Youtubede Ihtar Yedim Karşı Bildirim Göndericem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EymenO.

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Tepki
370
para kazanmakmı? para kazanma aktif bile değil videodan abone bile gelmedi. sadece video atmak için video attım . uyarsalar silerdim direk. bi kazancım yok zaten. günlerce uğraşmak? lan adam minecraftta 2 blok yürüyüp creeperin üzerine kova ile su dökmüş zaten. onun yaptığı iş 10sn benim cezam direk sonsuza kadar keşfet banı=perma ban(sonsuza kadar keşfetten banlıyorlarsa oraya niye 90 gün yazarlar hiç anlamıyorum)
Minecraftta yapmıyor onu... Sıfırdan tasarlıyor gördüğün şey senin oyun değil kurgulanmış ve 3D Render alınmış bir video.

Kayıt açıp yürüyerek değil sıfırdan yaratıyor o görüntüyü...

Eğer 10 Saniyeyse girip yapsaydın keşke içeriği kişiden almak yerine :)

KS

Kral Yasuo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Minecraftta yapmıyor onu... Sıfırdan tasarlıyor gördüğün şey senin oyun değil kurgulanmış ve 3D Render alınmış bir video.

Kayıt açıp yürüyerek değil sıfırdan yaratıyor o görüntüyü...

Eğer 10 Saniyeyse girip yapsaydın keşke içeriği kişiden almak yerine :)
bilmiyorum rtx yükleyip oynuyor sanıyodum ama bi uyarsa zaten kaldıracam videoyu. para kazanmam zaten aktif değil izlenmeside yok denilcek kadar

KS

Kral Yasuo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Adam yinede emeğini öyle görmesi can sıkıyor ki ne olursa olsun teklifi kaldırmaz
özür diledik yani. ama buna rağmen şikayetini geri çekmiyosa o kötü bir insan yada psikolojik sıkıntıları var(Başka birşey daha derdimde neyse ceza almiyim) zaten hristiyandan niye merhamet beklersinki. çalacaksan türklerden çalıcan. böyleleri anca kendini düşünür

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,953
özür diledik yani. ama buna rağmen şikayetini geri çekmiyosa o kötü bir insan yada psikolojik sıkıntıları var(Başka birşey daha derdimde neyse ceza almiyim)
Kanka o zaman şöyle diyeyim belki anlarsın suç kavramını benim ailem ve Eymen hocamın ailesi insan öldürmenin suç olduğunu söylemedi. Ben seni öldürdüm Eymen hocamda tanıdığını fln sonra ailen şikayetçi oldu ne diyeceğim? Özr dilerim ben bilmiyordum uyarsaydiniz yapmazdım şikayetinizi geri çekin mi diyeyim? Yasin kaç bu arada

KS

Kral Yasuo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Kanka o zaman şöyle diyeyim belki anlarsın suç kavramını benim ailem ve Eymen hocamın ailesi insan öldürmenin suç olduğunu söylemedi. Ben seni öldürdüm Eymen hocamda tanıdığını fln sonra ailen şikayetçi oldu ne diyeceğim? Özr dilerim ben bilmiyordum uyarsaydiniz yapmazdım şikayetinizi geri çekin mi diyeyim? Yasin kaç bu arada
adam öldürmekle video paylaşmak aynı şeymi sence? mesela en basit örneği veriyorum: sen mesela kazara birine omuz at özür dilersin, adam %90 tamam önemli değil der. ama sen git adamın yüzüne yumruk at sonra kazara oldu de ama adam direk sana kafayı geçirir.

EymenO.

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Tepki
370
özür diledik yani. ama buna rağmen şikayetini geri çekmiyosa o kötü bir insan yada psikolojik sıkıntıları var(Başka birşey daha derdimde neyse ceza almiyim) zaten hristiyandan niye merhamet beklersinki. çalacaksan türklerden çalıcan. böyleleri anca kendini düşünür
Olayı dine bağlamışsın ama yurtdışında bu tarz şeylerde adalet var... Yaptığın şey hırsızlık ve Din ile ters düşüyor zaten :)
Küçük bir kardeşimizsin belli bırak bu işin peşini illa yapacaksan youtube işi kendi özgün içeriklerini üret.

adam öldürmekle video paylaşmak aynı şeymi sence? mesela en basit örneği veriyorum: sen mesela kazara birine omuz at özür dilersin, adam %90 tamam önemli değil der. ama sen git adamın yüzüne yumruk at sonra kazara oldu de ama adam direk sana kafayı geçirir.
sen adamın günlerce haftalarca uğraştığı emeği 30 saniyede indirip geri paylaştın nasıl hala kendini savunabilirsin?

Hatayı insan önce kendinde aramalı...

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,953
Omuzun yanlışlıkla çarpar bilmediğin için değil

KS

Kral Yasuo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Olayı dine bağlamışsın ama yurtdışında bu tarz şeylerde adalet var... Yaptığın şey hırsızlık ve Din ile ters düşüyor zaten :)
Küçük bir kardeşimizsin belli bırak bu işin peşini illa yapacaksan youtube işi kendi özgün içeriklerini üret.
adalet bu değil. adalet kısasa kısastır. mesela sen 1 yumrukmu attın oda sana 1 yumruk atar yada sen birinin elinimi kestin seninde elini keserler. ama bu hakaret ettin diye idam etmek gibi birşey? ayrıca kişisel olarak din dedim. hristiyan birinden merhamet beklemezsin zaten. ama müslüman olsa özür dilediğimde anlayışla karşılayıp 2. bir şans verirdi.

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,953
adalet bu değil. adalet kısasa kısastır. mesela sen 1 yumrukmu attın oda sana 1 yumruk atar yada sen birinin elinimi kestin seninde elini keserler. ama bu hakaret ettin diye idam etmek gibi birşey? ayrıca kişisel olarak din dedim. hristiyan birinden merhamet beklemezsin zaten. ama müslüman olsa özür dilediğimde anlayışla karşılayıp 2. bir şans verirdi.
Hayır bende Müslümanım ben vermezdim

EymenO.

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Tepki
370
Biri benim içeriğimi çalarsa sonuna kadar haklarımı ararım, bu tarz işleri çok hafife alıyorsun... Dediğim gibi yaşın küçük galiba bazı şeyleri kavrayamıyorsun.

KS

Kral Yasuo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Omuzun yanlışlıkla çarpar bilmediğin için değil
şöyle anlatayım. mesela covidden dolayı sokağa çıkma yasağı var ama senin televizyon yok ve bunu öğrenmemişsin dışarıya çıkıyosun bilmiyodum desen suçlu değilsin . ama mesela gidip adam öldürdün o zaman bilmiyodum diyemezsin
Biri benim içeriğimi çalarsa sonuna kadar haklarımı ararım, bu tarz işleri çok hafife alıyorsun... Dediğim gibi yaşın küçük galiba bazı şeyleri kavrayamıyorsun.
birşey kazandıgım yokki sadece video atmak için almışım içeriği. 1 kere uyarsan yeter zaten daha çalmicam. ama hristiyan birinden ne beklersinki. fırsatı olsa direk idam edin dicek. uyar zaten daha çalmicaz. he 2.defa yapsam o zaman neyse ama kazancım bile yok yani 1 uyarı versen yeter

EymenO.

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Tepki
370
şöyle anlatayım. mesela covidden dolayı sokağa çıkma yasağı var ama senin televizyon yok ve bunu öğrenmemişsin dışarıya çıkıyosun bilmiyodum desen suçlu değilsin . ama mesela gidip adam öldürdün o zaman bilmiyodum diyemezsin

birşey kazandıgım yokki sadece video atmak için almışım içeriği. 1 kere uyarsan yeter zaten daha çalmicam. ama hristiyan birinden ne beklersinki. fırsatı olsa direk idam edin dicek. uyar zaten daha çalmicaz. he 2.defa yapsam o zaman neyse ama kazancım bile yok yani 1 uyarı versen yeter
Nasıl suçlu değilsin? Sokağa çıkma yasağı olduğunda dışarı çık bilmiyordum de bakalım ne oluyor?

Sürekli olarak aynı şeyleri tekrar ediyorsun hala burda suçlu olan adammış gibi konuşuyorsun... Hristiyandan ne beklersin gibi saçma bir takıntı içindesin. Hırsızlık yaptın elini keselim o zaman youtube hesabını kapatmayıp ne dersin?

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,953

Dostum benim din ile alakası yok Müslümanım ben sana dava bile açardım sonuçta kazanabiliyorum suçlu sensin uğraş dur ki bilmeme şansın yok hırsızlık heryerde suç

KS

Kral Yasuo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Hayır bende Müslümanım ben vermezdim
kişiye göre değişir. ama hristiyanların hepsi kendini düşünür (ama youtubedede suç var 1 uyarı filan vermiyorlar) not: türklerin videosunu hala çalıyorum şikayet gelmiyo. ama bi hristiyanınkini çalmakla zaten hatayı yedik. bu saatten sonra hristiyanların canı cehenneme onlara olan öfkem daha çok arttı. öteki dünyada görücem o şikayet eden elemanı

tükenişler

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256
@Kral Yasuo Kankam boşver be bırak harcanıyorsun böyle, anladık baya heves etmişsin bu işlere ama sanıldığı kadar basit değil. Hevesini kırmak gibi olmasın ama bu sorunu halletsen bile öteki yapacağın içeriklerde yine telifli bir şey kullanınca aynı sorun başına gelecek, eskiden olduğu gibi her şeyi alıp ufak editleyip atma devri bitti. Baya telif hakları çoğaldı sınırlı şekilde yapabiliyorsun, anlıyoruz bilmiyordun işin acemiliğine geldin başka içeriklere yönelmeye başla yeni bir kanal aç. Üstelik bu işin yabancısı yerlisi olmaz sen bazı şeyleri şahsi olarak abartıyorsun, alınma kalbini kırmak istemem ama yorulma yani boşuna.

EymenO.

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Tepki
370
kişiye göre değişir. ama hristiyanların hepsi kendini düşünür (ama youtubedede suç var 1 uyarı filan vermiyorlar) not: türklerin videosunu hala çalıyorum şikayet gelmiyo. ama bi hristiyanınkini çalmakla zaten hatayı yedik. bu saatten sonra hristiyanların canı cehenneme onlara olan öfkem daha çok arttı. öteki dünyada görücem o şikayet eden elemanı
Utanmadan hala çaldığını söylüyorsun...

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,953
Ha hırsızlığa devam @EymenO. Konuyu kapatırmisin gerek yok devam etmeye

KS

Kral Yasuo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Nasıl suçlu değilsin? Sokağa çıkma yasağı olduğunda dışarı çık bilmiyordum de bakalım ne oluyor?

Sürekli olarak aynı şeyleri tekrar ediyorsun hala burda suçlu olan adammış gibi konuşuyorsun... Hristiyandan ne beklersin gibi saçma bir takıntı içindesin. Hırsızlık yaptın elini keselim o zaman youtube hesabını kapatmayıp ne dersin?
yok direk öldür? la basit bi ceza ver bari perma youtube keşfet banı ne? aga ateist biri sence başkasını düşünürmü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri