Kanunları bilmedende firmalar ayakta duramıyor dostum.Yoruldum kardeşim aynı şeyleri yazmaktan. Kanunu çiğnemek için kanunu bilmemek gerekmiyor.
Kanunları bilmedende firmalar ayakta duramıyor dostum.Yoruldum kardeşim aynı şeyleri yazmaktan. Kanunu çiğnemek için kanunu bilmemek gerekmiyor.
Çok doğru diyorsun dostum.Hocam bu tartışma çok gereksiz değil mi ya
Çiğnenen bir kanun olduğunu düşünüyorsa arkasaş dava açar olur biter
Bu kadar güzel vaktinizi neden böyle harcıyorsunuz![]()
Ben sepete ekleyebildim siparişi onaylayamadım hocam sürekli hata verdi, şuan bile sepetimde gözüküyorHayır. Linke girdiniz ve "sepete ekle" dediniz. Ürünün stoğu düşer ve sepetinizde (Vatan bilgisayar'da bu şekilde) x saat boyunca kalır. Almazsanız otomatik geri stok düşer. Yani linke giren insanların hepsi aynı anda ürünü satın almadı. Sadece sepetine ekledi ve ister 5 dakika sonra, ister 20 dakika sonra satın aldı.
Kankam bende de duruyor alamıyorum hala arada deniyorum vallaBen sepete ekleyebildim siparişi onaylayamadım hocam sürekli hata verdi, şuan bile sepetimde gözüküyor
bundan bahsediyoruz zaten aksamdan beri hoca da inatla yok sepete ekleyince stok azalıyor diyorBen sepete ekleyebildim siparişi onaylayamadım hocam sürekli hata verdi, şuan bile sepetimde gözüküyor
Ben sepete ekleyebildim siparişi onaylayamadım hocam sürekli hata verdi, şuan bile sepetimde gözüküyor
Kankam bende de duruyor alamıyorum hala arada deniyorum valla![]()
bundan bahsediyoruz zaten aksamdan beri hoca da inatla yok sepete ekleyince stok azalıyor diyor
Bence hocalık değil vatanlık bi' durum var sonuçta siteden o sorumlu değil, normalde böyle işliyor diye biliyorum vatanın site ama demek fazla yükte error verdi yapacak bi' şey yok bi' dahakine inşallahbundan bahsediyoruz zaten aksamdan beri hoca da inatla yok sepete ekleyince stok azalıyor diyor
Vallaha süper olur eksik parça için iletişime geçerlerse bi' rtx görür elcazımızSistemi sepete eklediğinizde tüm bileşenler ayrı ayrı olarak ekleniyor, şu an eksik ve temin edemedikleri parça olduğu için satın alma işlemini gerçekleştiremiyorsunuz.
Büyük ihtimalle stoklarında var gözüken depo, mağazalarla iletişim kurup sizin siparişlerinizi onaya açacaklar.
Eksik olan parçayı temin edemedikleri takdirde size eksik olan parça için ya alternatif sunarlar ya da üzücü de olsa siparişinizi iptal ederler.
Umarım satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz arkadaşlar.
Vallaha süper olur eksik parça için iletişime geçerlerse bi' rtx görür elcazımız![]()
Bilgilendirme için saolunVatan stoklarını incelediğimde parekende satışta tüm donanımlar tek tek mevcut, bir tek güç kaynağı stoklarında yok gözüküyor.
Umarım alternatifini sistem dışı sayıp fahiş fiyattan dayatmazlar ki gerçi sistem o haliyle bile yine de çok uygun.
Bol şans.
Bir yandan sonra gereksiz uzadı. Her çıkan kampanyalı sistemde böyle muhabbet oluyor ama bu çok uzadı.Şikayet eden arkadaşlarda haklı PCH ekibi hocalarımızda haklı. Lakin asla bu işler küfürle hakaret ile olmamalı. Bende bu forum sayesinde istediğim sisteme sahip olan bir bireyim. Ve isediğim sistemi alana kadar 3 kampanya kaçırdım kısmet değilmiş diyerek bekledim. Arkadaşlar bakın 37 yaşında hevesle aldığım sistem tamamen @OceanLaB hocam sayesindedir. Bugün alamadıysan elbet vardır bunda da bir hikmet. Sabır güzel bir erdemdir.
intel i5 12400F
Anakart b660 Asus
RTX 3060 Asus
16 gb ram Adata
512 gb ssd Adata
Asus gt301 Kasa
fiyat 14.599
At fava bekle,
Onaylanmış benimSiparişi onaylanan varmı halen siparişiniz onay bekliyor diyor
Sistemi sepete eklediğinizde tüm bileşenler ayrı ayrı olarak ekleniyor, şu an eksik ve temin edemedikleri parça olduğu için satın alma işlemini gerçekleştiremiyorsunuz.
Büyük ihtimalle stoklarında var gözüken depo, mağazalarla iletişim kurup sizin siparişlerinizi onaya açacaklar.
Eksik olan parçayı temin edemedikleri takdirde size eksik olan parça için ya alternatif sunarlar ya da üzücü de olsa siparişinizi iptal ederler.
Umarım satın alma işlemini
Hatta bi ara teslimat sayfasınıda gördüm tam ordan ödemeye geçtim hata verdiSistemi sepete eklediğinizde tüm bileşenler ayrı ayrı olarak ekleniyor, şu an eksik ve temin edemedikleri parça olduğu için satın alma işlemini gerçekleştiremiyorsunuz.
Umarım satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz arkadaşlar.
Evet video paylaşıldığı an link paylaşılsa daha iyi olur.Problem nedir ? Kaç stok sunulduğu mu ? Kime ne kaç stok sunulduğu dan ? Alamadın bir sonraki sistemlere yönel , hocaya teşekkür edeceğine oturmuş stok şöyleydi stok böyleydi erken açıldı link gözüktü açıklama istiyoruz diyorsunuz .
@OceanLaB
Hocam tavsiyem ne forumda ne instada direk saat -stok -site bilgisi paylaşmaman . Alacak olan adam girsin videona saniyesinde alabiliyosa alsın alamazsa oturup 20 sayfa ağlaşılmasın burda.
Hatta mümkünse videoyu paylaşır paylaşmaz linki paylaş zaman koyma , millet 40 PC den deniyor 40 ında da alıyor , başkası 1 PC den alamıyor .
Süre koymanın sana bir faydası yok , ama ağız torba değil büzesin , ağzı olan forumda konuşuyor , eminim instana yazıyor . Gerek yok ki bu tarz polemiklere , bu kadar iyi olmaya da gerek yok . Senin yerinde olsam muhattap bile almam bu saçma sapan şeyleri.
Fanboya birşey demem seyyar forumcuya birşey demem ama alsat yapmak için sistem alanların çok yanlış yaptığını düşünüyorum lan zaten sahibindende satılmıyorda boşu boşuna stokları bitiriyorlar.Onların elinde kalıyor.Vatandan parçamı alınır diyen isyanda , rx6600 varken 3060 mı alınır diyen fanboy isyanda , forum forum gezip amaaa yaaa diyip diyip yanlayan isyanda , alsat yapmak için karakterinden taviz verip her zaman ihtiyacı olanların stoğunda çalıp şu an stok bulamayan al satçı isyanda , para sen nelere kadirsin.. Gülen yüz gülen yüz gülen yüz..