x570 Anakartlar hakkında fikirlerinizi almam gerekiyor

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Şöyle ki ASUS Crosshair serisi en tepe seviden bir anakarttır ama MSI ACE serisi orta-üst sınıf bir anakarttır. Burada mantıklı olan anakart ASUS modelidir. Ancak bence ASUS ROG X570 Alın 2400 TL seviyesine ASUS ROG Strix X570-E Gaming - 2.429,00 TL ve ekran kartınızı 2080 Super modele çıkartın. Mantıklı olan budur. 3950X gibi bir işlemciniz olsa anlardım Crosshair almanın mantığını ama 8 çekirdekli bir işlemci üst düzey bir OC için ROG E fazla fazla yeter ki hatta ben TUF X570 Plus Wifi önerirdim genelde ama siz biraz üst düzey bir anakart istiyorsunuz belli ROG E alın geçin.

Bu arada 1-2 gün daha bekleyin bayram indirimleri başlayacak. İtopya yarın başlıyor gerçi itopyada ROG E X570 yok ama başka yerlerde olabilir indirimde 1-2 gün bekleyin bu yüzden.

2080 Super önerisi için Palit GeForce RTX 2080 SUPER GameRock Premium - 6.377 TL bu kartı öneririm. Piyasadaki en iyi soğutmaya sahip en iyi kaliteyi bu fiyata sunan başka kart yok. Çoğu 3 fanlı karttan daha iyi soğutma sağlar ve çoğu ile aynı soğutmayı verir. Performansı yüksek ve RGB olayından kısmadan alabileceğiniz en kaliteli en mantıklı model bu piyasada.

KS

Doruk Çınar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Çok teşekkür ederim bilgiler için o zaman acele etmeyeyim indirimleri bekleyeyim ekipmanda alabilirim böylelikle kendime

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Tabi, dediğim gibi bileşenleri bu şekilde seçerseniz performans ve kaliteden taviz vermeden benzer paralara daha iyi bir sistem toparlarsınız. Üzerine birde bayram indirimleri var dediğim gibi itopya yarın başlatıyor duruma göre alışverişinizi yaparsınız.

Bu arada size önerdiğim ASUS ROG E X570 anakartında ki tüm ASUS X570 anakartlar için geçerli bu durum, ASUS ROG Gladius II Origin mouse hediyesi var ki bu mouse ortalama satış fiyatı olarak 600 TL bandında bir ürün. Ekipmandan birisini çıkartmış olursunuz.

Kampanya linki : https://www.asus.com/tr/events/infoM/x570-gladius-bundle/

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri