hocam o olmazsa başka soru sorayım. şimdi elimde artan 1000 tl var ama bu 1000 tl'yi illa soğutucu odaklı kullanmam gerekmiyor.
alınabilecek bir kaç soğutucuyu şöyle listeledim:
En ucuz Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 2.302,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
En ucuz Dark Freezer X129 RGB DKCCX129 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Freezer X129 RGB DKCCX129 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.148,94 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
En ucuz ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu (Random fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu (Random özelliklerini incele, 595,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
En ucuz ID-Cooling SE-224-XT Black İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! ID-Cooling SE-224-XT Black İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
En ucuz ID-Cooling SE-234 ARGB İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! ID-Cooling SE-234 ARGB İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 2.348,28 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu Bakır Kanallı Rainbow Cooler Fan yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }
www.teknobiyotik.com
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
www.itopya.com
Sizce bu modellerden hangisini almam daha mantıklı olur hocam hem fiyat hem performans bakımından ? yani tek fanlı olması performansı daha düşük mü demek veya çift fanlı olması performansı daha mı iyi demek ? ben pek anlamıyorum bu işlerden. ve sanırım hepsi corsair carbide spec delta ile uyumlu diye düşünüyorum. aklıma dark freezer çok yattı sizce performansı nasıl ? eğer bu tüm soğutmaların arasında 1 2 derece oynuyorsa rgbli ve şık olan bir tasarımla dark freezer çok hoşuma gitti, hem çift fan görüntüsü güzel hem rgb.
@ugur.gozaydin hocam siz ne dersiniz ?