11.999TL FİYAT PERFORMANS KRALI EN İYİ RTX 3060 Sistem Toplama Rehberi - PCH F6

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KS

TugberkBey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
60
Hocam bu tartışma çok gereksiz değil mi ya
Çiğnenen bir kanun olduğunu düşünüyorsa arkasaş dava açar olur biter
Bu kadar güzel vaktinizi neden böyle harcıyorsunuz :)
Çok doğru diyorsun dostum.

Ben bütün konu boyunca üslubumu koruyarak eleştirilerimi dile getirdim fakat bu konu için zaman ayırmaya karar vermenin en büyük sebebi; bir şeyleri elde edip diğer insanların mağduriyetini görmezden gelerek yorum ve ithamlarda bulunan arkadaşlar olmakla beraber, hiçbir ihmal - hata yaşanmamış gibi davranılmasıdır.

Öncelikle Vatan Bilgisayar' a mail atarak durum ve mağduriyet ile ilgili bilgilendirme yaptım.

Reklam ve Haksız Ticari Uygulama şikayet kaydı oluşturdum.

( Karalıyorsunuz-cular gelmeden dile getirmek isterim ki, bu şikayet herhangi bir şahsı direk muhattap alan bir şikayet değildir.
" Eğer ki " haksız bir uygulama, resmi olmayan kampanya stok detayları, birilerinin fayda çıkar sağlayıp diğer insanların mağdur edilmesine sebep olmuş olan herhangi bir şey yaşanmış ise ortaya çıkması adına yapılmış bir şikayettir. )

Bu şikayet sürecinin nasıl yürüdüğü, ne kadar süreceği hakkında bilgi sahibi olmamakla beraber inceleme açısından başka hukuki yollar varsa diye de özellikle konuda uzman kişilerden danışmanlık alacağım.

Tekrar ve tekrar belirtiyorum; " eğer ki " ortada gerçekten bir mağduriyet söz konusu ise insanın hakkını araması, en doğal haktır.

eyupcankaya

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hayır. Linke girdiniz ve "sepete ekle" dediniz. Ürünün stoğu düşer ve sepetinizde (Vatan bilgisayar'da bu şekilde) x saat boyunca kalır. Almazsanız otomatik geri stok düşer. Yani linke giren insanların hepsi aynı anda ürünü satın almadı. Sadece sepetine ekledi ve ister 5 dakika sonra, ister 20 dakika sonra satın aldı.
Ben sepete ekleyebildim siparişi onaylayamadım hocam sürekli hata verdi, şuan bile sepetimde gözüküyor

KS

TugberkBey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
60
Sistemi sepete eklediğinizde tüm bileşenler ayrı ayrı olarak ekleniyor, şu an eksik ve temin edemedikleri parça olduğu için satın alma işlemini gerçekleştiremiyorsunuz.
Büyük ihtimalle stoklarında var gözüken depo, mağazalarla iletişim kurup sizin siparişlerinizi onaya açacaklar.
Eksik olan parçayı temin edemedikleri takdirde size eksik olan parça için ya alternatif sunarlar ya da üzücü de olsa siparişinizi iptal ederler.
Umarım satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz arkadaşlar.
Ben sepete ekleyebildim siparişi onaylayamadım hocam sürekli hata verdi, şuan bile sepetimde gözüküyor

Kankam bende de duruyor alamıyorum hala arada deniyorum valla :)

bundan bahsediyoruz zaten aksamdan beri hoca da inatla yok sepete ekleyince stok azalıyor diyor

Minç

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
bundan bahsediyoruz zaten aksamdan beri hoca da inatla yok sepete ekleyince stok azalıyor diyor
Bence hocalık değil vatanlık bi' durum var sonuçta siteden o sorumlu değil, normalde böyle işliyor diye biliyorum vatanın site ama demek fazla yükte error verdi yapacak bi' şey yok bi' dahakine inşallah :)

Minç

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Sistemi sepete eklediğinizde tüm bileşenler ayrı ayrı olarak ekleniyor, şu an eksik ve temin edemedikleri parça olduğu için satın alma işlemini gerçekleştiremiyorsunuz.
Büyük ihtimalle stoklarında var gözüken depo, mağazalarla iletişim kurup sizin siparişlerinizi onaya açacaklar.
Eksik olan parçayı temin edemedikleri takdirde size eksik olan parça için ya alternatif sunarlar ya da üzücü de olsa siparişinizi iptal ederler.
Vallaha süper olur eksik parça için iletişime geçerlerse bi' rtx görür elcazımız:)

KS

TugberkBey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
60
Vallaha süper olur eksik parça için iletişime geçerlerse bi' rtx görür elcazımız:)

Vatan stoklarını incelediğimde parekende satışta tüm donanımlar tek tek mevcut, bir tek güç kaynağı stoklarında yok gözüküyor.
Umarım alternatifini sistem dışı sayıp fahiş fiyattan dayatmazlar ki gerçi sistem o haliyle bile yine de çok uygun.
Bol şans.

Minç

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Vatan stoklarını incelediğimde parekende satışta tüm donanımlar tek tek mevcut, bir tek güç kaynağı stoklarında yok gözüküyor.
Umarım alternatifini sistem dışı sayıp fahiş fiyattan dayatmazlar ki gerçi sistem o haliyle bile yine de çok uygun.
Bol şans.
Bilgilendirme için saolun

MrTatar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19
Şikayet eden arkadaşlarda haklı PCH ekibi hocalarımızda haklı. Lakin asla bu işler küfürle hakaret ile olmamalı. Bende bu forum sayesinde istediğim sisteme sahip olan bir bireyim. Ve isediğim sistemi alana kadar 3 kampanya kaçırdım kısmet değilmiş diyerek bekledim. Arkadaşlar bakın 37 yaşında hevesle aldığım sistem tamamen @OceanLaB hocam sayesindedir. Bugün alamadıysan elbet vardır bunda da bir hikmet. Sabır güzel bir erdemdir.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Şikayet eden arkadaşlarda haklı PCH ekibi hocalarımızda haklı. Lakin asla bu işler küfürle hakaret ile olmamalı. Bende bu forum sayesinde istediğim sisteme sahip olan bir bireyim. Ve isediğim sistemi alana kadar 3 kampanya kaçırdım kısmet değilmiş diyerek bekledim. Arkadaşlar bakın 37 yaşında hevesle aldığım sistem tamamen @OceanLaB hocam sayesindedir. Bugün alamadıysan elbet vardır bunda da bir hikmet. Sabır güzel bir erdemdir.
Bir yandan sonra gereksiz uzadı. Her çıkan kampanyalı sistemde böyle muhabbet oluyor ama bu çok uzadı.

NotHappy

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,173
Siparişi onaylanan varmı halen siparişiniz onay bekliyor diyor

Kerimhan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
220
Siparişler söylenenden erken açılmışsa talihsizlik olmuş ama ben Taner hocanın kötü niyeti olduğuna inanmıyorum bu adam yıllardan beri yapıyor bir çok kişiye uygun fiyata pc, ekipman vs kazandırdı youtube yorumlara bakınca üzüldüm. Samimiyetinden şüphe etmediğimiz 5 sistem toplayıcısından birisi tebrik ediyorum bu fiyata çıkardığı için de. Eleştiriye de açık biri benim tek eleştirim forumda ihtiyacı olan üyelere bu sefer ayrı bir durum yaratılmamış sanırım. Eskiden 10 forum üyesine alımda kolaylık sağlıyordu çünkü.

Bu arada ben de boş adam değilim aşağıda görebilirsiniz.

intel i5 12400F
Anakart b660 Asus
RTX 3060 Asus
16 gb ram Adata
512 gb ssd Adata
Asus gt301 Kasa

fiyat 14.599

At fava bekle,

eyupcankaya

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Umarım satın alma işlemini
Hatta bi ara teslimat sayfasınıda gördüm tam ordan ödemeye geçtim hata verdi

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Problem nedir ? Kaç stok sunulduğu mu ? Kime ne kaç stok sunulduğu dan ? Alamadın bir sonraki sistemlere yönel , hocaya teşekkür edeceğine oturmuş stok şöyleydi stok böyleydi erken açıldı link gözüktü açıklama istiyoruz diyorsunuz .
@OceanLaB
Hocam tavsiyem ne forumda ne instada direk saat -stok -site bilgisi paylaşmaman . Alacak olan adam girsin videona saniyesinde alabiliyosa alsın alamazsa oturup 20 sayfa ağlaşılmasın burda.
Hatta mümkünse videoyu paylaşır paylaşmaz linki paylaş zaman koyma , millet 40 PC den deniyor 40 ında da alıyor , başkası 1 PC den alamıyor .
Süre koymanın sana bir faydası yok , ama ağız torba değil büzesin , ağzı olan forumda konuşuyor , eminim instana yazıyor . Gerek yok ki bu tarz polemiklere , bu kadar iyi olmaya da gerek yok . Senin yerinde olsam muhattap bile almam bu saçma sapan şeyleri.
Evet video paylaşıldığı an link paylaşılsa daha iyi olur.

Genzo

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
287
Vatandan parçamı alınır diyen isyanda , rx6600 varken 3060 mı alınır diyen fanboy isyanda , forum forum gezip amaaa yaaa diyip diyip yanlayan isyanda , alsat yapmak için karakterinden taviz verip her zaman ihtiyacı olanların stoğunda çalıp şu an stok bulamayan al satçı isyanda , para sen nelere kadirsin.. Gülen yüz gülen yüz gülen yüz..

ibrahimunaLife

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
347
Çok fazla yorum çok fazla haklı/haksız yorum var. Yazılanların %95'ini bile okumadım. Çünkü senaryo aynı. Ürün satışa çıkar birileri erken davranır ürünü alır birileri geç kalır alamaz. Şuan anladığım kadarı ile;
1. Sistemin stok sayısının az olması,
2. Sistemin link'i paylaşılmadan vatanbilgisayar tarafından erkenden aktif edilmesi.

Benim kendi fikir, düşüncem ve önerim şu yönde olacak;
1. Sistemin stok sayısı video ve link yayınlanmadan çok önce belirtilmeli.
2. Karar verilen gün ve saat dolmadan ürünün satışa açılmaması ve sitede gösterilmemesi,

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Vatandan parçamı alınır diyen isyanda , rx6600 varken 3060 mı alınır diyen fanboy isyanda , forum forum gezip amaaa yaaa diyip diyip yanlayan isyanda , alsat yapmak için karakterinden taviz verip her zaman ihtiyacı olanların stoğunda çalıp şu an stok bulamayan al satçı isyanda , para sen nelere kadirsin.. Gülen yüz gülen yüz gülen yüz..
Fanboya birşey demem seyyar forumcuya birşey demem ama alsat yapmak için sistem alanların çok yanlış yaptığını düşünüyorum lan zaten sahibindende satılmıyorda boşu boşuna stokları bitiriyorlar.Onların elinde kalıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri