bu sorun duzelmiyor driveri kaldırdım yükledim güncelledim felan ama hiçbiri işe yaramadı bunun yuzunden pc ethernet kablosunu algılamıyor ve internet yok bu yazıyı bile ekran klavyesinden yazıyorum kütfen yardım klavyeyi bile algılamıyor
PCI\VEN_1022&DEV_43EC&SUBSYS_11421B21&REV_00Aygıta sağ tıklayıp özelliklerine girin. Ayrıntılar > Özellik > Donanım kimlikleri seçiliyken Değer bölümündeki en tepede olan veriyi sağ tıklayıp kopyalayın ve işletim sisteminizin sürümüyle beraber paylaşın.
Sürücüyü nette bulamadım, büyük ihtimalle çipset ile kuruluyor. Anakartınız nedir?PCI\VEN_1022&DEV_43EC&SUBSYS_11421B21&REV_00
işletim sistemim windows 10 home
Asus prime A520M-ESürücüyü nette bulamadım, büyük ihtimalle çipset ile kuruluyor. Anakartınız nedir?
yaptım amd yonga indirdi yeniden başlattım ama olmadı
Yukarıdaki bağlantıdan Windows 10 altındaki AMD Chipset Drivers aldı sürücüyü indirip kurun ve sistemi yeniden başlatıp kontrol edin.
Kurulumu yaptığınız halde halen daha sorun yaşıyorsanız büyük ihtimalle anakart odaklı bir sorununuz var. BIOS ve Windows güncel mi?yaptım amd yonga indirdi yeniden başlattım ama olmadı
Windows guncel ama biosu bilmiyorum pcyi yeni aldım ama biosu guncellemediydim guncellemek gerekmiKurulumu yaptığınız halde halen daha sorun yaşıyorsanız büyük ihtimalle anakart odaklı bir sorununuz var. BIOS ve Windows güncel mi?
Bir deneyin, sonuç olumsuz olursa sonrasında tekrar bakarız.Windows guncel ama biosu bilmiyorum pcyi yeni aldım ama biosu guncellemediydim guncellemek gerekmi
nerden güncelleyecegim benim bu konuda bilgim yokta yardım edermisinizBir deneyin, sonuç olumsuz olursa sonrasında tekrar bakarız.
Başlata msinfo32 yazıp ENTER 'a basın. Açılan pencerede BIOS sürümü ve tarihi kısmında ne yazıyor görsel olarak yada yazılı olarak paylaşın.