Arkadaşlar kendim sistem topluyorum normalde ASUS'tan vazgeçmezdim ama malum piyasadaki fiyat artışı yüzünden başka markalara yöneldim almak istediğim ekran kartı RX 6750 XT. Bu ekran kartında sadece iki marka çıkıyor karşıma (ASUS da var demeyin 6 bin TL oynuyor aralarında)
Sizce bu iki markadan hangisi daha iyi kullanan arkadaşlar varsa artılarını eksilerini yazabilirlerse sevinirim almak istediğim iki ekran kartınında linkini bırakıyorum yorumlarda düşüncelerinizi bekliyorum teşekkürler.
www.epey.com
www.epey.com
Sizce bu iki markadan hangisi daha iyi kullanan arkadaşlar varsa artılarını eksilerini yazabilirlerse sevinirim almak istediğim iki ekran kartınında linkini bırakıyorum yorumlarda düşüncelerinizi bekliyorum teşekkürler.
PowerColor Red Devil Radeon RX 6750 XT 12GB GDDR6 Ekran Kartı
PowerColor Red Devil Radeon RX 6750 XT 12GB GDDR6 Ekran Kartı AXRX 6750 XT 12GBD6-3DHE/OC detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
XFX Speedster Merc 319 Radeon RX 6750 XT Black Ekran Kartı
XFX Speedster Merc 319 Radeon RX 6750 XT Black Ekran Kartı RX-675XYTBDP detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Moderatörün son düzenlenenleri: