Tavsiye ekran kartı

KS

darklachkla

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Başkan bütçeyle sıkıntım yok sadece ölümlü dünya birden bukadar borca girmeyi istemesim biri bitsin sonra 2. Si başlasın derdindeyim

met 61

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
O zaman, X470 al. Her daim ,üst seviye çipset, tabi ki daha makbuldür.. Ama X470 çipset de olsa,, çok da uç anakartlar ,genel de, aşırı ileri seviye güç bileşenleri ile, overclock olayına hitap ederler.

X470 te,fiat/performans ve stabil biosu ile şu anakart tercih edilir,mesela. Fiatına dikkat edin.

https://www.incehesap.com/msi-x470-gaming-plus-anakart-fiyati-39306/ 975 TL.

Çok ileri bi şey istersen;
http://www.vatanbilgisayar.com/msi-...-amd-soket-am4-ddr4-ryzen-usb3-1-anakart.html 1434 TL.

Bir numara civarı, olacak dersen; :D

https://www.qpbilisim.com.tr/asus-rog-crosshair-vii-hero-am4-atx-anakart 1925 TL.

KS

darklachkla

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
asus rog crosshair vıı hero stoklarda yok :)
msı carbon olana bakıyodum saten, ama niyeyse asus rog strix modellerine takılı kaldım ::Dsus x470 f serisi ne bakmaktan alamıyom kendimi  :)   ekran kartını öyle alınca anakartıda oyle almak ıstıyom acıkcası bide herşey tamamlanınca yaza doğru asus g sync monıtor patlatayım dıyom :angel:

bide ekran kartını aldık ama strix modellerinde oyun hediye ediyolarmış nerden alıcam nasıl alıcam hiç bilmiyom , asusa sordum satın aldığınız firmayla görüşün diyo

ben bu kartı amazon.com dan sipariş etsem ne olur :D

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Benim kafadansın, ASUS fanboyusun sende. :D Ama GIGABYTE ve MSI hatta AsRock markasına da bakabilirsin. ASUS kalitesinden şaşmam diyorsan AsRock modellerinede bak ASUS 'un alt markasıdır ve aynı kalitede aynı fabrikalarda üretiliyor. Ben MSI sevmiyorum ama diğerleri gibi baya kaliteli kartlar yapıyor özellikle son zamanlarda aşırı özel kartlar ama sevmiyorum :) MSI yerine GIGABYTE tercih ederim oda baya başarılı.

Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 (Wi-Fi) 2133mhz-3600mhz(OC) - 1.764,96 TL - 12 Faz güç beslemesi var ve O.C. konusunda başarılı.

MSI X470 Gaming M7 AC 1866mhz-3200mhz(OC) - 1.846,73 TL - 14 Faz güç beslemesi var ve O.C. konusunda biraz daha başarılı.

Bulabilirsen ASRock X470 Taichi al Ortalama 1.600 TL civarı en son fiyatı 16 Faz güç beslemesi var ve O.C. konusunda bir canavar. Ayrıca diğer yönlerinde hiçbir eksik yok Wi-Fi ve Ses konusunda çok başarılı ASUS kalitesi aynı seviyede.

Oyun konusunda gelirsek genelde kartın kutusundan oyunu indirmek için bir hediye kod çıkar öyle oyuna sahip oluyorsun fiziksel vermezler genelde. Amazonda.com.tr üzerinden satıcıyı Amazon yapzarsan kendisinin sattığı ürünler arasında varsa istediğin ürün alabilirsin. Diğer satıcılar hepsiburada.comgittigidiyor ve n11.com gibi yerlerdeki satıcılar ve çoğu satıcı başarılı değil ve Amazon bu konuda yeni olduğundan kalite test mekanizması iyi çalışmıyor direkt kendi sattığı ürünlere bakabilirsin. Çoğu üründe genelden daha ucuza satışları var.

met 61

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
Ne kadar detaylı düşünürsün bilemem ama, anakart olarak strix ile yine asus prime pro'nun güç devreleri aynı. Aşağıdaki videonun 30:59 daki sıcaklık tablosuna bakarsan MSI gaming pro carbon ve diğer anakartların, sıcaklık değerlerini göreceksin. VRM Temperature olarak.Prime testi esnasında..Aynı frekans ve voltajlarda MSI ,10-15 derece soğuk.
https://www.youtube.com/watch?v=PI-gm6Doiq4&t=1858s&utm_campaign=

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Benim kafadansın, ASUS fanboyusun sende. :D Ama GIGABYTE ve MSI hatta AsRock markasına da bakabilirsin. ASUS kalitesinden şaşmam diyorsan AsRock modellerinede bak ASUS 'un alt markasıdır ve aynı kalitede aynı fabrikalarda üretiliyor. Ben MSI sevmiyorum ama diğerleri gibi baya kaliteli kartlar yapıyor özellikle son zamanlarda aşırı özel kartlar ama sevmiyorum :) MSI yerine GIGABYTE tercih ederim oda baya başarılı.

Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 (Wi-Fi) 2133mhz-3600mhz(OC) - 1.764,96 TL - 12 Faz güç beslemesi var ve O.C. konusunda başarılı.

