Anakart Bios

hüsoouuee

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
54
SELAM DOSTLAR;

B450M-A II anakartında bios flashback desteği var mıdır acaba

KS

hüsoouuee

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
54
Var diye biliyorum.
kaç adet fan girişi var biri kasada 4 fan var 2si boşta kalıyor diye yorum yapmış endişelendim kasamdaki 4 fandan 2sini çalıştıramıcak fan cogaltıcı mı alıcam birde diye endişe bastı
@Syqex

KS

hüsoouuee

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
54

B450M-A II anakartını ucuz ama bios güncellemeden gönderen bissürü site vardı flashback özelliği olduğunu bilmiyordm sırf bios güncellemiyorlar diye almıcaktım ama bu özelliği görünce cok mutlu oldum​

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889

B450M-A II anakartını ucuz ama bios güncellemeden gönderen bissürü site vardı flashback özelliği olduğunu bilmiyordm sırf bios güncellemiyorlar diye almıcaktım ama bu özelliği görünce cok mutlu oldum​

Ya var ya şuan aklım o kadar karışık ki kuzenimin bana işlemciyi vericeğini hiç düşünmüyorum kendi anakartımı iade edip bunu alasım geldi.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
kaç adet fan girişi var biri kasada 4 fan var 2si boşta kalıyor diye yorum yapmış endişelendim kasamdaki 4 fandan 2sini çalıştıramıcak fan cogaltıcı mı alıcam birde diye endişe bastı
@Syqex
Her fan için aynı mı bilmiyorum ama ben kasa fanı alırken fanları birbirine takıp sonra bağlanılabilir demişlerdi. Sizde fanları birbirine bağlayıp direk güç kaynağına da takabilirsiniz ama onları ayarlamak istiyorsanız galiba kontrolcü şart. Birde size Dark kasa önemiştim onları alırsanız Dark kasalarında kendi kontrolcüsünü yolluyor diye biliyorum.

Fotoğraf Teknobiyotik youtube kanalından alıntı.
1661866787325.png

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri