Kafanıza takılan nedir? "Sistemi ucuza mı yoksa pahalıya mı aldım?" diye mi merak ediyorsunuz?Merhabalar Yenı bır sıstem aldım orada bırlıkte satıcıyla kurup toplatıp satın aldım ama kafamda bır soru ısaretı kalmaması ıcın
fıyata gore markalar ve markalar hakkında bılgı almak ıstıyorumda
evt ve markalarına göre degerı edermı dıeKafanıza takılan nedir? "Sistemi ucuza mı yoksa pahalıya mı aldım?" diye mi merak ediyorsunuz?
evt ve markalarına göre degerı edermı dıe
Ödeme yaptınız mı?Arkadaşlar bu attıgım 7 lınk parçaya itopyadan alıp 40k a aldım bugun sızce fıyat performansına göre ve marka kalıtesına göre edermı yorumlarınızı beklıyorum lutfennn
evt bugun aldım ve suan kullanıyorummÖdeme yaptınız mı?
Hayırlı olsun. Sanırım SSD yerine işlemciyi paylaştınız. SSD hangi model?evt bugun aldım ve suan kullanıyorumm
Tşkler hocam sızce degermı fıyat performans acısından bu fıyata daha ıyısını alabılırmıydım yoksa bu makul mu sızceHayırlı olsun. Sanırım SSD yerine işlemciyi paylaştınız. SSD hangi model?
Sisteme baktım dolar kurunun böyle olduğu bir zamanda bence fiyat makul bir düzeyde.Merhabalar Yenı bır sıstem aldım orada bırlıkte satıcıyla kurup toplatıp satın aldım ama kafamda bır soru ısaretı kalmaması ıcın
fıyata gore markalar ve markalar hakkında bılgı almak ıstıyorumda
Tşkler hocam sızce fazla vermısmıyım daha ıyısını alabılırmıydım veyadda ıade sansımız oluyormu alabılsem
mesala knk 2 sıvı sogutmalı 1600okuma yazmalı fılen bı kasa 30k fılen olmustu bende adam akıllı olsun dıe okuma yazması hızlı 32gb ram bılerek ıstedım sılkroad onlıne oynadıgım ıcın öyle yanıAçıkçası biraz abartı bir sistem olduğunu düşünüyorum.
Yani her parça için 3.000 TL'lik model eklemişler.
Ve bazı parçalara o kadar fazla fiyat ödemeye gerek yok diye düşünüyorum.
Sisteme 3060 Ti ekran kartı takmışlar,
Yanına 2.200 TL'ye 32 GB RAM,
3.000 TL'lik M2 SSD,
3.500 TL'lik sıvı soğutucu koymuşlar.
Mantıklı bir hareket olmamış.
İyi niyetli olduğunu da düşünmüyorum.
Yani şöyle söyleyeyim,
Buradaki üyeler de size 40.000 TL harcatırdı, ama daha düzgün bir sistem toplarlardı.
Yanlış anlamayın ama bu biraz şeye benzemiş;
Normalde 30 TL'ye yiyeceğiniz bir burgerin içine mantar koyarlar ve fiyatı 130 TL olur ya... Onun gibi olmuş.
Parçalar kötü değil bu arada.
Başka sitelerde biraz daha ucuza bulunabiliyor,
Ama siz tek mağazadan aldığınız için pahalı olması normal.
Fakat o sistemde o parçaların olmasının anlamı yok.
Buradaki üyelerin bu bütçeler ile daha iyi sistem toplayacağına eminim.
mesala knk 2 sıvı sogutmalı 1600okuma yazmalı fılen bı kasa 30k fılen olmustu bende adam akıllı olsun dıe okuma yazması hızlı 32gb ram bılerek ıstedım sılkroad onlıne oynadıgım ıcın öyle yanı
40k verip 3060ti sistem toplamak biraz pahalı olmuş 20k ya 3070ti sistemler var hazır olarak ama hayırlı olsun yinede bide sıvı soğutma cm değilde x53 veya artic liquid freezer 2 tercih edilse daha iyi olurduArkadaşlar bu attıgım 7 lınk parçaya itopyadan alıp 40k a aldım bugun sızce fıyat performansına göre ve marka kalıtesına göre edermı yorumlarınızı beklıyorum lutfennn
m.n11.com