1000 Liraya Kadar Gaming Kulaklık Önerisi

drkjesus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
1000 liraya kadar bütçem var. Gaming kulaklık almak istiyorum oyun performansında etkili olması daha önemli kriter. Filmler müzik vs çok da önemli değil ses kalitesi ama yinede her türlü önerilerinize açığım. Benim aklımda ki model HyperX Cloud 2.

Arthur Morgan

Co Admin
Co Admin
Tepki
2,123

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Cougar ürünü ve Razer ürünü bizzat deneyimlemiş birisi olarak Cougar ürünü öneririm. Razer ürünü sanal 7.1 isterseniz tercih edilebilir ama bence gereksiz. Kaliteli bir STEREO ürün ile ses kasılabiliyor.

KS

drkjesus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
İki ürün de çok başarılıdır.
ikisi de çok güzel ürün cougar ses performansı olarak bir tık daha iyi gibi sanki önerileriniz için teşekkür ederim. Uğur hocamın da önerilerini yapmasını bekliyorum.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Alternatif öneri yaparım tabi isterseniz ama COUGAR ürünü iyi bilginiz olsun. Birde sınır 1000 TL 'mi yoksa aşma payınız var mı?

Arthur Morgan

Co Admin
Co Admin
Tepki
2,123
KS

drkjesus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
1100 liraya kadar olabilir ama 1000 lirayı aşmazsa sevinirim 800-1100 arası önerebilirseniz ben içlerinden hepsini inceleyip ona göre karar veririm daha iyi olur hocam.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Sharkoon Skiller SGH50 - 1.139,12 TL önerecektim önermiş kullanıcı. Bunu alın geçin derim. Ancak not olarak düşeyim bu ürünün ses kalitesi çok yüksektir. 55omh bir kulaklıktır ki piyasada 32ohm ürünler var. Bu değeri karşılayabilmek için anakartınızdaki ses yongasının minimum ALC1200 olması gerek. Daha alt bir ses kartınız varsa bu kulaklığı besleyemezsiniz. Ses kartınız nedir kontrol edin duruma göre alternatif öneri yapmam gerekirse yaparım.

Koust

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
En iyi ses hangisiyle kasılır cs go valorant için?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Sharkoon B2 Stereo 7.1 - 950 TL - Başarılı bir alman markasıdır ve ses kalitesi oldukça iyidir.

ROCCAT Khan Aimo 7.1 - 1.099 TL - Cougar ve Sharkoon gibi başarılı bir Alman markasıdır.

Bu 2 ürünü Cougar ve Razer modele alternatif sunabilirim. Ben olsam Sharkoon , ROCCAT ve Cougar modeller arasında tercih yapardım. Hepsiyse oyunlarda iyi ses kasabilirsiniz.

furknn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
1000 liraya kadar bütçem var. Gaming kulaklık almak istiyorum oyun performansında etkili olması daha önemli kriter. Filmler müzik vs çok da önemli değil ses kalitesi ama yinede her türlü önerilerinize açığım. Benim aklımda ki model HyperX Cloud 2.
hyper x cloud 2

KS

drkjesus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Hyper x cloud 2 yi almada karar kıldım teşekkür ederim yorumlarınız için. Bir de telefonum için kulaklık değiştirmeyi düşünüyorum, elimde JBL Tune 700BT modeli var daha iyi önerebileceğiniz ürünler var mı açıkcası kulaklığımdan çok memnun değilim.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Hyper x cloud 2 yi almada karar kıldım teşekkür ederim yorumlarınız için. Bir de telefonum için kulaklık değiştirmeyi düşünüyorum, elimde JBL Tune 700BT modeli var daha iyi önerebileceğiniz ürünler var mı açıkcası kulaklığımdan çok memnun değilim.
Karar sizin, hayırlı olsun.

Telefon için kablolu mu kablosuz mu ürün istiyorsunuz? Birde bütçeniz nedir?

KS

drkjesus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Kablosuz istiyorum bütçe 3k ya kadar olabilir.

KS

drkjesus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Aynen kafa üstü ya da orta kulak ürün olabilir ama kulak içi sevmiyorum.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri