Öneri 4K Bütçe Aksesuar

Edin Dzeko

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
329
Mouse olarak Steelseries rival 600 çok güzel bir mouse fiyat olarak 1100TL civarında.
Yine steelseries rival 3 de güzeldir o da 600-800TL arası ki kendisini yakın zamanda alacağım. Alırsam deneyim belirtirim.
Steelseries ve razer markalarını öneririm. Sağlamdır uzun ömürlüdür.
Gülmekten evi sırtladım PUAHAHAHA

Klavye mouse daha öncelikli gibi dediğim gibi ofis koltukları çoğu oyuncu koltuğundan daha rahat deneyimledim attığım klavye modlanabiliyor yani zamanla kendinize uygun keycaps alıp görüntüsünü degistirebilirsiniz
Katılıyorum.

@Greewe dediği gibi öneri yapabilirim ama bir şey eklemek isterim royal kludge RK61 alacaksanız triple olan modelini alın.

KS

mertaliozturk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
323

Katılıyorum.

@Greewe dediği gibi öneri yapabilirim ama bir şey eklemek isterim royal kludge RK61 alacaksanız triple olan modelini alın.
başka öneriniz varsa memnuniyetle beklerim hocam

Katılıyorum.

triple modeli kink atarmısınız

Edin Dzeko

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
329
TRY 1,123.69 22%OFF | Kraliyet KLUDGER K61 2.4Ghz kablosuz/Bluetooth/kablolu 60% mekanik klavye, _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Tuşları RGB çalışırken değiştirilebilir kahverengi anahtarı oyun klavyesi
Vergiler ile 1500e geliyor.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
TRY 1,123.69 22%OFF | Kraliyet KLUDGER K61 2.4Ghz kablosuz/Bluetooth/kablolu 60% mekanik klavye, _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Tuşları RGB çalışırken değiştirilebilir kahverengi anahtarı oyun klavyesi
Vergiler ile 1500e geliyor.
Amazondan daha mantıklı

H0CA

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
30
LSLSLELEK

Evet royal kludge ve vgn baya kalitesiz çöp değil mi? Bilmiyorsun madem sus

Katılıyorum.

Şu üsluplara biraz dikkat mi etsek ?
Siz ergen olabilirsiniz ama buranın ergen muhabbetine uygun platform olduğunu düşünmüyorum.
Düzgünce söylersin olur biter.
Neyi nerene yüklendiğin bizi ilgilendirmiyor...

Son düzenleme:

Sani

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19
selamun aleykum değerli forum üyeleri karne gününde yani 16 haziran gibi 4-5k bütçem var ve bu bütçe ile ne alsam diye sormak istiyorum sistemim imzada var sisteme pek birşey eklemeyi düşünmüyorum şuanlık bir eksiği yok gibi kulaklığımıda yeni aldım oda gayet iyi eksik olan şeylerimi söyleyeyim sizde önerilerinizi yaparsınız maks 4-5k olsun birden fazla şey söyleyebilirsiniz aynı bütçe için misal 2kye a 2.5kye b al gibi.
Eksiklerim şunlar;Klavye mausum çok giriş seviye birşey 200tlye aldım toplam ikisinide alırsam kablosuz renkli birşey düşünüyorum blue switch red switch farketmez,oyuncu koltuğuna sahip değilim(mutfak sandalyesindeyim),telefonumda kötü durumda sadece arama ve öyle instagramda dolaşabiliyorum ama telefon düşünmüyorum hem 4kye telefon yok hemde telefonu çok kullanmıyorum.çevre aksesuarım hiç yok ama şuanlık ihtiyaç duymadım.
Genel durumda eksiklerim bunlar yinede eksiklerim dışındada birşey önerebilirsiniz link+fiyat+açıklamanız şeklinde yazarsanız daha güzel olur şimdiden teşekkürler hayırlı günler dilerim
kanka mause ve klavyenin yanına gamepad de alabilirsin bazı oyunlarda daha iyi olur

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Şu üsluplara biraz dikkat mi etsek ?
Siz ergen olabilirsiniz ama buranın ergen muhabbetine uygun platform olduğunu düşünmüyorum.
Düzgünce söylersin olur biter.
Neyi nerene yüklendiğin bizi ilgilendirmiyor...
Bilmediğim konularda yorum yapan ben değilim sensin.
Üstte ne yazmışsın git bir daha oku
Milleti yanlış yönlendirip saçma sapan bilgiler veriyorsun

Bak ne demişsin, su götürmez bir gerçek. Ne demek oluyor bu? Bu ürünler her türlü kalitesiz. Nereden çıkardın bunu açıklar mısın? Markayı bilmediğin için kötü mü oldu? Sadece senin bildiğin razer, steelseries, logitech mi iyi?
O markayı bilmediğin için kötü olmaz. Yurtdışında birax araştırırsan ne kadar kaliteli ürünler olduğunu görürsün.

Burada saçma sapan yorumlar yapıp düzgünce uyarınca bilmeden yorum yapmaya devam ediyorsun sonra gelip üslüp diyorsun. Komiksin, çok komiksin.
kanka mause ve klavyenin yanına gamepad de alabilirsin bazı oyunlarda daha iyi olur

Rival 3 alınmaz

Son düzenleme:

Edin Dzeko

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
329
hocam triple modele gerek varmı birde amazondan alacağım normal olan klavye %60 mı %60 klavye ne oluyor hocam
%60 demek minik klavye yani 100 tuş yerine 60 tuş bulunduran klaveyedir. Triple olanı alın ki hem rgb olsun hem 2.4ghz olsun. Diğerleri kötü.

KS

mertaliozturk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
323

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri