli.
Multimedya tekerleği ve mümkünse düğmeleri de olsun.
Türkçe olsun ama diğer tüm özellikleri barındırır da Ing. bi klavye olursa alabilirim.
Ve güzel gözüksün. Hem minimal, şık, hem bu saydığım özellikleri olan, hem rgb veya backlight olan bir klavye yok mudur?
Kablolu ve kablosuz oluşu çok da önemli değil benim için.
Bütçeye gelecek olursak, sanırım max. 2-3k civarına kadar çıkabilirim.
Aradığım gibi bir ürün bulamadım belki de olmadığındandır.
Mesela şu model: Keychron K4 tasarım, numpadi oluşu, backlight vs. güzel bir klavye ama multimedya tuşu yok, bilekd desteği yok ve ing klavyeye alışabilir miyim emin değilim.
Logitech Craft var, Ing klavye, bilek desteği yok ve sol üstteki tekerleği de Esc'ye çok yakın sürekli elim tekere çarparmış gibi geliyor ve teker bozulursa diye de düşünmüyor değilim.
Mesela Shurikey tam bir güzellik abidesi ama ne markayı bilirim, ne numpadi var, ne bilek desteği. %65'lik bir klavye.
Havit var bir de. Tasarımı, renkleri çok güzel. Ama işte eksikleri belli.
Alt tarafı bir klavye ya. Bu iş bu kadar zor olmamalı. Ben mi mükemmeli arıyorum.
Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Aradığım özellikler;
Olabildiğince sessiz olsun. Kardeşimde Apex 5 var ve bana çok sesli geliyor.
Bilek desteği olsun.
Numpad olsun. TKL modelleri çok şık ve kompakt duruyor ama bence numpad önemli.
Multimedya tekerleği ve mümkünse düğmeleri de olsun.
Türkçe olsun ama diğer tüm özellikleri barındırır da Ing. bi klavye olursa alabilirim.
Ve güzel gözüksün. Hem minimal, şık, hem bu saydığım özellikleri olan, hem rgb veya backlight olan bir klavye yok mudur?
Kablolu ve kablosuz oluşu çok da önemli değil benim için.
Bütçeye gelecek olursak, sanırım max. 2-3k civarına kadar çıkabilirim.
Aradığım gibi bir ürün bulamadım belki de olmadığındandır.
Mesela şu model: Keychron K4 tasarım, numpadi oluşu, backlight vs. güzel bir klavye ama multimedya tuşu yok, bilekd desteği yok ve ing klavyeye alışabilir miyim emin değilim.
Logitech Craft var, Ing klavye, bilek desteği yok ve sol üstteki tekerleği de Esc'ye çok yakın sürekli elim tekere çarparmış gibi geliyor ve teker bozulursa diye de düşünmüyor değilim.
Mesela Shurikey tam bir güzellik abidesi ama ne markayı bilirim, ne numpadi var, ne bilek desteği. %65'lik bir klavye.
Havit var bir de. Tasarımı, renkleri çok güzel. Ama işte eksikleri belli.
Alt tarafı bir klavye ya. Bu iş bu kadar zor olmamalı. Ben mi mükemmeli arıyorum.
Yardımcı olabilirseniz sevinirim.