Xdrive Toryum mu Sancak mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

umutdundar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Öncelikle Merhaba,

Kardeşim evden çalıştığı için bir koltuk alma gereksinimi duyduk ancak Xdrive’nin Toryum ve Sancak isimli 2 modeli arasında kaldık. Sizce hangisini almak daha mantıklı olur? Yorumlarınızı bekliyorum. :)

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Cvp: Xdrive Toryum mu Sancak mı?

Şöyle hızlıca bir araştırdığım kadarıyla xDrive Toryum modeli daha çok beğenilen bir model olmuş. Bence o seçilmeli bu 2 model arasında. Bütçe olarak 2 üründe 2K fiyat bandında alternatif ne sunabilirim size bakayım.

KS

umutdundar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
RE: Cvp: Xdrive Toryum mu Sancak mı?

ugur.gozaydin' Alıntı:
Şöyle hızlıca bir araştırdığım kadarıyla xDrive Toryum modeli daha çok beğenilen bir model olmuş. Bence o seçilmeli bu 2 model arasında. Bütçe olarak 2 üründe 2K fiyat bandında alternatif ne sunabilirim size bakayım.

Vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim. Bende Toryumu daha çok beğendim görünüm olarakta iyi duruyor. 
Alternatifleride tabiki değerlendirebilirim. Şimdiden teşekkürler.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

Sadece Toryum üründe amortisör sistemi Class 3 olarak kullanılmış. Halbuki diğer üründe Class 4 sürüm var bu biraz tuhaf aslında. Aerocool Admiral önerebilirim alternatif olarak Class 4 amortisör sistemi var ve 150Kg taşıma kapasitesi. Alternatif olarak bu ürünü sunabilirim. Başka önerebileceğim bir ürün yok piyasada baktığım kadarıyla.

Yarın İncehesap indirimlerini bekleyin belki bir ürün indirime girer. Cougar markası bu kategoride oldukça iyi ürünlere sahip belki indirime girer bir ürün.

KS

umutdundar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

ugur.gozaydin' Alıntı:
Sadece Toryum üründe amortisör sistemi Class 3 olarak kullanılmış. Halbuki diğer üründe Class 4 sürüm var bu biraz tuhaf aslında. Aerocool Admiral önerebilirim alternatif olarak Class 4 amortisör sistemi var ve 150Kg taşıma kapasitesi. Alternatif olarak bu ürünü sunabilirim. Başka önerebileceğim bir ürün yok piyasada baktığım kadarıyla.

Yarın İncehesap indirimlerini bekleyin belki bir ürün indirime girer. Cougar markası bu kategoride oldukça iyi ürünlere sahip belki indirime girer bir ürün.

Bilgiler için tekrardan teşekkür ederim. Yarın İncehesabı takip edip ona göre bir karar veririm.
iyi forumlar. :)

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

Konu açık kalacak yarın detaylıca tekrar bakılıp kararınızı verdiğinizde kapatırız.

İyi geceler diliyorum...

volkan8989

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

ugur.gozaydin' Alıntı:

https://www.hawkchair.com/urun/fab-v4-oyuncu-koltugu

hem arkadaşa alternatif olsun hem de sizin görüşünüzü almak isterim

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

@"volkan8989" önerdiğiniz ürünü bende zamanında çokça önermiştim. Şikayet eden olmadı ama bu 2 ürüne alternatif önermezdim fiyatı ürüne göre bence fazla pahalı. 1500 TL civarında alınabilir ama 2K üzeri etmez bence.

volkan8989

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

ugur.gozaydin' Alıntı:
@"volkan8989" önerdiğiniz ürünü bende zamanında çokça önermiştim. Şikayet eden olmadı ama bu 2 ürüne alternatif önermezdim fiyatı ürüne göre bence fazla pahalı. 1500 TL civarında alınabilir ama 2K üzeri etmez bence.
teşekkürler toryum modelini bende listeye aldım değerlendireceğim. kumaş bir model baktığımdan güvenilir önermeler gelince listeye alıyorum. mesela hafta sonu şoka rampage in bir modeli gelecek buna 1500 diyorsanız ona 700 800 dersiniz gibi geliyor :) (1600 TL)

https://www.rampage.com.tr/tr/urun/rampage-kl-r58-siyah-kirmizi-oyuncu-koltugu

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
volkan8989' Alıntı:
ugur.gozaydin' Alıntı:
teşekkürler toryum modelini bende listeye aldım değerlendireceğim. kumaş bir model baktığımdan güvenilir önermeler gelince listeye alıyorum. mesela hafta sonu şoka rampage in bir modeli gelecek buna 1500 diyorsanız ona 700 800 dersiniz gibi geliyor :) (1600 TL)

https://www.rampage.com.tr/tr/urun/rampage-kl-r58-siyah-kirmizi-oyuncu-koltugu

Rakibi varsa 2K civarına alınmaz dedim ki bana göre durum bu. :) Rampage markasının güzel ürünleri geliyor arada alınmaz demem yani. Bu ürün özelinde konuşursam FAB V4 ürünle çok benzer görünüyor özellikleri yani aynı fiyattan bu ürün içinde alınabilir diyebilirim.

KS

umutdundar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba,
Bugün Xdrive Kadıköy mağazasını ziyaret ettik. Mağazada detaylı olarak tüm ürünleri test etme şansımız oldu ve konu başlığında belirtmiş olduğum 2 ürününde bize uygun olmadığını anlamış olduk. Ürünlere oturduğumuzda sıkışık bir oturma pozisyonu olduğunu fark ettik. Tabiki bu boy kilo endeksinize göre değişiklik gösterebilir. Farklı bir modele yöneldik ve aciliyetten kaynaklı mağazadan anında teslim alabildiğimiz için Xdrive nın Atak modelinde kararkıldık. Yorumlarınız ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,368

Güzel günlerde kullanın. En iyisini yaptınız. Bende evde Cougar Armor-S Black kullanıyorum. Test etmeden görüntüsü ve yorumlarına aldandım ve pişman oldum. Firma iyi fakat ürün fiyatına göre rahat değil. O yüzden vakti geçtiği için iade de yapamadım. Bu tip durumlarda deneme çok önemli.

(NOT: 2800TL'ye almıştım)

KS

umutdundar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

OceanLaB' Alıntı:
Güzel günlerde kullanın. En iyisini yaptınız. Bende evde Cougar Armor-S Black kullanıyorum. Test etmeden görüntüsü ve yorumlarına aldandım ve pişman oldum. Firma iyi fakat ürün fiyatına göre rahat değil. O yüzden vakti geçtiği için iade de yapamadım. Bu tip durumlarda deneme çok önemli.

(NOT: 2800TL'ye almıştım)

Teşekkür ederim. Ürünü beğendiğim için 2 tane aldık kardeşim iş amaçlı bende pcde vakit geçirirken kullanmak için aldım. Ürünün konforu ve oturma pozisyonu çok güzel. Dediğiniz gibi bu tip ürünlerin test edilerek alınması gerektiğini yeniden anlamış olduk.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

Boy ve kilo farkı yani insan cüssesi farkı olduğu için bu tarz ürünlerde ürün iyi olsa bile sorun yaşayabiliyorsunuz kendi özelinizde. Aslında Taner beyin kullandığı üründe çok başarılı ama işte herkeste aynı olmuyor.

Genel uzun kullanım deneyiminizi paylaşırsanız ileride kullanıcılar için faydalı bir içerik olacaktır.

Tekrar hayırlı olsun diyorum.

Başka sorularınız için foruma yine bekleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri