1000 liraya kadar bütçem var. Gaming kulaklık almak istiyorum oyun performansında etkili olması daha önemli kriter. Filmler müzik vs çok da önemli değil ses kalitesi ama yinede her türlü önerilerinize açığım. Benim aklımda ki model HyperX Cloud 2.
ikisi de çok güzel ürün cougar ses performansı olarak bir tık daha iyi gibi sanki önerileriniz için teşekkür ederim. Uğur hocamın da önerilerini yapmasını bekliyorum.İki ürün de çok başarılıdır.
![]()
Razer BlackShark V2 RZ04-03230100-R3M1 USB Enhancer THX Spatial Audio Mikrofonlu Kablolu Gaming (Oyuncu) Kulaklık - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
![]()
COUGAR CGR-P40NB-310 Immersa TI Siyah / Turuncu Gaming Kulaklık Uygun Fiyatları ile Tebilonda
COUGAR Marka COUGAR CGR-P40NB-310 Immersa TI Siyah / Turuncu Gaming Kulaklık Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
Ses kartınız yeterliyse son önerdiğim ürünü alın.En iyi ses hangisiyle kasılır cs go valorant için?
PRIME B660M-A D4 anakart var yeterli midir?Ses kartınız yeterliyse son önerdiğim ürünü alın.
Yeterli değil bu Sharkoon ürünü almayın.PRIME B660M-A D4 anakart var yeterli midir?
hyper x cloud 21000 liraya kadar bütçem var. Gaming kulaklık almak istiyorum oyun performansında etkili olması daha önemli kriter. Filmler müzik vs çok da önemli değil ses kalitesi ama yinede her türlü önerilerinize açığım. Benim aklımda ki model HyperX Cloud 2.
Karar sizin, hayırlı olsun.Hyper x cloud 2 yi almada karar kıldım teşekkür ederim yorumlarınız için. Bir de telefonum için kulaklık değiştirmeyi düşünüyorum, elimde JBL Tune 700BT modeli var daha iyi önerebileceğiniz ürünler var mı açıkcası kulaklığımdan çok memnun değilim.
3K fiyatlara güzel ürünler var piyasada öneri yapacağım. Bu arada yanlış ürün önermemek için soruyorum kafa üstü ürün istiyorsunuz değil mi? JBL üründen yola çıkarak bu kanıya vardım.Kablosuz istiyorum bütçe 3k ya kadar olabilir.