- Tepki
- 21
- Konu Sahibi
3 4 günde 1 wattman vermeye devam ediyor artık umursamıyorum 3 4 dakkada hallediyorum zaten sizde durumlar nasılhocamhocam ne oldu merak ettim
3 4 günde 1 wattman vermeye devam ediyor artık umursamıyorum 3 4 dakkada hallediyorum zaten sizde durumlar nasılhocamhocam ne oldu merak ettim
hocam ben yanlikla WHQL olmayan driveri indirdim ona ragmen watmann almadim oyunlarda kasma takilma slz konusu degil cok serin calisiyor ekran karti WHQL olan surume gecicem useniyorum3 4 günde 1 wattman vermeye devam ediyor artık umursamıyorum 3 4 dakkada hallediyorum zaten sizde durumlar nasılhocam
Sizin adınıza çok sevindim umarım böyle istikrarlı bir şekilde devam eder sistemin hata vermeden.hocam ben yanlikla WHQL olmayan driveri indirdim ona ragmen watmann almadim oyunlarda kasma takilma slz konusu degil cok serin calisiyor ekran karti WHQL olan surume gecicem useniyorum
Dostum AMD kullanmış ve yakın vakitte AMD alıp 2 hafta sonra geri iade almadıkları için satmış birisi olarak isterseniz rx 6900xt kullanın AMD almayın (rx6700) kullandım size işte yok 3070 gücünde deselerde 30fps aşağısı olsun rtx 3060 olsun diyeceklerim bu kadarSizin adınıza çok sevindim umarım böyle istikrarlı bir şekilde devam eder sistemin hata vermeden.
dostum sana tamamen katılıyorum 4 kişiyi amd almaktan kurtardım bu konuyu açtığımdan beri. AMD gpu gerçekten pişmanlıktır rx 6900 xt mi 3060 deseler rx 6900 xt alıp satar nvidia daha iyi bir ekran kartı alırdımDostum AMD kullanmış ve yakın vakitte AMD alıp 2 hafta sonra geri iade almadıkları için satmış birisi olarak isterseniz rx 6900xt kullanın AMD almayın (rx6700) kullandım size işte yok 3070 gücünde deselerde 30fps aşağısı olsun rtx 3060 olsun diyeceklerim bu kadar