11.999TL FİYAT PERFORMANS KRALI EN İYİ RTX 3060 Sistem Toplama Rehberi - PCH F6

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ckribrahim

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,100
Hepdinde şu kadar adet kaldı yazıyordu. Bu arada 50 bildirip 100 satabilirsin. Trendyol mart ayında neredeyse 2 milyon tl ceza aldı. Onlar da büyük firma. Senin dediğin gibi kanunları bilmiyorlar mıydı yani?
Bak bu mesajında hepsinde şu kadar adet kaldı yazıyordu demişsin. Bunu duyuru olarak kabul ediyorsun vatanın sisteminin altındaki stok sayısını duyuru olarak kabul etmiyorsun. Kendinle çelişiyorsun şuan.

KS

TugberkBey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
60
İşte bildirmeden stok eklemeside mantıksız oluyor o zaman.

Kardeşim bütün konunun çıktığı nokta bu değil mi zaten, eğer böyle bir şey varsa usulsüzlük olacağından @atilkurt bu yorumu yapmadı mı?
"Stok miktarı ve kampanya tarihinin açıkça belirtilmemesi hem size hem firmaya ceza getirecektir maalesef. Buna dikkat etmeliydiniz. Bu açıklamayı yaptığınız yorum sahipleri şikayet edebilir"

Hocanın mesajında da belirttiği üzere;
"Çünkü vatan bilgisayar sistem satarken stok belirtmiyor sistemlerinde. Yarın kaç adet satıldığı ile ilgili bilgi alacağım. 100 adet civarı olarak bilgi aldım mağazalarında kaç ürün var detayını bilmiyorum. 100 altı değil çünkü onu biliyoruz."

Bu yüzden konunun usulsüzlük olabileceğine dair bir şey söyledi adam, sonra hak soruldu hukuk soruldu.
Madde madde attık, done done anlattık.

Sorduğun her soruya cevap verdiğimizi düşünüyorum ama ulaşmak istediğin sonuca asla varamıyoruz.
Herkese iyi geceler diliyorum, iyi forumlar.

umut96

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba ben de sistemi alabilen az sayıda kısmetlilerden biriyim bir h.o alırım arkadaşlar :)
Ve evet maildeki faturada 550w ps var hocam umarım hatalıdır
Sipariş saatim 20.10.41 gereksiz yükleniliyor gibi be taner hocaya :/
@OceanLaB
siz tam olarak saat kaçta sepete eklediniz? Her içerik üreticisine yükleniyorlar bu gibi durumlarda. Bizim millet biraz böyle.

atilkurt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Bak bu mesajında hepsinde şu kadar adet kaldı yazıyordu demişsin. Bunu duyuru olarak kabul ediyorsun vatanın sisteminin altındaki stok sayısını duyuru olarak kabul etmiyorsun. Kendinle çelişiyorsun şuan.
Kardeşim eğer reklam yapacaksan sana mevzuatı attığım gibi net tarih ve stok belirtmen lazım. Kanun attım yine itiraz ettin :)
Ben de pes ediyorum. Herkese iyi forumlar

ckribrahim

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,100
Kardeşim eğer reklam yapacaksan sana mevzuatı attığım gibi net tarih ve stok belirtmen lazım. Kanun attım yine itiraz ettin :)
Ben de pes ediyorum. Herkese iyi forumlar
Ben söylediklerinizin birbiriyle uyuşmadığını düşünüyorum. Amazon örneğini verdim altında stok yazıyor dedin. Bunda da yazıyordu. Amazondakini stok duyurusu vermiş olarak kabul ediyorsun. Vatandakini etmiyorsun. Saçma yani.

umut96

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
2.08 gibi eklediğimi zannediyodum çunku linkin tahminen 2-3 erken aktif edilebileceğini öngördüm zira tam 2.10 akfif edilseydi sitede aşırı yüklenme olabielceğini düşündüm
güzel mantık bir sonraki sistemler için aklımda :D ek olarak link 20.10'da gelmedi mi? Erken aktif edileceğini öngörünce e bir de link lazım dimi :D linke nasıl ulaştınız? ben tam 20.10'da link geldi biliyorum?

ckribrahim

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,100
Kardeşim bütün konunun çıktığı nokta bu değil mi zaten, eğer böyle bir şey varsa usulsüzlük olacağından @atilkurt bu yorumu yapmadı mı?
"Stok miktarı ve kampanya tarihinin açıkça belirtilmemesi hem size hem firmaya ceza getirecektir maalesef. Buna dikkat etmeliydiniz. Bu açıklamayı yaptığınız yorum sahipleri şikayet edebilir"

Hocanın mesajında da belirttiği üzere;
"Çünkü vatan bilgisayar sistem satarken stok belirtmiyor sistemlerinde. Yarın kaç adet satıldığı ile ilgili bilgi alacağım. 100 adet civarı olarak bilgi aldım mağazalarında kaç ürün var detayını bilmiyorum. 100 altı değil çünkü onu biliyoruz."

