1 Tanesini PM'den sana iletiyorum şimdi hocamapokinq01' Alıntı:Alıp ta kullanacak yeri olmayan bana hediye edebilir yeni sistem aldım deneyebilirim![]()
Hayırlı olsun hocam 15 liraya 1000 kullanımlık key aldınız eşe dosta dağıtın ama yasal değilAranelCiryatan' Alıntı:Herkese aynı key veriyorlar sanırım.
Benim aldığım 3 key'in son haneleri aşağıdaki gibi
3YCPB
8K8XM
G29HD
xlinus' Alıntı:1 Tanesini PM'den sana iletiyorum şimdi hocamapokinq01' Alıntı:Alıp ta kullanacak yeri olmayan bana hediye edebilir yeni sistem aldım deneyebilirim![]()
Hayırlı olsun hocam 15 liraya 1000 kullanımlık key aldınız eşe dosta dağıtın ama yasal değilAranelCiryatan' Alıntı:Herkese aynı key veriyorlar sanırım.
Benim aldığım 3 key'in son haneleri aşağıdaki gibi
3YCPB
8K8XM
G29HDen azından 2 3 aylık etkinleşir cihazlar
Retail aşağısı almayın arkadaşlar. Sorun key retail mi değil mi diye. En önemlisi de key google da var mı yok mu? Yani ücretsiz keyleri satmaya çalışan da var, bildirin amazona.
AranelCiryatan' Alıntı:xlinus' Alıntı:1 Tanesini PM'den sana iletiyorum şimdi hocam
Hayırlı olsun hocam 15 liraya 1000 kullanımlık key aldınız eşe dosta dağıtın ama yasal değilen azından 2 3 aylık etkinleşir cihazlar
Retail aşağısı almayın arkadaşlar. Sorun key retail mi değil mi diye. En önemlisi de key google da var mı yok mu? Yani ücretsiz keyleri satmaya çalışan da var, bildirin amazona.
Keyleri Google'da arattım ve evet Google'da çıkıyor. İade kaydı açtım şuan.
HoodeD_Sy' Alıntı:İade talebini nasıl başlatabilirim ? Denediğim zaman 3 şubata erteliyor satıcıdan haber alamazsanız iletişime geçin diye bana daha Key filanda gelmedi zaten :-D
Müşteri hizmetlerine ulaştım söylediklerinizi ilettim 2 şubat + 3 gün geçmesi durumunda iade işlemini başatabileceğimi söyledilerxlinus' Alıntı:HoodeD_Sy' Alıntı:İade talebini nasıl başlatabilirim ? Denediğim zaman 3 şubata erteliyor satıcıdan haber alamazsanız iletişime geçin diye bana daha Key filanda gelmedi zaten :-D
Hemen müşteri hizmetlerine ulaşın hocam ürünün teslim edilmediğini, artık almak istemediğinizi ve performansının/durumunun yetersiz olduğunu keyin google da bulunduğunu vs söyleyebilirsiniz. PinguPin satıcısından mı aldınız yoksa, Techmarketim mi?
Sadece Pinti Software satıcısının farklı key ve retail key sattığını gördüm ben üçünden de aldım amabakalım.
Bu bağlantıya tıklayınız:HoodeD_Sy' Alıntı:TECHMARKETIM satın almışım müşteri hizmetlerine nereden ulaşabilirim ? Beni asistana atıyor satıcıya mesaj atmamı söylüyorxlinus' Alıntı:Hemen müşteri hizmetlerine ulaşın hocam ürünün teslim edilmediğini, artık almak istemediğinizi ve performansının/durumunun yetersiz olduğunu keyin google da bulunduğunu vs söyleyebilirsiniz. PinguPin satıcısından mı aldınız yoksa, Techmarketim mi?
Sadece Pinti Software satıcısının farklı key ve retail key sattığını gördüm ben üçünden de aldım amabakalım.
Aldığınız satıcıları kontrol edin hocam Techmarketim, pingupin lisans ise MAK keydir herkese aynı keyi veriyorlar iade edip 1 yıldız vermenizi tavisye ederim. Dolandırıcılık bu çünkü.myavuzakl' Alıntı:ben aldım kodda geldi ama daha kullanmadım, herhangi bir sıkıntı çıkarır mı
recepgaming' Alıntı:xlinus' Alıntı:Bu keyin satışı yasal değil hocam, herkese aynı keyi veriyorlar. Etik olan herkesin iade istiyip bu 5-6 TL den satarak iğrenç şekilde birbiri ile rekabet eden satıcıların satışlarının kapanmasını sağlamaktır. Retail türü hariç key almayınız.
Bu Mak lisansı şirket içindir Microsoft bu Keyleri fark ederse kapatacaktir verdikleri 3 key var zaten sorun değilse hepsini yazabilirim buradan herkes faydalansin ama yasal değil.
Hocam verilen kodlar hep aynı mı yani? @"OceanLaB" hocam siz birden çok almıştınız, geneli aynı kodlar mı?
NoBody01' Alıntı:A Shadow Fals' Alıntı:
para kartınızdan çekildimi?
extrememu' Alıntı:ürünü iade ederken Bu ürünü neden iade ediyorsunuz? sorusuna ve yorumlara nasıl bir yorum yazmalıyım retail key yerine mak key yolladıkları için TECHMARKETIM aldım.
xlinus' Alıntı:extrememu' Alıntı:ürünü iade ederken Bu ürünü neden iade ediyorsunuz? sorusuna ve yorumlara nasıl bir yorum yazmalıyım retail key yerine mak key yolladıkları için TECHMARKETIM aldım.
Satın aldığım key Google da aratınca cikiyor. sahte bir ürün, kimseye techmarketim saticisini tavsiye etmiyorum yazabilirsiniz. Amazon müşteri hizmetlerine de sahte ürün satışı yaptıklarını bildirmeniz yeterli olacaktır.
Teşekürler cevap için amazondan ilk defa alışveriş yapıyorum o yüzden fazla bilgim yok müşteri hizmetlerine mesaj mı atayım yoksa doğrudan aramam mı daha iyi olur?