Usb portu bulunan klavye

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Piyasada mebran bir ürün bulamadım üzerinde USB portu bulunan. SteelSeries Apex 3 önerecektim ama onda USB portu yok üzerinde. Mekanik isterseniz olabildiğince sessiz anahtarlı ürünlerden biraz bakıp önerinizi yaparım

sezarr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Piyasada mebran bir ürün bulamadım üzerinde USB portu bulunan. SteelSeries Apex 3 önerecektim ama onda USB portu yok üzerinde. Mekanik isterseniz olabildiğince sessiz anahtarlı ürünlerden biraz bakıp önerinizi yaparım

hocam sanırım arkadaşa uygun model XPG SUMMONER  membran degil mekanik sadece

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
sezarr' Alıntı:
ugur.gozaydin' Alıntı:
hocam sanırım arkadaşa uygun model XPG SUMMONER  membran degil mekanik sadece
Onu önerirdim ama mavi anahtarlara sahip. Mebran istediği için en sessiz mekanik klavyeyi önermek daha mantıklı olur. Normal mekaniklerden Kırmızı, Kahverengi, Siyah gibi anahtarlar olabilir veya Optik klavyeler. O yüzden mavi anahtarlar bu kullanıcı için bir seçenek değil.

KS

sambara709

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
ugur.gozaydin' Alıntı:

Mekanik sessiz anahtarlı da olabilir. Çok fazla ses yapmalarından hoşlanmıyorum kulaklık takarken pek etki etmiyorlar fakat kulaklıksız kullanırken bir yerden sonra beni çok rahatsız etmeye başlıyor.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Biraz bakayım önerinizi yaparım.

Yani işinize karışmak gibi olmasın ama aslında bence iyi bir klavye + USB HUB alabilirsiniz. İlle USB girişi üzerinde olan bir klavye şart değil benim fikrimce. Çünkü bu özelliği barındıran klavye az.

USB portu olanlar;
USB Portu olmayanlar;
  • Cooler Master CK550 V2 Mekanik - 715 TL - Bu ürün RED kırmızı anahtarlara sahip ve USB portu yok üzerinde. Kalan bütçeye bir USB HUB almak gibi bir düşünceniz varsa önerebilirim.
  • Steelseries Apex 3 Mebran - 637 TL - Bu ürün mebran bir ürün mekanik değil. USB portu yok üzerinde. Kalan bütçeye bir USB HUB almak gibi bir düşünceniz varsa önerebilirim.

KS

sambara709

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
ugur.gozaydin' Alıntı:
Biraz bakayım önerinizi yaparım.

Yani işinize karışmak gibi olmasın ama aslında bence iyi bir klavye + USB HUB alabilirsiniz. İlle USB girişi üzerinde olan bir klavye şart değil benim fikrimce. Çünkü bu özelliği barındıran klavye az.

USB portu olanlar;
USB Portu olmayanlar;
  • Cooler Master CK550 V2 Mekanik - 715 TL - Bu ürün RED kırmızı anahtarlara sahip ve USB portu yok üzerinde. Kalan bütçeye bir USB HUB almak gibi bir düşünceniz varsa önerebilirim.
  • Steelseries Apex 3 Mebran - 637 TL - Bu ürün mebran bir ürün mekanik değil. USB portu yok üzerinde. Kalan bütçeye bir USB HUB almak gibi bir düşünceniz varsa önerebilirim.

USB HUB önerilerinizi bekliyorum. Laptobumda sadece 2 tane usb girişi olduğu için usb girişli bir klavye almak daha mantıklı olabilir diye düşünmüştüm.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri