- Tepki
- 72
@Cermenbey hocam dükkan boş muydu sıra felan varmıydı
Hocam öncelikle merhaba, 2 yıldır takip ediyorum sizi şuana kadarki 2-3 sistem tam bi f/p özelliği taşıyor neden derseniz:Ne gibi bir aldatmaca açabilir misiniz?
Kasa ve işlemci(çok az fark) dışında tutturmuşumBenim tahminim şöyle;
- AMD Ryzen 5 5600 4.40 Ghz 6 Çekirdek 35MB AM4 7nm İşlemci
- Gigabyte B450M H 3600mhz(OC) RGB M.2 AM4 mATX Anakart
- GeIL 16GB(2x8) Evo Spear AMD Edition 3200mhz CL16 DDR4 Ram
- Sapphire Radeon RX 6600 Pulse 8GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı
- WD 480GB Green SN350 NVMe Okuma 2400MB-Yazma 1650MB M.2 SSD
- Performax Volkov 650W 80+ Tempered Glass RGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa
Hocam bugün Sinerji ile iletişime geçtim. Ufak bir aksaklık olmuş. Şimdi siparişimi onayladılar. 9999TL den alabildim. Sizlere çok teşekkür ederim.@OceanLaB
öyle kişiler her zaman olur hocam , uzun süredir takip ediyorum görüyorum 1 kişin almadığını ve f/p olduğu için haliyle hemen bitiyorHayırlı olsun hocam. Güzel günlerde kullanın. YouTube'da yorumlarda 1 kişiye satıldı diye linçlemişler ama, en azından satın alan arkadaşlar sağolsunlar yazıyor. Yapsak suç, yapmasak suç ben anlamadım![]()
öyle kişiler her zaman olur hocam , uzun süredir takip ediyorum görüyorum 1 kişin almadığını ve f/p olduğu için haliyle hemen bitiyor
"100 stok demişsiniz 5 dakikada bitmiş. Kesin 1 stok vardı. Onu da siz aldınız. Dolandırıcısınız."
Bende aldım hocam takip no bekleniyor kısmına geldi bile bugün kargoya verilirse tahminimce cumaya gelir inşallah bayrama kalmazHayırlı olsun hocam. Güzel günlerde kullanın. YouTube'da yorumlarda 1 kişiye satıldı diye linçlemişler ama, en azından satın alan arkadaşlar sağolsunlar yazıyor. Yapsak suç, yapmasak suç ben anlamadım![]()
Çok ciddiye alıp canınızı sıkmayın,her sektörde her platformda saygısız ve toxic tipler var maalesef. Benim çalıştığım yerde başımdaki müdür bu yazıyı yazan adam kafasında bişey. Siz yine bir yorumunu görüyorsunuz biz her gün suratını görüyoruzBende onu anlatmaya çalışıyorum insanlara. Bugün iPhone 13 Pro Max 9.999TL düşsün bakalım. Kaç dakika dayanıyor? İnsanlar geceden kuyruğa girmezse adımı değiştiririm. Bu tarz durumlar ne yazık ki böyle. Keşke stok 1000 tane olsa da rahat rahat yetse ama zaten sektör darboğazda parçalar az ve fiyatlar uçuk.
Haliyle böyle sistemler çıkınca hemen bitmesi çok normal. Ancak alamayan insanlar maalesef çamura yatıyor. Bugüne güvenilir olmayan firmalarla asla çalışmadım. Bu saatten sonra zaten hiç çalışmam. Kendi ayağıma neden sıkayım durup dururken?
Adam diyor ki;
Şimdi bu adama nasıl izah edebilirsiniz ki? Sinerjiden ürünlerin depo durumunu ve kargoya gidecek hazırlanmış ürünlerin görsellerini istedim. Onu paylaşacağım cevaben. Bu sefer cevap vermeyecek veya farklı bir kulp bulacak.
Hocam…Bende onu anlatmaya çalışıyorum insanlara. Bugün iPhone 13 Pro Max 9.999TL düşsün bakalım. Kaç dakika dayanıyor? İnsanlar geceden kuyruğa girmezse adımı değiştiririm. Bu tarz durumlar ne yazık ki böyle. Keşke stok 1000 tane olsa da rahat rahat yetse ama zaten sektör darboğazda parçalar az ve fiyatlar uçuk.
Haliyle böyle sistemler çıkınca hemen bitmesi çok normal. Ancak alamayan insanlar maalesef çamura yatıyor. Bugüne güvenilir olmayan firmalarla asla çalışmadım. Bu saatten sonra zaten hiç çalışmam. Kendi ayağıma neden sıkayım durup dururken?
Adam diyor ki;
Şimdi bu adama nasıl izah edebilirsiniz ki? Sinerjiden ürünlerin depo durumunu ve kargoya gidecek hazırlanmış ürünlerin görsellerini istedim. Onu paylaşacağım cevaben. Bu sefer cevap vermeyecek veya farklı bir kulp bulacak.
@OceanLaB Hocam iyi günler. Çok uzak olmayan bir dönemde 6700xt sistem çıkarmıştınız. Ben çok beğenmiştim. O zaman fiyatlar düşüşte değildi. Ve çıkardığınız sistem gerçekten f/p orta-üst segmentti.
Bu kalibrede sistem bekliyorum. Umarım bundan sonra böyle bir niyetiniz olur. Ayrıca ben hala bir marka indirimi bekliyorum. GamingGen’deki Logitech gibi. Tekrar Logitech olabilir fakat ben asus yada msi olması taraftarıyım bu markaların dış donanım yanında iç donanımda attığı için. Sadece aklınızda olması yeterli benim için![]()
Çok ciddiye alıp canınızı sıkmayın,her sektörde her platformda saygısız ve toxic tipler var maalesef. Benim çalıştığım yerde başımdaki müdür bu yazıyı yazan adam kafasında bişey. Siz yine bir yorumunu görüyorsunuz biz her gün suratını görüyoruzO yüzden kendi kalitenizden ödün vermeden,işinizi severek yapın nacizane tavsiyem. @OceanLaB
Gözünüz aydınHocam bugün Sinerji ile iletişime geçtim. Ufak bir aksaklık olmuş. Şimdi siparişimi onayladılar. 9999TL den alabildim. Sizlere çok teşekkür ederim.@OceanLaB
Çok teşekkür ederim. Elinize emeğinize sağlık. Valla onlar laftan anlamayan insanlar. Biraz özen gösterip saniyesinde girseler alırlar zaten. Siz yapmaya devam edin, onlar da boş boş konuşmaya devam etsinler. Biz her zaman takipteyiz.Hayırlı olsun hocam. Güzel günlerde kullanın. YouTube'da yorumlarda 1 kişiye satıldı diye linçlemişler ama, en azından satın alan arkadaşlar sağolsunlar yazıyor. Yapsak suç, yapmasak suç ben anlamadım![]()