Haklısınız hocam, ben zamanında 350 TL civarına almıştım. Birde hocam telefon hakkında bilginiz varsa benim konuma da bir göz atabilir misiniz?Fiyatı gereksiz arttı hocam şu an alınmaz
Haklısınız hocam, ben zamanında 350 TL civarına almıştım. Birde hocam telefon hakkında bilginiz varsa benim konuma da bir göz atabilir misiniz?Fiyatı gereksiz arttı hocam şu an alınmaz
peki hocam sizce değermi klavye mausa 3.5k ikisineSiz değerlendirip siz karar verin hocam
Değer tabi ama bütçen yoksa 2.5a felanda bakarızpeki hocam sizce değermi klavye mausa 3.5k ikisine
Maalesef yok hocamHaklısınız hocam, ben zamanında 350 TL civarına almıştım. Birde hocam telefon hakkında bilginiz varsa benim konuma da bir göz atabilir misiniz?
hocam neolur neolmaz 2.5a da klavye+maus bakabilirmisiniz wireless olması tercihimdirDeğer tabi ama bütçen yoksa 2.5a felanda bakarız
Maalesef yok hocam
O bütçede wirelles sadece klavyede bulunur yada mousehocam neolur neolmaz 2.5a da klavye+maus bakabilirmisiniz wireless olması tercihimdir
Mousede wireless tercih et yine vgn dragonfly f1 bak bir de ajazz ak873hocam neolur neolmaz 2.5a da klavye+maus bakabilirmisiniz wireless olması tercihimdir
Gülmekten evi sırtladım PUAHAHAHAMouse olarak Steelseries rival 600 çok güzel bir mouse fiyat olarak 1100TL civarında.
Yine steelseries rival 3 de güzeldir o da 600-800TL arası ki kendisini yakın zamanda alacağım. Alırsam deneyim belirtirim.
Steelseries ve razer markalarını öneririm. Sağlamdır uzun ömürlüdür.
Katılıyorum.Klavye mouse daha öncelikli gibi dediğim gibi ofis koltukları çoğu oyuncu koltuğundan daha rahat deneyimledim attığım klavye modlanabiliyor yani zamanla kendinize uygun keycaps alıp görüntüsünü degistirebilirsiniz
başka öneriniz varsa memnuniyetle beklerim hocamGülmekten evi sırtladım PUAHAHAHA
Katılıyorum.
@Greewe dediği gibi öneri yapabilirim ama bir şey eklemek isterim royal kludge RK61 alacaksanız triple olan modelini alın.
triple modeli kink atarmısınızGülmekten evi sırtladım PUAHAHAHA
Katılıyorum.
@Greewe dediği gibi öneri yapabilirim ama bir şey eklemek isterim royal kludge RK61 alacaksanız triple olan modelini alın.
Amazondan daha mantıklıTRY 1,123.69 22%OFF | Kraliyet KLUDGER K61 2.4Ghz kablosuz/Bluetooth/kablolu 60% mekanik klavye, _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Tuşları RGB çalışırken değiştirilebilir kahverengi anahtarı oyun klavyesi
Vergiler ile 1500e geliyor.![]()
Kraliyet KLUDGER K61 2.4Ghz kablosuz/Bluetooth/kablolu 60% mekanik klavye, _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Tuşları RGB çalışırken değiştirilebilir kahverengi anahtarı oyun klavyesi - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Amazondan daha mantıklı
LSLSLELEK
Evet royal kludge ve vgn baya kalitesiz çöp değil mi? Bilmiyorsun madem sus
Şu üsluplara biraz dikkat mi etsek ?Gülmekten evi sırtladım PUAHAHAHA
Katılıyorum.
Katılıyorum @Greewe @Fatih ALEMDAR dikkatli davranınŞu üsluplara biraz dikkat mi etsek ?
Siz ergen olabilirsiniz ama buranın ergen muhabbetine uygun platform olduğunu düşünmüyorum.
Düzgünce söylersin olur biter.
Neyi nerene yüklendiğin bizi ilgilendirmiyor...
kanka mause ve klavyenin yanına gamepad de alabilirsin bazı oyunlarda daha iyi olurselamun aleykum değerli forum üyeleri karne gününde yani 16 haziran gibi 4-5k bütçem var ve bu bütçe ile ne alsam diye sormak istiyorum sistemim imzada var sisteme pek birşey eklemeyi düşünmüyorum şuanlık bir eksiği yok gibi kulaklığımıda yeni aldım oda gayet iyi eksik olan şeylerimi söyleyeyim sizde önerilerinizi yaparsınız maks 4-5k olsun birden fazla şey söyleyebilirsiniz aynı bütçe için misal 2kye a 2.5kye b al gibi.
Eksiklerim şunlar;Klavye mausum çok giriş seviye birşey 200tlye aldım toplam ikisinide alırsam kablosuz renkli birşey düşünüyorum blue switch red switch farketmez,oyuncu koltuğuna sahip değilim(mutfak sandalyesindeyim),telefonumda kötü durumda sadece arama ve öyle instagramda dolaşabiliyorum ama telefon düşünmüyorum hem 4kye telefon yok hemde telefonu çok kullanmıyorum.çevre aksesuarım hiç yok ama şuanlık ihtiyaç duymadım.
Genel durumda eksiklerim bunlar yinede eksiklerim dışındada birşey önerebilirsiniz link+fiyat+açıklamanız şeklinde yazarsanız daha güzel olur şimdiden teşekkürler hayırlı günler dilerim
Bilmediğim konularda yorum yapan ben değilim sensin.Şu üsluplara biraz dikkat mi etsek ?
Siz ergen olabilirsiniz ama buranın ergen muhabbetine uygun platform olduğunu düşünmüyorum.
Düzgünce söylersin olur biter.
Neyi nerene yüklendiğin bizi ilgilendirmiyor...
Rival 3 alınmazkanka mause ve klavyenin yanına gamepad de alabilirsin bazı oyunlarda daha iyi olur
![]()
SteelSeries Rival 3 RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Rival 3 RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Rival 3 RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 669,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Microsoft Xbox 8.nesil Xbox One Kol One S Pc Uyumlu Oyun Kolu Gamepad Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Microsoft Xbox 8.nesil Xbox One Kol One S Pc Uyumlu Oyun Kolu Gamepad yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Tamamdır hocam, yapım böyle olduğu için otomatik olarak tepki verebiliyorum. Daha dikkatli olurum ama insanların parası çöpe gidebilir. Ben gelip mesaj yazmasam konu sahibi önerilen kötü mouseyi almaya mahkum kalacak.Katılıyorum @Greewe @Fatih ALEMDAR dikkatli davranın
hocam triple modele gerek varmı birde amazondan alacağım normal olan klavye %60 mı %60 klavye ne oluyor hocamAmazondan daha mantıklı
Triple olsun hocam amazonda olan zaten triple beyaz olanhocam triple modele gerek varmı birde amazondan alacağım normal olan klavye %60 mı %60 klavye ne oluyor hocam
%60 demek minik klavye yani 100 tuş yerine 60 tuş bulunduran klaveyedir. Triple olanı alın ki hem rgb olsun hem 2.4ghz olsun. Diğerleri kötü.hocam triple modele gerek varmı birde amazondan alacağım normal olan klavye %60 mı %60 klavye ne oluyor hocam
Triple olsun hocam amazonda olan zaten triple beyaz olan
%60 mini oluyor
amazondaki triple dimi yani birde bu 60 tuştan kasıt hangi 40 tuş yok tkl klavyelerde numlockun oralar yoktu bunda başka neresi yok%60 demek minik klavye yani 100 tuş yerine 60 tuş bulunduran klaveyedir. Triple olanı alın ki hem rgb olsun hem 2.4ghz olsun. Diğerleri kötü.