- Tepki
- 6
Merhabalar,
Yeni bir sistem almayı düşünüyorum. Anakart konusunda biraz kafam karıştı. Örneğin;
www.gaming.gen.tr
Bu sistemi baz alırsak. Bunu aldığımda anakartta wifi yok dolayısıyla internete kablosuz bağlanamıcam. Bluetooth da yok. Bu iki unsur benim için önemli
Anakartı ASUS PRIME Z690-P WIFI D4 5333MHz(OC) DDR4 Soket 1700 M.2 HDMI DP ATX Anakart yapmak mantıklı mı? Aradaki farka değer mi? İleride upgrade de yapmak istiyorum
Yoksa bu açığı adaptör ile kapatabilir miyiz?
Teşekkürler.
Yeni bir sistem almayı düşünüyorum. Anakart konusunda biraz kafam karıştı. Örneğin;

ULTIMA-TUF3060Ti / INTEL I5-12400F / ASUS GeForce RTX 3060 Ti TUF GAMING OC 8G / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
ULTIMA-TUF3060Ti oyuncu bilgisayarı INTEL Core i5-13400F ve ASUS TUF RTX 3060Ti ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.

Anakartı ASUS PRIME Z690-P WIFI D4 5333MHz(OC) DDR4 Soket 1700 M.2 HDMI DP ATX Anakart yapmak mantıklı mı? Aradaki farka değer mi? İleride upgrade de yapmak istiyorum
Yoksa bu açığı adaptör ile kapatabilir miyiz?
Teşekkürler.