Bendede öyleydi ama hata verdi.valla istesem cok rahat alırdım site felan cokmedı odeme kısmında normaldi
linke ilk girenlerdenim hatta link tıklanabilir değildi. Kopyalayıp girdim ve sipariş etmem 20-30 saniye sürdü. Sonra tekrar linke girdiğimde stok bitmişti.3 dakikada stok bitti nasıl iş anlamadım
hocam link eklendiğinde tıklanabilir değildi. Eğer tıklanabilir bir linke girmişseniz stok bitmiş olabilirBelki sepete anında ekleyen ilk kisilerdendim ödeme kısmını gecemedim taksit sayısı vs. Hatası verdi halbuki direk nakit çektim.
vok takipçisi fazla olsa pchocası gibi site de çökerdiSite çökmeden stok bitirdiler. Alanlar çok hızlılarmış. İtopya'yı da çökmediği için tebrik ederim.
Üstat ben Mert Bayantemur kardeşimizden 12 taksitle 3050 li sistemi aldım. (bonus kart) 3050 biraz yavaş gidiyor bundan dolayı biraz fırsatın oluyor almaya ekran kartını 5700tl ye sattım. Kampanyadan gittim 12 taksitle zotac 3060ti aldım. (8300tl) aynıya geldi tek fark 5600 daha iyi olan 12400f işlemcim ve msi psulu 650 vatt bronz setifikalı kasa oldu iyi anlamdaBen sepette kaldım alamadım.
Hocam en başta tıklanamayan link vardı mecburen itopyanın sitesine girdim ordan bulunca 20.03'de stok bitmiş göründü.linke ilk girenlerdenim hatta link tıklanabilir değildi. Kopyalayıp girdim ve sipariş etmem 20-30 saniye sürdü. Sonra tekrar linke girdiğimde stok bitmişti.
hocam link eklendiğinde tıklanabilir değildi. Eğer tıklanabilir bir linke girmişseniz stok bitmiş olabilir
vok takipçisi fazla olsa pchocası gibi site de çökerdi
Siz aldınızmı?linke ilk girenlerdenim hatta link tıklanabilir değildi. Kopyalayıp girdim ve sipariş etmem 20-30 saniye sürdü. Sonra tekrar linke girdiğimde stok bitmişti.
hocam link eklendiğinde tıklanabilir değildi. Eğer tıklanabilir bir linke girmişseniz stok bitmiş olabilir
vok takipçisi fazla olsa pchocası gibi site de çökerdi
hocam 20.01 de link eklendi fakat tıklanabilir değildi. Kopyalayıp hemen sepete ekledim ( siteye giriş yapmış adres eklemiş bir şekilde hazır bekliyordum zaten) ödeme aşamasında sepeti tamamla yerine kupon tanımla yerine basmışım o yüzden f5 atmak zorunda kaldım toplam 20-30 saniye sürdü tüm aşamam ve aldım. Şuan anakart ve 2x8 gb ram + 1tb ssd bakıyorum onları da alıp uprage edecmSiz aldınızmı?
Ben de alamadım. O kadar uğraşmama rağmen.Tabikide almaya çalısıcam hocam 2.5 aydır sistem arıyorum![]()
Bende 20.01de linke tikladim ödeme aşamasına geçtim sepeti tamamla yaptım taksit sayısı seçilmemiş hatası aldım ne alakaysa. Telefondan yaptım bu işlemleri ve alamadım.hocam 20.01 de link eklendi fakat tıklanabilir değildi. Kopyalayıp hemen sepete ekledim ( siteye giriş yapmış adres eklemiş bir şekilde hazır bekliyordum zaten) ödeme aşamasında sepeti tamamla yerine kupon tanımla yerine basmışım o yüzden f5 atmak zorunda kaldım toplam 20-30 saniye sürdü tüm aşamam ve aldım. Şuan anakart ve 2x8 gb ram + 1tb ssd bakıyorum onları da alıp uprage edecm
Ah be hocam senin kadar senin almanı istiyordum üzüldüm.Sağlık olsun artık gözler PC Hocasına çevrilir.Bende 20.01de linke tikladim ödeme aşamasına geçtim sepeti tamamla yaptım taksit sayısı seçilmemiş hatası aldım ne alakaysa. Telefondan yaptım bu işlemleri ve alamadım.
Çökmesine bile fırsat vermemişlerSite çökmeden stok bitirdiler. Alanlar çok hızlılarmış. İtopya'yı da çökmediği için tebrik ederim.