Windows 8 Mantıklı mı?

Cihanasci242

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba Arkadaşlar,

Windows 10 4Gb rame fazla geliyor sizce Windows 8 veya 8.1 kullanılır mı?( 4Gb ram var ve boşta %50 kullanıyor)

Moderatörün son düzenlenenleri:

Hz.ETQ

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
683
Crackli Windowslar var bir çok ozellik olmuyor ve çok az ram tüketiyor onlari tukleyebilirsiniz.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Benim bildiğim kadarıyla hem eski olmasından hem de daha güncel sürümleri (w10 , w11) varken 8 veya 8.1 kullanılmaz. Ben 4 Gb Ram ile windows 11 kullanıyorum ve benim görüşüme göre windows 10 dan daha performanslı çalışıyor. 4 GB Ram yetersiz mi yetersiz ama eski sürüme dönmek mantıklı değil. Ram 4 değil 8 veya 16 olsa bile windows hep çok kullanıyor.

Miraha

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
47
Benim bildiğim kadarıyla hem eski olmasından hem de daha güncel sürümleri (w10 , w11) varken 8 veya 8.1 kullanılmaz. Ben 4 Gb Ram ile windows 11 kullanıyorum ve benim görüşüme göre windows 10 dan daha performanslı çalışıyor. 4 GB Ram yetersiz mi yetersiz ama eski sürüme dönmek mantıklı değil. Ram 4 değil 8 veya 16 olsa bile windows hep çok kullanıyor.
+

SmileFate

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
835
Hali hazırda kullandığınız veya kullanacağınız programlarda Windows 10 veya üstü bir işletim sistemi istemiyorsa Windows 8.1 iyi bir tercih olur.

Eğer kullandığınız programların güncel işletim sistemine ihtiyacı varsa Windows 10 ve 11 için kullanıcılar tarafından hazırlanan modifiye edilmiş performans sürümleri (Performance Edition) ve hafif sürümleri (Lite Edition) mevcut onları kullanabilirsiniz.
Bunları kullanmadan önce ilk olarak sürümü hazırlayan kişileri araştırmanız gerekli çünkü her modifiye edilmiş sürüm güvenlik açısından kullanılmamalıdır. Bunun ardından sürüm içerisindeki değişikleri kontrol etmeniz gerekir. Değişiklikler genelde indireceğiniz sayfada belirtilir veya hazırlayan kişiye ulaşıp sormalısınız çünkü kapatılan/kaldırılan bir özellik sizin için önem taşıyabilir. Modifiye edilmiş sürümler için kendimin de kullandığı sürümler mevcut. Forum kurallarına aykırı olabileceği için sizi direkt siteye yönlendiremeyeceğim ancak bu sürümleri hazırlayan kişinin netteki adı "KiNGHaZe" bu adla aratırsanız bulabileceğinizi düşünüyorum.

Modifiyeli sürümler dışında orijinal Windowsların Home sürümü de tercihe bağlı seçilebilir ama dilediğiniz versiyonu seçip ardından kullanmayacağınız servisleri, hizmetleri kaldırmak kapatmak daha iyi bir seçenek olabilir.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri