- Tepki
- 0
İyi günler dilerim öncelikle. Asus Z170 Pro Gaming Anakart 2x8GB ram önerisi yapabilir misiniz? Anakart uyumlu olsun rica ederim.
Mehmet Eyüp' Alıntı:Attığını corsair destek listesinde gözükmüyor tam olarak Gskill var galiba hangisi daha iyi olur?
Bide biosu nerde güncelleticem yakın çevrede bilgisayarcı yok hiç.
Anakarta hiç bir güncelleme yapmadan çalıştırabiliceğim 3000mhz ram önerebilir misiniz? İade için yolladığım ramler 20 iş günü diyorlar teknik servise kontrole yollamışlarda. Yeni ram alıcam beklemeden iadeyi ama anakart güncelleme şansım yok direk tak çalıştır yapıcamda.
Mehmet Eyüp' Alıntı:Benim dün aklıma gelmişti bir kaç ay önce pcye tüm yazılımları tarayan güncelleyen bir program yüklemiştim. Anakart da güncellenmiş olabilir. Bide 2133mhz destekliyor ya 3000mhz taksam uyumlu ise açar mı yoksa yine bi ayar yapmam mı lazım?
Mehmet Eyüp' Alıntı:Konu günceldir. Bir sorum daha var. İade onaylanmış RAM alıcam fakat şöyle bir durum var dediğim anakart listesine göre 3000mhz ram önerebilir misiniz? Önerdiğiniz ramlere baktığımda listede göremedim nereden bulabilirim güncel listeyi. Ram değiştirme nedenim I5 6600K işlemci GTX 1080 ekran kartı var ama tam performans alamıyordum 8GB ramden olabileceğini duydum bir yerde rame çok yük binerse işlemciyi durdururmuş böyle bir olay var mıdır acaba? Çünkü oyun oynarken yayın yaparken ram kullanımı %95 seviyesine çıkıyordu mesela oyun yazarken unityde kasma oluyordu bilgi verirseniz sevinirim. İyi günler.
Mehmet Eyüp' Alıntı:Biraz daha uygun fiyat olursa sevinirim. 650TL ye kadar bütçe var.
Mehmet Eyüp' Alıntı:https://www.sinerji.gen.tr/gskill-16gb2x8-sniperx-gri-kamuflaj-3000mhz-cl16-ddr4-ram-f4-3000c16d-16gsxwb-pmu410370
Bu attığın ramleri almayı düşünüyorum o zaman direk tak çalıştır olur demi.
Mehmet Eyüp' Alıntı:Ram iade geldi. Rami alacağım bugün öneriniz nedir anakart güncelleme belki yapabilirim ama tak çalıştır olursa daha iyi olur?