Usb portu bulunan mümkünse membran bir klavye arıyorum
ugur.gozaydin' Alıntı:Piyasada mebran bir ürün bulamadım üzerinde USB portu bulunan. SteelSeries Apex 3 önerecektim ama onda USB portu yok üzerinde. Mekanik isterseniz olabildiğince sessiz anahtarlı ürünlerden biraz bakıp önerinizi yaparım
Onu önerirdim ama mavi anahtarlara sahip. Mebran istediği için en sessiz mekanik klavyeyi önermek daha mantıklı olur. Normal mekaniklerden Kırmızı, Kahverengi, Siyah gibi anahtarlar olabilir veya Optik klavyeler. O yüzden mavi anahtarlar bu kullanıcı için bir seçenek değil.sezarr' Alıntı:hocam sanırım arkadaşa uygun model XPG SUMMONER membran degil mekanik sadeceugur.gozaydin' Alıntı:Piyasada mebran bir ürün bulamadım üzerinde USB portu bulunan. SteelSeries Apex 3 önerecektim ama onda USB portu yok üzerinde. Mekanik isterseniz olabildiğince sessiz anahtarlı ürünlerden biraz bakıp önerinizi yaparım
ugur.gozaydin' Alıntı:Piyasada mebran bir ürün bulamadım üzerinde USB portu bulunan. SteelSeries Apex 3 önerecektim ama onda USB portu yok üzerinde. Mekanik isterseniz olabildiğince sessiz anahtarlı ürünlerden biraz bakıp önerinizi yaparım
ugur.gozaydin' Alıntı:Biraz bakayım önerinizi yaparım.
Yani işinize karışmak gibi olmasın ama aslında bence iyi bir klavye + USB HUB alabilirsiniz. İlle USB girişi üzerinde olan bir klavye şart değil benim fikrimce. Çünkü bu özelliği barındıran klavye az.
USB portu olanlar;
USB Portu olmayanlar;
- Redragon Yama Mekanik - 629 TL - Sitesi : Redragon K550 RGB Yama + İnceleme videosu : Redragon Yama Review tuş seslerine bakabilirsiniz. NOT : Videoda mousepad üzerinde durduğu halinde sesi duyuyorsunuz sert bir yüzeyse ses biraz daha tok ve fazla gelecektir.
- Asus TUF Gaming K3 - 735 TL - Sitesi : ASUS TUF Gaming K3 + İnceleme videosu : Asus Tuf Gaming K3 İnceleme tuş seslerine bakabilirsiniz. NOT : Videoda mousepad üzerinde durduğu halinde sesi duyuyorsunuz sert bir yüzeyse ses biraz daha tok ve fazla gelecektir.
- Cooler Master CK550 V2 Mekanik - 715 TL - Bu ürün RED kırmızı anahtarlara sahip ve USB portu yok üzerinde. Kalan bütçeye bir USB HUB almak gibi bir düşünceniz varsa önerebilirim.
- Steelseries Apex 3 Mebran - 637 TL - Bu ürün mebran bir ürün mekanik değil. USB portu yok üzerinde. Kalan bütçeye bir USB HUB almak gibi bir düşünceniz varsa önerebilirim.