Kanka bence mantıklı arada çok fark varWindows 11e geçmek mantıklımı acil
Şu an Win 10'un lisanslıysa ve yükseltme yoluyla geçeceksen kod istemez.win 10 kullanıyorum eğer win 11 e geçersem benden kod ister mi
win10da kodum var çünkü
gecilir bende kullanıyorum heerhangi bir sorun yasamadm 5 ay gecti. cok uygulama kurdugum halde herhangi bir sıkıntı cıkmadıWindows 11e geçmek mantıklımı acil
TEŞEKKÜR EDERİM yükseltmek için windowsun sitesine mi gitmem gerekiyorŞu an Win 10'un lisanslıysa ve yükseltme yoluyla geçeceksen kod istemez.
evet oradan da yapabilirsiniz ama en güzeli win11 usb ile sıfırdan temiz format atmak. yükseltince bazı hatalar alabilirsiniz. ben yaşadım cünkü temiz format attım sonraTEŞEKKÜR EDERİM yükseltmek için windowsun sitesine mi gitmem gerekiyor
format atarsam eksttra kod almış ollacağım galiba o yüzden kalsın şimdilik win10 daevet oradan da yapabilirsiniz ama en güzeli win11 usb ile sıfırdan temiz format atmak. yükseltince bazı hatalar alabilirsiniz. ben yaşadım cünkü temiz format attım sonra
Daha önce kod almışsanız format atsanız dahi anakarta yerleşen kod geçerli olur. Yükseltme ile geçmek istemiyorsanız bile format atıp sonra yükseltme yine yapabilirsiniz. Böylece her kurduğunuz program Win11'e uyumlu yüklenmiş olur. Benim gibi uğraşmak istemiyorsanız bu şekilde tavsiye edebilirim. Lakin tekrardan her programı kurmakla uğraşacaksınız.format atarsam eksttra kod almış ollacağım galiba o yüzden kalsın şimdilik win10 da
hocam oem key almadım dijital key almıştımWin 10 Pro kullanıyordum. Yükseltme yolu ile geçiş yaptım. Bir çok program yüklüydü ve Win 10'a göre kurulu olduğu için Win 11'e geçinde bazı programlar sıkıntı yarattı. Çözüm olarak programlara güncelleme veya programları kaldırıp tekrardan kurmak gerekti. Bazı oyunlarda ise oyundan atma şeklinde bir problemle karşılaştım. Yüklendiği platformdan doğrulama yapınca bu sorun da çözüldü.
Win 11 sıfırdan kuruyorsanız bu gibi sorunla karşılaşmazsınız.
Ayrıca yeni sağ tık menüsünü beğenmedim ve Win 10'daki gibi ayarladım. Çünkü doğrudan erişebildiğim bazı şeyleri küçültmüş ve her seferinde sağ tıklayınca ulaşmak için fazladan 1 tık yapmak gerekiyordu. Sağ tık menüsünü eski haline getirince şahsen Win 11'den yana bir şikayetim kalmadı.
Daha önce kod almışsanız format atsanız dahi anakarta yerleşen kod geçerli olur. Yükseltme ile geçmek istemiyorsanız bile format atıp sonra yükseltme yine yapabilirsiniz. Böylece her kurduğunuz program Win11'e uyumlu yüklenmiş olur. Benim gibi uğraşmak istemiyorsanız bu şekilde tavsiye edebilirim. Lakin tekrardan her programı kurmakla uğraşacaksınız.