Yayın Bilgisayarı için Yardım

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Tamamdır şuan daha iyi oturdu peki bir sorum daha olacak şuan DDR4 Topladım fakat henüz sipariş vermedim sence DDR5 toplamalımıyım?
Ddr5 teknolojisi hakkında çok bilgim yok hocam, bütçe sorun değilse ve yayın düşünceniz var ise 32 tercih edebilirsiniz ama onu söyleyebilirim

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Şahsi fikrim birkaç ay daha bekleyin ve AMD 7000 serisi çıkış yapsın, hatta RTX 4000 serisi. 12900K gibi aşırı güç tüketen ve ısınan bir işlemciyi zapt etmek zor hele ki o seçtiğiniz sıvı soğutmayla. DDR5 zaten sıkıntılı şimdilik oraya hiç bulaşmayın derim.

KS

thelodea

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Şahsi fikrim birkaç ay daha bekleyin ve AMD 7000 serisi çıkış yapsın, hatta RTX 4000 serisi. 12900K gibi aşırı güç tüketen ve ısınan bir işlemciyi zapt etmek zor hele ki o seçtiğiniz sıvı soğutmayla. DDR5 zaten sıkıntılı şimdilik oraya hiç bulaşmayın derim.
Ben DDR4 toplayacağım yalnız

MAO

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
62
Tamamdır şuan daha iyi oturdu peki bir sorum daha olacak şuan DDR4 Topladım fakat henüz sipariş vermedim sence DDR5 toplamalımıyım?
Maddi sıkıntı yoksa ddr5 almak istiyor insan ileriye dönük olması açısından ama ddr5 te bios sorunları ve ram arızaları çok fazla yaşayan var o yüzden ddr4 daha mantıklı şuan.

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri