Valorant Hesabım Satılmıyor?

ardashi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Merhabalar öncelikle burada hesap satışı yasak olup olmadığını bilmiyorum. Bu konu bir satış konusu değil, sizin önerilerinizi almak istediğim bir konudur. Benim yaklaşık 3.5k tl yatırılmış bir valorant hesabım var. İtemsatış gibi hesap satış sitelerinde satmak için aylardır uğraşıyorum ama birtürlü satılmıyor. 2k civarına koydum hesabımı acaba fiyattan ötürü mü almak istemiyorlar? Oysaki pazarlık vardır yazmıştım. Hesaba alıcı çıkmadığı için 30-40 tl bakiye ekleyip vitrin ilanı gibi ücretli şeyler eklettim ilanıma 2 kişi yazdı onlarda ciddi alıcı değil sanırım görüldü attılar. Hesabımı nasıl satabilirim paraya ihtiyacım var nerede hata yaptığımı bilmiyorum önerileriniz varsa yardımcı olursanız çok sevinirim. İyi forumlar dilerim.

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
892
ticket atıp bölgeyi değiştirebiliyon. Arkadaşım kendi hesabını 2k ya satmıştı öyle. alıcı hallediyor gerisini

KS

ardashi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
ticket atıp bölgeyi değiştirebiliyon. Arkadaşım kendi hesabını 2k ya satmıştı öyle. alıcı hallediyor gerisini
anladım dostum teşekkür ederim tavsiyen için ama bölge değişiyorsa itemsatışta ucuz fiyatlı eu hesaplar var onları alıp tr yapmak mantıklı değil mi?

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,226
Konu nedir okumadım ama belirtmek isterim Riot oyunlarında hesal satışı yasak diye biliyorum.

KS

ardashi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Konu nedir okumadım ama belirtmek isterim Riot oyunlarında hesal satışı yasak diye biliyorum.
Doğrudur yasak ama satanlar satıyor işte sattığımı nerden anlayacaklar ki ve acil para ihtiyacım var yoksa kendi hesabımı niye satayim zararına

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri