- Konu Sahibi
format da olmaz ise bilgisiyarı kaldırıp derslere odaklanırım artıkGeçmiş olsun şimdiden. Güvenli gitmek daha iyi her zaman.
format da olmaz ise bilgisiyarı kaldırıp derslere odaklanırım artıkGeçmiş olsun şimdiden. Güvenli gitmek daha iyi her zaman.
Aileniz bilse kendiler virüs bulaştırırformat da olmaz ise bilgisiyarı kaldırıp derslere odaklanırım artık![]()
ve esas canımı sıkan teknoloji forumlarında bilmeden konuşan yalan atan çok kişi olduğu onlar yüzünden de aslında biraz taklaya geldim.Geçmiş olsun şimdiden. Güvenli gitmek daha iyi her zaman.
dün gece 3'de bu illetle uğraşırken baskın yedimAileniz bilse kendiler virüs bulaştırır![]()
Zamanında tanıdığım bir arkadaşın arkadaşı virüs yapmıştı ya da biri vermişti ve forumlara başka dosyalar içerisinde atıyordu.ve esas canımı sıkan teknoloji forumlarında bilmeden konuşan yalan atan çok kişi olduğu onlar yüzünden de aslında biraz taklaya geldim.
çok da güvenmemek lazım hiç bir yere.Zamanında tanıdığım bir arkadaşın arkadaşı virüs yapmıştı ya da biri vermişti ve forumlara başka dosyalar içerisinde atıyordu.
Virüs amacına yönelik çalışır, hemen etki göstermeyebilir.mantıksız olan da hala bilgisiyarda anormallik yok![]()
media cration tool ile yapıyorum bunun için internet bağlantısı istiyor umarım kullandıgım flash'a birşey olmaz.Virüs amacına yönelik çalışır, hemen etki göstermeyebilir.
Diski korumaya alıyor olması lazım.media cration tool ile yapıyorum bunun için internet bağlantısı istiyor umarım kullandıgım flash'a birşey olmaz.
umarım.Diski korumaya alıyor olması lazım.
bu depolama ayarlamayı çok anlamadım.Diski korumaya alıyor olması lazım.
format videosundaki.Diski korumaya alıyor olması lazım.
haklısınız, hem bilgisiyarım 128gb ssd oldugu için depolama hızlı bitiyor 3-4 ayda bir atıyorum format temizliyorum çer çöp ne varsa siliyor. hiç üşenmeden de tüm şifrelerimi başka yere kaydediyorum.Virüs girince hiç uğraşmam anında 5 dakikada format atar keyfime bakarım.
Millet format atmayı zor bi şey zannediyor tabi orası ayrı mevzu![]()
yap bakimEkli dosyayı görüntüle 13890
format attım, ilk 98 gb boş diyordu da sanırım driverler yedeklemeler falan 3gb sürmüştür. Şimdi ne yapayım? taratma yapmama gerek var mı.
Yine de kaspersky indirip tam tarama yaptırın yine de.Ekli dosyayı görüntüle 13890
format attım, ilk 98 gb boş diyordu da sanırım driverler yedeklemeler falan 3gb sürmüştür. Şimdi ne yapayım? taratma yapmama gerek var mı.
birşey çıkarsa sanırım aşağıya falan atlarımYine de kaspersky indirip tam tarama yaptırın yine de.
Çekiç ile diski parçalayın, sinirinizi de alır. Muhtemelen temizdir, garanti olsun diye tarayalım.birşey çıkarsa sanırım aşağıya falan atlarım![]()
yani windows security bir alert vermedi bakalım kaspersky kurulsun da garantiye alalım..Çekiç ile diski parçalayın, sinirinizi de alır. Muhtemelen temizdir, garanti olsun diye tarayalım.
Hata verirse bilgisayarı kırmadan haber verin hocam.yani windows security bir alert vermedi bakalım kaspersky kurulsun da garantiye alalım..
ciddili sağa sola saldırmaya başlayabilirim artık. herşeyi gayet düzgün yapıyorum ne denildiyse internette her gördüğümü neredeyse yaptım çok bi işe yaramadı bu da tutmazssa sanırım elimdeki fincanı kırabilirim, bi ara sinirlenip eski laptop'uma vurmuştum çok sağlam bir titreme sesi duyarak mavi ekran yemiştim.İşte o gün anladım şiddetin çözüm olmadıgınıHata verirse bilgisayarı kırmadan haber verin hocam.