Düşünceniz aşırı iyi sagolun tekrardanHerkese merhaba,
Bir firmadan aldığım kodlardan yana sıkıntı yaşadığımdan ötürü geç de olsa telafi adına 3 adet kodu tekrar gönderdi. Şu anda elimde 3 adet kullanılmamış Windows 10-11 Pro 1 Bilgisayar için lisans anahtarları mevcut. Hazır bayramımızı da kutlarken bu da benden bayram hediyesi olsun
KODLAR ANLIK KULLANILMALIDIR.
Kodları foruma emek veren üç arkadaşımıza hediye etmek istiyorum.
Gerçekten ihtiyacı olanlar gönderi altına yorum yaparlarsa kodları ileteceğim.
Teşekkür ederim.
İyi forumlar.
Hocam kod alicamda kendime softklik diye bir site var güvenilir mi 20 TL ye satiyorBu güzel düşünce için teşekkürler![]()
Bilmiyorum , ilk defa duydum. Ben olsam SağlamLisans'tan şaşmazdım.Hocam kod alicamda kendime softklik diye bir site var güvenilir mi 20 TL ye satiyor
Uygun lisans ı duydunuz mu peki hocamBilmiyorum , ilk defa duydum. Ben olsam SağlamLisans'tan şaşmazdım.
PTT AVM nasıldır pekiBilmiyorum , ilk defa duydum. Ben olsam SağlamLisans'tan şaşmazdım.
PTT AVM üzerinden de alınabilir , her satıcıya garanti veremem ama iyi yorumlar alanlardan sorun olmaz herhalde.Uygun lisans ı duydunuz mu peki hocam
PTT AVM nasıldır peki
Hocam konuyla aşırı alakasız ama apu sistemde dual chanell öneriliyor neden tek ram kullanıyorsunuz? En azından 2x4 daha mantıklı değil mi?PTT AVM üzerinden de alınabilir , her satıcıya garanti veremem ama iyi yorumlar alanlardan sorun olmaz herhalde.
Sonradan 8 eklerim diye tek 8 aldım , kendi harçlığımla aldığım için 2x8 alamadım. Sonradan bana yettiğini fark edince Ram yerine 480GB SSD aldım.Hocam konuyla aşırı alakasız ama apu sistemde dual chanell öneriliyor neden tek ram kullanıyorsunuz? En azından 2x4 daha mantıklı değil mi?
Hocam kodlar dağıtıldı ve dün geçerliydiBende yeni sistem aldım win 11 kurdum ama lisans anahtarım yok