Bu yüzden konunun usulsüzlük olabileceğine dair bir şey söyledi adam, sonra hak soruldu hukuk soruldu.
Madde madde attık, done done anlattık.

Sorduğun her soruya cevap verdiğimizi düşünüyorum ama ulaşmak istediğin sonuca asla varamıyoruz.
Herkese iyi geceler diliyorum, iyi forumlar.
İşte o cümleyi kuran adam az önce kendiyle çelişti.

atilkurt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Ben söylediklerinizin birbiriyle uyuşmadığını düşünüyorum. Amazon örneğini verdim altında stok yazıyor dedin. Bunda da yazıyordu. Amazondakini stok duyurusu vermiş olarak kabul ediyorsun. Vatandakini etmiyorsun. Saçma yani.
Yahu bu sistem kaç tane satışa sunuldu ibrahim kardeşim? Ben bir tüketici olarak bilmiyorum. Sen biliyor musun?

umut96

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam ben sayfayı yeniledim ve 2.08 link vardı gerisini bilemiyorum
Ve linke tıkladığım gibi pc bile bakmadan sepete ekledim çünkü dediğim gibi kardeşime bu sistemin dakika içinde tükenebileceğini söyledim kendisi inanmak istemedi hatta :D çünkü buyuk oranda ona alındı pc :)
deme ya 2.08'de link var mıydı? Neyse önümüzde ki maçlara bakacaz :D

atilkurt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
20.07 de siteye girdin mi ? Ben girmedim. Girseydin görebilirdin bende sana onu diyorum.
Kanun diyor ki reklam duyurusunda sana attığım mevzuatta gördüğün gibi net olarak belirtilmeli.
Amazon da senin dediğin gibi yaptıysa ben yanlış söylemişim onlarda hata yapmış. Onu da sen şikayet et :)

ckribrahim

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,100
Kanun diyor ki reklam duyurusunda sana attığım mevzuatta gördüğün gibi net olarak belirtilmeli.
Amazon da senin dediğin gibi yaptıysa ben yanlış söylemişim onlarda hata yapmış. Onu da sen şikayet et :)
Amazonun yaptığı duyuru şu şu tarihleri arasında festival olacağıydı. Ne ürün var ne kategori var ne stok var hiç bir şey yoktu. Koskoca Amazon kanun bilmiyor sen biliyorsun. Tamam kardeşim davalık bir durum olursa Avukatım sen olursun.

atilkurt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Amazonun yaptığı duyuru şu şu tarihleri arasında festival olacağıydı. Ne ürün var ne kategori var ne stok var hiç bir şey yoktu. Koskoca Amazon kanun bilmiyor sen biliyorsun. Tamam kardeşim davalık bir durum olursa Avukatım sen olursun.
Koskoca trendyol biliyormuş 2 milyon saplamışlar bak

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
Problem nedir ? Kaç stok sunulduğu mu ? Kime ne kaç stok sunulduğu dan ? Alamadın bir sonraki sistemlere yönel , hocaya teşekkür edeceğine oturmuş stok şöyleydi stok böyleydi erken açıldı link gözüktü açıklama istiyoruz diyorsunuz .
@OceanLaB
Hocam tavsiyem ne forumda ne instada direk saat -stok -site bilgisi paylaşmaman . Alacak olan adam girsin videona saniyesinde alabiliyosa alsın alamazsa oturup 20 sayfa ağlaşılmasın burda.
Hatta mümkünse videoyu paylaşır paylaşmaz linki paylaş zaman koyma , millet 40 PC den deniyor 40 ında da alıyor , başkası 1 PC den alamıyor .
Süre koymanın sana bir faydası yok , ama ağız torba değil büzesin , ağzı olan forumda konuşuyor , eminim instana yazıyor . Gerek yok ki bu tarz polemiklere , bu kadar iyi olmaya da gerek yok . Senin yerinde olsam muhattap bile almam bu saçma sapan şeyleri.

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
Aynısını Abdullah da yapsa aynı cümleyi söylerim levon yapsa da Taner yapsa da . Babanın oğluymuş gibi , askerlik arkadaşınmış gibi , içerik üreticisinin senin sistem almana ihtiyacı varmış gibi triplere girmenize gerek yok. Çok çok ne olur , takipten çıkar forumdan uzaklaşır gidersin . Her iyi sistem çıktığında aynı polemikler aynı safsatalar . Vallahi gına geldi .

atilkurt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Sen haklısın ben haklıyım durumu yok burada. Savunuyorsun cevap veriyorum. Ben savunuyorum sen cevap veriyorsun. Bu konuya stok yüzünden girdik sana örneklerini attım. Biz daha yokken kurulmuş firmalar bu stok kanunu bilmiyor biz biliyoruz.
Yoruldum kardeşim aynı şeyleri yazmaktan. Kanunu çiğnemek için kanunu bilmemek gerekmiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri