Bu bahsettiğin durum kurulum bittikten sonra sistem sadece Usb yi boot ederse arka arkaya sürekli kurulum ekranına atar, sadece bu durumda işe yarar, arkadaşın durumu farklı kurulumu bitmiş Usb yi çıkarmış ama sistem açılmıyor, Windowsu arıyor yani, sizin yöntem genelde Boot kısmı otomatik çalışmayan Laptoplar da işe yarar, sistem kendini sürekli Windows kurulumuna atmasın diye.ilk kurulum yaparken flashı seçip f10 enter yapıp resetliyorsun kurulum yaptığında bittiği anda reset attığında flahsı pc den çıkar sorun bu kadar basit![]()
15 yıldır format atarım böyle bi durum söz konusu olmadı adasdasdasdsaBu bahsettiğin durum kurulum bittikten sonra sistem sadece Usb yi boot ederse arka arkaya sürekli kurulum ekranına atar, sadece bu durumda işe yarar, arkadaşın durumu farklı kurulumu bitmiş Usb yi çıkarmış ama sistem açılmıyor, Windowsu arıyor yani, sizin yöntem genelde Boot kısmı otomatik çalışmayan Laptoplar da işe yarar, sistem kendini sürekli Windows kurulumuna atmasın diye.
Öylemi çok güzel, o zaman bana yardım edebilirsin, 7500F işlemci sisteme format atacağım Usb yi nasıl hazırlarım bir de ayarlar bölmesini de açık açık anlatırsan sevinirim.15 yıldır format atarım böyle bi durum söz konusu olmadı adasdasdasdsa
öncelikle uygun iso dosyanı indir sonra rufusu indir. rufusu aç iso dosyanının konumunda seç flash takılı olması lazım mevcut flasıda seç uefi ise destekli anakart ise gpt uefi desteği yoksa mbr seç flasha yazdır de. pc resetle açılışta f2 ve del tuşu spamla anakart üzerinde boot menüsü üzerinde flashı seç f10 enter yap windowsu kur. windows kurulum aşaması bitince resetlerse kendini o an flashı çıkar bu kadarÖylemi çok güzel, o zaman bana yardım edebilirsin, 7500F işlemci sisteme format atacağım Usb yi nasıl hazırlarım bir de ayarlar açık anlatırsan sevinirim.
Peki konu sahibi arkadaşınki gibi Usb yi çıkardıktan sonra Bios da kalırsam sistem açılmazsa ne yapmam gerekli.öncelikle uygun iso dosyanı indir sonra rufusu indir. rufusu aç iso dosyanının konumunda seç flash takılı olması lazım mevcut flasıda seç uefi ise destekli anakart ise gpt uefi desteği yoksa mbr seç flasha yazdır de. pc resetle açılışta f2 ve del tuşu spamla anakart üzerinde boot menüsü üzerinde flashı seç f10 enter yap windowsu kur. windows kurulum aşaması bitince resetlerse kendini o an flashı çıkar bu kadarDD
tabi ki seve seve size yardımcı olmak isterim bana bütün sorularınızı tek bi yorum altında yazın akşam video çekip youtubeye atayım konu uzamasınPeki konu sahibi arkadaşınki gibi Usb yi çıkardıktan sonra Bios da kalırsam sistem açılmazsa ne yapmam gerekli.
Sistemim Uefi mi Mbr mi bilmiyorum bunu nasıl öğreneceğim, Rufusu açtım pencere de 6 tane ayar, hangisini nasıl seçeceğim anlatırmısın kendisi otomatik seçmiyor, bir de iso dosyasını temiz nereden indirebilirimm. Adım adım yazarsan iyi ol yazdıkların yetersiz.
sistem düzgün yüklenmişse anakart üzerinde sata ve ssd yuvasında bağlantı sorunu yoksa bu ihtmal olmaz sisteme win98 ve 1980 lerden anakartta işlem yapmıyorsan... Dediğin olayın yeni sistemlerde olma olasılığı yüksek olsaydı her formattan sonra biosta windows kurulu diski öncelik vermemiz gerekirdi.....Peki konu sahibi arkadaşınki gibi Usb yi çıkardıktan sonra Bios da kalırsam sistem açılmazsa ne yapmam gerekli.
Sistemim Uefi mi Mbr mi bilmiyorum bunu nasıl öğreneceğim, Rufusu açtım pencere de 6 tane ayar, hangisini nasıl seçeceğim anlatırmısın kendisi otomatik seçmiyor, bir de iso dosyasını temiz nereden indirebilirimm. Adım adım yazarsan iyi ol yazdıkların yetersiz.