ugur.gozaydin' Alıntı:Şöyle hızlıca bir araştırdığım kadarıyla xDrive Toryum modeli daha çok beğenilen bir model olmuş. Bence o seçilmeli bu 2 model arasında. Bütçe olarak 2 üründe 2K fiyat bandında alternatif ne sunabilirim size bakayım.
ugur.gozaydin' Alıntı:Sadece Toryum üründe amortisör sistemi Class 3 olarak kullanılmış. Halbuki diğer üründe Class 4 sürüm var bu biraz tuhaf aslında. Aerocool Admiral önerebilirim alternatif olarak Class 4 amortisör sistemi var ve 150Kg taşıma kapasitesi. Alternatif olarak bu ürünü sunabilirim. Başka önerebileceğim bir ürün yok piyasada baktığım kadarıyla.
Yarın İncehesap indirimlerini bekleyin belki bir ürün indirime girer. Cougar markası bu kategoride oldukça iyi ürünlere sahip belki indirime girer bir ürün.
ugur.gozaydin' Alıntı:Sadece Toryum üründe amortisör sistemi Class 3 olarak kullanılmış. Halbuki diğer üründe Class 4 sürüm var bu biraz tuhaf aslında. Aerocool Admiral önerebilirim alternatif olarak Class 4 amortisör sistemi var ve 150Kg taşıma kapasitesi. Alternatif olarak bu ürünü sunabilirim. Başka önerebileceğim bir ürün yok piyasada baktığım kadarıyla.
Yarın İncehesap indirimlerini bekleyin belki bir ürün indirime girer. Cougar markası bu kategoride oldukça iyi ürünlere sahip belki indirime girer bir ürün.
teşekkürler toryum modelini bende listeye aldım değerlendireceğim. kumaş bir model baktığımdan güvenilir önermeler gelince listeye alıyorum. mesela hafta sonu şoka rampage in bir modeli gelecek buna 1500 diyorsanız ona 700 800 dersiniz gibi geliyorugur.gozaydin' Alıntı:@"volkan8989" önerdiğiniz ürünü bende zamanında çokça önermiştim. Şikayet eden olmadı ama bu 2 ürüne alternatif önermezdim fiyatı ürüne göre bence fazla pahalı. 1500 TL civarında alınabilir ama 2K üzeri etmez bence.
volkan8989' Alıntı:teşekkürler toryum modelini bende listeye aldım değerlendireceğim. kumaş bir model baktığımdan güvenilir önermeler gelince listeye alıyorum. mesela hafta sonu şoka rampage in bir modeli gelecek buna 1500 diyorsanız ona 700 800 dersiniz gibi geliyorugur.gozaydin' Alıntı:@"volkan8989" önerdiğiniz ürünü bende zamanında çokça önermiştim. Şikayet eden olmadı ama bu 2 ürüne alternatif önermezdim fiyatı ürüne göre bence fazla pahalı. 1500 TL civarında alınabilir ama 2K üzeri etmez bence.(1600 TL)
https://www.rampage.com.tr/tr/urun/rampage-kl-r58-siyah-kirmizi-oyuncu-koltugu
OceanLaB' Alıntı:Güzel günlerde kullanın. En iyisini yaptınız. Bende evde Cougar Armor-S Black kullanıyorum. Test etmeden görüntüsü ve yorumlarına aldandım ve pişman oldum. Firma iyi fakat ürün fiyatına göre rahat değil. O yüzden vakti geçtiği için iade de yapamadım. Bu tip durumlarda deneme çok önemli.
(NOT: 2800TL'ye almıştım)
![]()