xpg gammix d30 3200mhz oc yapmak

ilkerco

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
iyi günler arkadaşlar xpg nin d30 3200 cl16 ramleri mevcut ben bunu bios dan 3600 mhz ye çektim ama diğer voltaj ayarlarıdır falan filan hep autoda bıraktım bi zararı olur mu şuan sistem stabiletesinde bişey yok gibi gözüküyor anakartım asus tuf x570 plus wifi

Ekli dosyalar

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    34.6 KB · Görüntüleme: 18
  • Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    65.3 KB · Görüntüleme: 17

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Sistem düzgün çalışıyorsa bir sorun olmaz herhalde. Auto zaten mantıklı olabilir en doğru olan değerleri ayarlar.

KS

ilkerco

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Teşekkürler cevap için, bende yavaş yavaş bu işleri öğrenmeye çalışıyorum deneye deneye tecrübe kazanacağız işte :D
Sistem düzgün çalışıyorsa bir sorun olmaz herhalde. Auto zaten mantıklı olabilir en doğru olan değerleri ayarlar.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Teşekkürler cevap için, bende yavaş yavaş bu işleri öğrenmeye çalışıyorum deneye deneye tecrübe kazanacağız işte :D
Sorun çıkarsa en fazla sistem kapanır belki Bios ekranı gelir yada mavi ekran verir diye düşünüyorum. Anakartınız zaten yüksek frekans destekliyor Ram den sorun çıkmazsa bu şekilde kullanılabilir.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
iyi günler arkadaşlar xpg nin d30 3200 cl16 ramleri mevcut ben bunu bios dan 3600 mhz ye çektim ama diğer voltaj ayarlarıdır falan filan hep autoda bıraktım bi zararı olur mu şuan sistem stabiletesinde bişey yok gibi gözüküyor anakartım asus tuf x570 plus wifi
Sorun yok otomatik ayar sizin seçeneklerinize göre voltaj dengesini ayarlar.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri