Windows Ile Ilgili Çözüm Arıyorum

Snezka

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Windows flash bellek üzerinden yükledim ve kurdum ama flash çıkardığım zaman pc açılmıyor flash taktığımda geri açılıyor çözüm nedir

narcotic

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Ayın Üyesi
Tepki
556
Bios ayarlarına girip ; Boot menüsü kısmından alt sekmelerden Windowsun kurulu olduğu SSD yi 1. sıraya almanız gerekli, o kısımda şu an büyük ihtimalle Usb portu vardır SSD ile yerini değiştirin.

Son düzenleme:

Goiisfurious

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
ilk kurulum yaparken flashı seçip f10 enter yapıp resetliyorsun kurulum yaptığında bittiği anda reset attığında flahsı pc den çıkar sorun bu kadar basit :)

narcotic

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Ayın Üyesi
Tepki
556
ilk kurulum yaparken flashı seçip f10 enter yapıp resetliyorsun kurulum yaptığında bittiği anda reset attığında flahsı pc den çıkar sorun bu kadar basit :)
Bu bahsettiğin durum kurulum bittikten sonra sistem sadece Usb yi boot ederse arka arkaya sürekli kurulum ekranına atar, sadece bu durumda işe yarar, arkadaşın durumu farklı kurulumu bitmiş Usb yi çıkarmış ama sistem açılmıyor, Windowsu arıyor yani, sizin yöntem genelde Boot kısmı otomatik çalışmayan Laptoplar da işe yarar, sistem kendini sürekli Windows kurulumuna atmasın diye.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri