- Tepki
- 889
Dediğim sürümü kurun.Hayır şuan 22.8.2 kurulu
Dediğim sürümü kurun.Hayır şuan 22.8.2 kurulu
Evet.şuan bu sürümü indiriyorum. Ekli dosyayı görüntüle 7837
Tavsiyelerin için teşekkür ederim bilgisyarı aldığımda windows kurulu gelmişti sadece anahtarı aktifleştirdim. bios ne durumda bilmiyorum.Hocam bu problem dönüştürücü kaynaklı olması imkansız gibi birşey. Öncelikle ana kartın bios sürümünü daha sonra chipset driverını güncelleyeyip , en sonda ekran kartı driverını ddu ile kaldırıp son standart olan wqlh sürümümü ne onu kurarmısın.
Anakartın sitesinden beta versiyonları dışında en güncel sürümü indirin.Tavsiyelerin için teşekkür ederim bilgisyarı aldığımda windows kurulu gelmişti sadece anahtarı aktifleştirdim. bios ne durumda bilmiyorum.
Bu driveri indirip kurmadan şu an kullanmakta olduğunu driver şuradan ddu ile temiz kurulum indirip önce bununla silin yeniden başlattıktan sonra indirdiğiniz driveri kurun. kare alanında ki yerden ddu indirip kuracaksınızşuan bu sürümü indiriyorum. Ekli dosyayı görüntüle 7837
çok teşekkür ederim bu konularda biraz bilgisizim. Anakartımın sitesine girdim msi h510. orada driverı indirdim ve hemen yan tarafında chipset kısmı vardı onunda en güncelini indirdim + gpu driveri de indi şimdi hangi sırayla gitmeliyim?Bu driveri indirip kurmadan şu an kullanmakta olduğunu driver şuradan ddu ile temiz kurulum indirip önce bununla silin yeniden başlattıktan sonra indirdiğiniz driveri kurun. kare alanında ki yerden ddu indirip kuracaksınız
Önce chipset driverinizi güncelleyin sonra ddu aracı ile ekran kartının çalıştığı sürücüyü temizleyin o silecektir yeniden başlattıktan sonra indirdiğiniz 22.5.1 olan whql amd sürücüsünü kurun .çok teşekkür ederim bu konularda biraz bilgisizim. Anakartımın sitesine girdim msi h510. orada driverı indirdim ve hemen yan tarafında chipset kısmı vardı onunda en güncelini indirdim + gpu driveri de indi şimdi hangi sırayla gitmeliyim?
Msi H510M-A PRO serisi ona dikkat ederek indirdiyseniz chipset driveri kurun o gerekli işlemleri yapacaktır.güvenli modda dediğiniz işlemleri tamamladım şimdi sürücüyü kuruyorum anakart ve çipseti de indirdim onu nasıl yapacağım ?
Hocam biri driver biri bios farklı şeyler.Ekli dosyayı görüntüle 7840
bunu indiriyorum.bu başlıklar arasından hangisini indirmeliyim?Ekli dosyayı görüntüle 7841
bro dalgami geciyosun 1-1.5 k dan bahsetmiyosun turkiyede yasiyosun 5k ne kadar degerli bi para :d ?Amd almayın dediğimde hep linçleniyorum5 k fazla verin buglardan kurtulun.