Fiyat/Performans V.O.K R5 5600 + RTX 3060Tİ (13.999₺)

selim061

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
Sistem bildiğin buhar oldu. Helal kovboy olsalar ''iyi kötü çirkin'' ellerine su dökemez kimler aldıysa artık :)

Zemheri

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,173
valla istesem cok rahat alırdım site felan cokmedı odeme kısmında normaldi

KS

Wrotch

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
608

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-11-26-20-01-37-957_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-11-26-20-01-37-957_com.android.chrome.jpg
    306.9 KB · Görüntüleme: 18

furkangorur

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
126
3 dakikada stok bitti nasıl iş anlamadım
linke ilk girenlerdenim hatta link tıklanabilir değildi. Kopyalayıp girdim ve sipariş etmem 20-30 saniye sürdü. Sonra tekrar linke girdiğimde stok bitmişti.
Belki sepete anında ekleyen ilk kisilerdendim ödeme kısmını gecemedim taksit sayısı vs. Hatası verdi halbuki direk nakit çektim.
hocam link eklendiğinde tıklanabilir değildi. Eğer tıklanabilir bir linke girmişseniz stok bitmiş olabilir
Site çökmeden stok bitirdiler. Alanlar çok hızlılarmış. İtopya'yı da çökmediği için tebrik ederim.
vok takipçisi fazla olsa pchocası gibi site de çökerdi

longinus

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
51
Valla ben youtube'da sürekli f5 attım 20:01'de felan hala link gelmeyince direk itopyaya girip hazır sistemlere tıkladım tak karşıma çıktı hemen sepete ekleyip ödeme adımına geçtim. Kart internet alışverişine kapalı oldugundan dolayı en az 2 dakika ödeme adımında bekledim. Son anda sipariş verdim ve onaylandı. Sanırım ödeme adımında olanlardan dolayı direk stok kapanıyor. Ara sıra f5 atın arkadaşlar yine stok gelir belki.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Geç gördüm ama sistem güzelmiş. PSU tarafında daha iyi olabilirdi.

selim061

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
Ben mert
Ben sepette kaldım alamadım.
Üstat ben Mert Bayantemur kardeşimizden 12 taksitle 3050 li sistemi aldım. (bonus kart) 3050 biraz yavaş gidiyor bundan dolayı biraz fırsatın oluyor almaya ekran kartını 5700tl ye sattım. Kampanyadan gittim 12 taksitle zotac 3060ti aldım. (8300tl) aynıya geldi tek fark 5600 daha iyi olan 12400f işlemcim ve msi psulu 650 vatt bronz setifikalı kasa oldu iyi anlamda :) imkan yoksa imkan üreteceksin üstat :)

ram değitirerek stok geldi

yusufmngs

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
linke ilk girenlerdenim hatta link tıklanabilir değildi. Kopyalayıp girdim ve sipariş etmem 20-30 saniye sürdü. Sonra tekrar linke girdiğimde stok bitmişti.

hocam link eklendiğinde tıklanabilir değildi. Eğer tıklanabilir bir linke girmişseniz stok bitmiş olabilir

Hocam en başta tıklanamayan link vardı mecburen itopyanın sitesine girdim ordan bulunca 20.03'de stok bitmiş göründü.

Cardatore

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
ben girdim inceledim çok rahat bir şekilde satın alabildim

skirtler

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Link gelmeyince itopyadan arama yerine vok yazıp sistemi aldım

KS

Wrotch

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
608

Siz aldınızmı?

furkangorur

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
126
Siz aldınızmı?
hocam 20.01 de link eklendi fakat tıklanabilir değildi. Kopyalayıp hemen sepete ekledim ( siteye giriş yapmış adres eklemiş bir şekilde hazır bekliyordum zaten) ödeme aşamasında sepeti tamamla yerine kupon tanımla yerine basmışım o yüzden f5 atmak zorunda kaldım toplam 20-30 saniye sürdü tüm aşamam ve aldım. Şuan anakart ve 2x8 gb ram + 1tb ssd bakıyorum onları da alıp uprage edecm

KS

Wrotch

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
608
hocam 20.01 de link eklendi fakat tıklanabilir değildi. Kopyalayıp hemen sepete ekledim ( siteye giriş yapmış adres eklemiş bir şekilde hazır bekliyordum zaten) ödeme aşamasında sepeti tamamla yerine kupon tanımla yerine basmışım o yüzden f5 atmak zorunda kaldım toplam 20-30 saniye sürdü tüm aşamam ve aldım. Şuan anakart ve 2x8 gb ram + 1tb ssd bakıyorum onları da alıp uprage edecm
Bende 20.01de linke tikladim ödeme aşamasına geçtim sepeti tamamla yaptım taksit sayısı seçilmemiş hatası aldım ne alakaysa. Telefondan yaptım bu işlemleri ve alamadım.

Buraqq

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
336
Bende 20.01de linke tikladim ödeme aşamasına geçtim sepeti tamamla yaptım taksit sayısı seçilmemiş hatası aldım ne alakaysa. Telefondan yaptım bu işlemleri ve alamadım.
Ah be hocam senin kadar senin almanı istiyordum üzüldüm.Sağlık olsun artık gözler PC Hocasına çevrilir.

KS

Wrotch

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
608
Ah be hocam senin kadar senin almanı istiyordum üzüldüm.Sağlık olsun artık gözler PC Hocasına çevrilir.
Sağlık olsun hocam artık tek Taner hoca kaldı almamız için çıkartsa dahi yine stok sorunundan alamayacağımız için belki bizler için foruma stok getirir. @OceanLaB

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
766
Sistem gayet mükemmel alabilenlere hayırlı olsun. PSU değişmemiş olanlar bütçe varsa gelen PSU'yu satıp daha iyisini alabilir.

Şahsen ihtiyacım yok ama alacak olsaydım kesinlikle kasa değişirdim ve kasa ile birlikte PSU da değişmiş olurdu. Anakartı da B550 yapması aşırı masraflı olmuş. Resmen kimse yapmasın diye o fiyata koymuşlar. B550M seçilip uygun fiyata denk geliyordu. Tek eleştirebileceğim konu bu.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri