The Last Of Us Part I Sistem Gereksinimleri Açıklandı ! (Biraz Fazla Yüksek Sanki)

Juice

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
269
Konsolun en sevilen exclusive oyunlarından biri olan The last of us bildiğiniz üzere pc ye geliyor normalde "3 Mart" tarihinde çıkacaktı,fakat 28 mart tarihine ertelendi bugünde sistem gereksinimleri paylaşılmış,ben şahsen daha düşük bekliyordum, sizin de düşüncelerinizi merak ediyorum, iyi forumlar :)

Oyunun Steam sayfası:

1678440517185.png

1678440571040.png

Son düzenleme:
KS

Juice

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
269
Yeni oyunlarda çok yüksek sistemler istemeye başladı. Sonumuz ne olacak acaba.
Haklısınız hocam,sistem gereksinimleri uçtu, ben oynamak isterdim şahsen fakat benim sistemim kaldıracak gibi değil.Birde şimdi fark ettim 32 gb ram istiyor ileride 16 hiç yetmeyecek herhalde.

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
oha bune be. önerilenler bile 3060 ile baslıyor artık minimun 4080 lazım herkese. ps5 artık düsünebiliriz

Eagless

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Bu oyunun bu kadar yüksek sistem istemesi saçma değilmi? Yıllar önce ps4'de oynanılan bir oyunun günümüzde bu kadar üst düzey sistem istemesi garip geldi.

KS

Juice

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
269
Bu oyunun bu kadar yüksek sistem istemesi saçma değilmi? Yıllar önce ps4'de oynanılan bir oyunun günümüzde bu kadar üst düzey sistem istemesi garip geldi.
Haklısınız,grafikler felan iyi güzelde gereğinden fazla yüksek gereksinimli sanki, diğer ps oyunlarının sistem gereksinimleri düşükken last of us çok fazla istiyor, örneğin gow 2018: (bunun dışında uncharted,spiderman,days gone hepsi 1060 istiyor)
1678445615324.png

The last of us böyle çıktıysa, ben Gow Ragnarök ü felan düşünemiyorum :(

KS

Juice

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
269
oyunları alsak bile sistem gereksinimleri ucmus bence 1 2 yıla artık ps5 düsünülmeli
Şu sıralar ps5 stok sıkıntısıda çözülmüş sanırım,fiyatları biraz düşmüş ps5 tercih edilebilir artık.

Sinann20

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17
Konsolun en sevilen exclusive oyunlarından biri olan The last of us bildiğiniz üzere pc ye geliyor normalde "3 Mart" tarihinde çıkacaktı,fakat 28 mart tarihine ertelendi bugünde sistem gereksinimleri paylaşılmış,ben şahsen daha düşük bekliyordum, sizin de düşüncelerinizi merak ediyorum, iyi forumlar :)

Oyunun Steam sayfası:

Ekli dosyayı görüntüle 16603

Ekli dosyayı görüntüle 16604
Performansı zorlarız da bu ne arkadaş sistemi güçlü olmayan oyunda oynıyamıyacak :(

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
oyunun ps4 haliyle aynı gelmiyor pc'ye göre optimize edildiği için yüksek performans istiyor diye biliyorum

Eagless

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Haklısınız,grafikler felan iyi güzelde gereğinden fazla yüksek gereksinimli sanki, diğer ps oyunlarının sistem gereksinimleri düşükken last of us çok fazla istiyor, örneğin gow 2018: (bunun dışında uncharted,spiderman,days gone hepsi 1060 istiyor)
Ekli dosyayı görüntüle 16608
The last of us böyle çıktıysa, ben Gow Ragnarök ü felan düşünemiyorum :(
Evet diğer ps oyunları gayet dengeli sistem gereksinimleri istiyordu buna çok şaşırdım 2080tiler 4080 ler havada uçuyor.

oyunun ps4 haliyle aynı gelmiyor pc'ye göre optimize edildiği için yüksek performans istiyor diye biliyorum
Remake'i yapıldığından dolayı bu kadar sistem istiyor galiba ama bilemedim.

Wilfred Zaha

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
514

Oyunun Steam sayfası:

Ekli dosyayı görüntüle 16603

Ekli dosyayı görüntüle 16604
kaç gb vram istiyecek 2k da 3070 ti vramı yetermi

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri