ahaha eski sistemimde geforce210 kullanıyordum onda bile daha az sorun yaşadım 11 yıl boyunca. kaldıramayacagı oyunları bile oynadım psu dan yanık kokusu geliyordu bazen bilgisayar gümlüyordu ama sistem banamısın demiyordu taş gibiydi. Ama artık ömrünü doldurdugu için yeni sistem almaya karar verdim ve 6000 serisinde wattmanın neredeyse tarih oldugunu söylediler şansımı deneyeyim dedim elimde patladı. önceki bilgisayarıma da tıpatıp aynı siteden aynı gta sa yı kurmuştum bir şey olmamıştı belki yeni driverler cracklere karşı daha katıdır bilemiyorumİade hakkınız varsa iade edin ve bi daha amd usb flash bellek bile almayın![]()
Teşekkür ederim tavsiyelerin için. Adrenalin uygulamasında tüm oyunları e-sports modunda kullanıyorum ve ayarlama kontrölü sekmesinde de varsayilan seçili hız aşırtmayı hiç seçmedim. Msi afterburner'i sadece fps değerlerimi görmek için indirmiştim bir ayar yapmadım yinede sebebiyet verebilir mi?AMD'nin adrenalin uygulamasında otomatik OC açık ise onu kapatın. Hatta manuel OC seçip min ve maksimum frekans değerlerini kendiniz verin gerekirse kartın özelliklerine göre. MSI afterburner gibi OC yapan programları sisteminizden silin.
Bende Asus TUF 6800XT kullanıyorum Asus'un Tweeker programı yada MSI Afterburner kurduğum zaman Wattman hatası alıyorum. Bilgisayarımı bu programlardan arındırdım ve ekran kartını sadece AMD'nin kendi programı ile takip ediyorum. Ayrıca OC ayarlarını manuel olarak ayarladım. Bu dediklerimi yaptığımdan beri Wattman hatası almıyorum. Driver'da en güncel olan driver WHQL değil.
Evet veriyor bende aynı durum için indirmiştim. Sonra Asus'un kendi programını indirdim oda aynı durumu yaşattı. Adrenalin uygulamasında performans bölümünde katman var onu açarsanız eğer oradan da görebilirsiniz.Teşekkür ederim tavsiyelerin için. Adrenalin uygulamasında tüm oyunları e-sports modunda kullanıyorum ve ayarlama kontrölü sekmesinde de varsayilan seçili hız aşırtmayı hiç seçmedim. Msi afterburner'i sadece fps değerlerimi görmek için indirmiştim bir ayar yapmadım yinede sebebiyet verebilir mi?
Evet veriyor bende aynı durum için indirmiştim. Sonra Asus'un kendi programını indirdim oda aynı durumu yaşattı. Adrenalin uygulamasında performans bölümünde katman var onu açarsanız eğer oradan da görebilirsiniz.
bilgilendirirseniz sevinirim hocam bende windows 11 e gecmeyi dusunuyorumşuan windows 11 i kurdum güncelleştirmeler kendini tamamlasın bakalım wattman hatası almaya devam edecek miyim
Kral hemen geç bence benim bilgisayar hızlandı 2-3 gün geçsin bakalım gelişmeleri yazacağım. win 10 umu sıfırlayıp sonra win11 e geçtimbilgilendirirseniz sevinirim hocam bende windows 11 e gecmeyi dusunuyorum
oyle dusunuyorum bende hocamKral hemen geç bence benim bilgisayar hızlandı 2-3 gün geçsin bakalım gelişmeleri yazacağım. win 10 umu sıfırlayıp sonra win11 e geçtim
oyle dusunuyorum bende hocam
hocam bugun kargolandi cuma gunu gelicegini dusunuyorumSistemin eline ulaştı mı? Hayırlı olsun
inşallah sağ salim gelir. Büyük ihtimalle win 10 kurulu halde gelir hiçbir şey yüklemeden win 11 e yükselt hemen ben şuan gayet memnunumhocam bugun kargolandi cuma gunu gelicegini dusunuyorum
Büyük ihtimalle indirdiğiniz korsan oyunlardan yana bir sorun vardı bilemeyiz . Bir de ssd nizi test edin aynı yazma ve okuma hızında mı yoksa düzelme var mı ? Neyse korsan önermiyoruz korsana yönlendirmiyoruz . Sadece bilgi amaçlı yaptığım araştırmalarda bu btc etherium mining dönemlerinde eskiden güvenilir olduğu söylenen çoğu korsan oyun siteleri oyunlara mining virüsü koymuş bunlar ifşa olmuştu . Bu oyunların içine kim neden ne koyar belli olmaz güvenilir değildir size zarar verebilir illa yapacaksanız reddit ten güvenilir sitelere bakın .inşallah sağ salim gelir. Büyük ihtimalle win 10 kurulu halde gelir hiçbir şey yüklemeden win 11 e yükselt hemen ben şuan gayet memnunum
normal değerlerine döndü 3500 e 2300 alıyorum yani vadedilen hızlar. Korsan oyundan olabilir ya biricik gta sa nın içine bile koymuşlar ya. Fps drop sorunları da çözüldü mü acaba diye oyunlarımı indiriyorum şuan bakalım bir gelişme olacak mı. Teşekkür ederim korsana bende karşıyım ama böyle eski nostaljik oyunlardan kopamıyorum oynamasam bile dursun bazen arada girip eskileri yadetmek istiyorum bu konuda güvenebileceğim bir site bulmakta oldukça zor.Büyük ihtimalle indirdiğiniz korsan oyunlardan yana bir sorun vardı bilemeyiz . Bir de ssd nizi test edin aynı yazma ve okuma hızında mı yoksa düzelme var mı ? Neyse korsan önermiyoruz korsana yönlendirmiyoruz . Sadece bilgi amaçlı yaptığım araştırmalarda bu btc etherium mining dönemlerinde eskiden güvenilir olduğu söylenen çoğu korsan oyun siteleri oyunlara mining virüsü koymuş bunlar ifşa olmuştu . Bu oyunların içine kim neden ne koyar belli olmaz güvenilir değildir size zarar verebilir illa yapacaksanız reddit ten güvenilir sitelere bakın .
hocam umarim cozulur cidden baya uzuldum boyle hatalarla karsilasmanizanormal değerlerine döndü 3500 e 2300 alıyorum yani vadedilen hızlar. Korsan oyundan olabilir ya biricik gta sa nın içine bile koymuşlar ya. Fps drop sorunları da çözüldü mü acaba diye oyunlarımı indiriyorum şuan bakalım bir gelişme olacak mı. Teşekkür ederim korsana bende karşıyım ama böyle eski nostaljik oyunlardan kopamıyorum oynamasam bile dursun bazen arada girip eskileri yadetmek istiyorum bu konuda güvenebileceğim bir site bulmakta oldukça zor.
teknoloji bazen şans işi ya vallahi yinede ben şanslı sayılırım bazılarının ekran kartından değişik sesler gelebiliyormuş ismi aklıma gelmiyor şimdi ama bende yok çok şükür umarım kimsede olmaz. Allah paramızla bize en karlı sistemi almayı nasip eylesin.hocam umarim cozulur cidden baya uzuldum boyle hatalarla karsilasmaniza
Dediğim popüler siteler ve popüler oyunlarda çok oldu indirmeyin indirirseniz sistem kararsızlıkları donanımlarınıza zarar verebilir orjinal oyunlarda deneyin sorun olmazsa korsan oyun indirirseniz ve tekrar kekemelik, donma, kasma, siyah ekran, mavi ekran, wattman hataları verirse indirdiğiniz oyunlardandır diyebiliriz.normal değerlerine döndü 3500 e 2300 alıyorum yani vadedilen hızlar. Korsan oyundan olabilir ya biricik gta sa nın içine bile koymuşlar ya. Fps drop sorunları da çözüldü mü acaba diye oyunlarımı indiriyorum şuan bakalım bir gelişme olacak mı. Teşekkür ederim korsana bende karşıyım ama böyle eski nostaljik oyunlardan kopamıyorum oynamasam bile dursun bazen arada girip eskileri yadetmek istiyorum bu konuda güvenebileceğim bir site bulmakta oldukça zor.
Haklısınız indirmeyeceğim eskiler eskiden güzeldi demek gerek bazen. Bakacağım oyunlardaki fps değerlerim düzelir ve wattman sorunuyla 2-3 gün içinde karşılaşmazsam içim rahatlayacak.Dediğim popüler siteler ve popüler oyunlarda çok oldu indirmeyin indirirseniz sistem kararsızlıkları donanımlarınıza zarar verebilir orjinal oyunlarda deneyin sorun olmazsa korsan oyun indirirseniz ve tekrar kekemelik, donma, kasma, siyah ekran, mavi ekran, wattman hataları verirse indirdiğiniz oyunlardandır diyebiliriz.