MSI X470 Gaming M7 AC 1866mhz-3200mhz(OC) - 1.846,73 TL - 14 Faz güç beslemesi var ve O.C. konusunda biraz daha başarılı.

ASUS X470-F Gaming için O.C. yetenekleri 10 faz beslemeye sahip yeterli ancak daha yüksek ve stabil O.C. değelerleri yakalalak için diğerlerinden geride. Ancak fiyat olarak onlarda geride bu kartın ortalama fiyatı GIGABYTE ve MSI verdiğim kartlardan ortalama 200 TL daha ucuz. O.C. konusunda çok ileri düşünüyorsan diğerlerini tercih et yada bulabilirsen ASRock X470 Taichi al hem ASUS kalitesinden vaz geçmemiş olursun.

Bulabilirsen ASRock X470 Taichi al Ortalama 1.600 TL civarı en son fiyatı 16 Faz güç beslemesi var ve O.C. konusunda bir canavar. Ayrıca diğer yönlerinde hiçbir eksik yok Wi-Fi ve Ses konusunda çok başarılı ASUS kalitesi aynı seviyede.

Oyun konusunda gelirsek genelde kartın kutusundan oyunu indirmek için bir hediye kod çıkar öyle oyuna sahip oluyorsun fiziksel vermezler genelde.
Amazonda.com.tr üzerinden satıcıyı Amazon yapzarsan kendisinin sattığı ürünler arasında varsa istediğin ürün alabilirsin. Diğer satıcılar hepsiburada.com, gittigidiyor ve n11.com gibi yerlerdeki satıcılar ve çoğu satıcı başarılı değil ve Amazon bu konuda yeni olduğundan kalite test mekanizması iyi çalışmıyor direkt kendi sattığı ürünlere bakabilirsin. Çoğu üründe genelden daha ucuza satışları var.

KS

darklachkla

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
tr de asus x470 strix bulamıyorum 23 kasımda amazon.com dan sipariş etmeyi planlıyorum bu sebebten sormuştum

KS

darklachkla

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Beacmark sitesinden pc topladım benim ssd uyumsuz yazdı anlamadım
Asus x 470 f anakart
Corsair naıtron xti 480gb (sitede 240 gozukuyor)
Var mı fikri olan

KS

darklachkla

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ryzen 7 1800x 1700 tl
ryzen 7 2700x 2100 tl
beacmark karşılaştırma yapıyor %9 performans farkı ile 2700x öne geçiyor ama +400 tl fark koyuyor kafam karıştı %9 luk bir fark için neden 400 tl fiyat ödeyeyim? bilmediğim bir şey mi var, arasındaki tek fark 12nm olması ve çok az farkla 3,6 ghz (4.1) öne geçiyor, bunun için değer mi?

met 61

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
Üst seviye e.kartlarında değer.Yüksek fps isteyen ve aldığı güçlü e.kartından tam verim almak isteyenler için.

KS

darklachkla

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Psu ve kasa tavsiyesi lazım
Kasa corsair 460x düşünüyom
Psu corsair bakıom ama bulamadım
Diğer parçaları aldım
Asus x470 f anakart
8x2 g skill trident
Ryzen 2700x
Asus strix 1070 ti
600w yeterli olur sanırım?

Corsair Crystal Serıes 460X Kompakt Siyah ATX Kasa CC-9011099-WW

Rampage RGB-850 850W 80 Plus Gold Sertifikalı RGB Ledli Full Moduler Power Supply  515 tl

High Power 750W 80+ Gold 14cm Fanlı Tam Modüler Güç Kaynağı (HPS-750GD-F14C) 504 tl bu model almayı dusunuyom aslında,

Fsp Hydro G 850 PSU Güç Kaynağı, Siyah 650 tl
buda amazonda satılıyo hıc duymadım markayı

Aerocool P7 750W 80+ Platinum RGB Ledli Modüler Güç Kaynağı (AE-P7P750)

High Power 750W 80+ Gold  sanki bunun çıkışları daha iyi gibi geldi

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
FPS markası Dünya 'nın en büyük güç kaynağı üreticilerinin başında gelir sadece PC için güç kaynağı üretmez. Hydro seriside en kaliteli serisindendir gözünüz kapalı terciz edebilirsiniz. Keza High Power ise sadece PC dünyası için güç kaynağı yapan önde gelen firmadır kalitesiz güç kaynakları üretmez performans ve uzun ömür açısından iyidir. Birde Seasonic markası var bu markada High Power 'dan bir tık daha iyidir ürünlerine bakabilirsiniz. 600W bir PSU GTX 1070 Ti için fazlası ile yeterli bir PSU.

Kasa olarak 460X iyi özellkle Tamperli Cam olan veryiyonu alternatif istersen Phanteks Eclipse serisine bakabilirsin baya işlevsel ve şık kasaları var.

KS

darklachkla

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ulen okadar da yazdım almıcam diye dayanamadım aldım herşeyi sıfırdan artuk hayırlısı ne diyelim bundan sonra ürünler sorunsuz çalışır inş

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri